13

Анонимен

преди 2 години

Тея от фукушима ще ни раскатаят фамилиите , има да похапваме светещи скумрии и риба тон

12

факт

преди 2 години

Чернобил пасти да яде ,в сравнение с Фукушима

11

aaa

преди 2 години

Ще излеят огромни количества радиоактивна вода в океана, обаче нямало проблеми и местните да не се притеснявали. Това, че 90% от храната им идва от океана няма значение, да пият йод. И това, че тази радиация ще стои във водата с десетилетия също няма значени, те ще свикнат.

10

Г.Т.

преди 2 години

До Анонимен 9 ... Ми вземи прочети "1984" на Джордж Оруел и ще разбереш!

9

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов 7 Я си дай "източника" на тоя "анализ". :)

8

Христо Христов

преди 2 години

До Станчо/5"Много е лошо да си неграмотен ама да не подозираш за същото" - Оруел беше видял още преди 90 години, че при "развитото" човечество, "Невежеството е сила". Е сега в развитата демокрация дистопиите му станаха реалност.

7

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/6"АЕЦ "Фукушима" претърпя тежка авария след земетресение и цунами." - взривиха се, ама не от земетресението и цунамито, а дни по-късно от човешката алчност. Вместо да съборят контролирано покривите на сградите, собствениците планираха да не действат радикално, а частично, за да могат да я пуснат впоследствие да произвежда отново ток. И така се събра газ и се вдигна температурата, което доведе до взривовете и повредите на помпите и мелтдауните.Пише си го, но трябва да четеш.

6

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ "Фукушима" претърпя тежка авария след земетресение и цунами. Три блока на централата се взривиха и предизвикаха най-страшната за екологията ядрена катастрофа в света.

5

Станчо

преди 2 години

До До1Много е лошо да си неграмотен ама да не подозираш за същото. Айде сега отвори и виж в гугъл как протича живота на сьомгата и сам ще се сетиш колко си зле.

4

Анонимен

преди 2 години

Джапанките искат да ни излъжат, че ликвидирането на последиците от аварията чрез изпускане на радиоактивната вода в океана било безопасно.

3

До1

преди 2 години

Ква сьомга в океана бре, това е речна риба! Толкова ви е акъла... ***.

2

123

преди 2 години

Като е толкова безвредна, идват министрите, пият по 1 литър ,и тогава се пуска останалото в океана.

1

Христо Христов

преди 2 години

нема се пуашите!Демократичната радиация е полезна - лекува ставен ревматизъм даже.ПП. От години в Европа, сьомгата от Тихия океан е по-евтина от тази от фермите в Атлантическия.