70

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!! "За кого 'са мислили"? За себе си, за да ги оставят на мира да могат да пътуват или работят, или за привилегии." Това да мислиш как да стане така, че да не те затворят е да мислиш И за другите. Знам, че на нативаксърите това не ви се удава, но, какво да се прави. Дефектите ви не се лекуват.

69

Бабушка

преди 2 години

На 72 съм и работа - внасят ми се всички здравни и пенсионни вноски дори ми удържат и за безработица въпреки че ако ме освободят от работа аз не мога да ползвам услугите на бюрото по труда. За не ваксинираните е редно да плащат разликата от внесените здравни вноски и сумата за лечение. Време е да се мине към индивидуални партиди - здравни и пенсионни.

68

Чоко

преди 2 години

Хората в Пирогов са абсолютни професионалисти. Когато лежах, болен от Ковид, в нашето отделение никой не умря. Бяха изключителни професионалисти и с добро отношение към всеки пациент. Благодаря на всички, от завеждащата отделението до младите санитари. Благодаря !!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Тя и без тях ще остане днес, антиваксата не спи и мърсува по цял ден и цяла нощ насам-натам без маски и ваксина. После като се заряазят другите са им виновни.

66

Ваксър

преди 2 години

Фраш от антивсксъри. Ше требе да им плащаме и кислорода, за могат да дишат. Оставете ги на самотек, за да им дойде акълът. Който оцелее, оцелее, а за останалите Господ е на линия.

65

Ха!!!!!

преди 2 години

До 77-- За кого 'са мислили"? За себе си, за да ги оставят на мира да могат да пътуват или работят, или за привилегии. Други за ваучери, кебапчета с бира или томболи за китайски смаруточ. Само малка част от набоцканите сте хипохондрици, наплашени от платени медии, търсещи спасение от този чума на века

64

Сата НАТО

преди 2 години

Ваксинирането е мисъл преди всичко за себе си. Не се заблуждавайте, че някой се боде, за да спасява света. Или ако има такива единици, те са съвсем за лудницата. Основният контингент ваксъри са крайни егоисти със замъглено от страх съзнание, неспособни да мислят. Ако можеха да запазят малко хладнокръвие, щяха да прозрат измамата.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "аз мислех, че ваксините предпазват от влизане в болница, а те осигурявали предимство при хоспитализация!" Правят и двете. Първото, в голяма степен, защото са ефективни, второто където все пак се налага, защото показват, че ваксинираните са мислили и за другите, затова и другите ще мислят за тях. Нещо неясно?

62

Анонимен

преди 2 години

Пирогов пак ще докопат ковид фондове. Еваларката, щом на всички пациенти там са успяли да им открият и ковид чрез вълшебните тестове. Само да внимават да не ги уморят с тия вентилации, че роднините ще ги съдят..

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48: аз мислех, че ваксините предпазват от влизане в болница, а те осигурявали предимство при хоспитализация!

60

пресцентър на бсп

преди 2 години

а от санитари имат ли нужда ? щото импексова веднага ше се отзове , за колкото трябва ,,,,,,,снимки .

59

Анонимен

преди 2 години

Виновните са за трибунал в Хага.

58

Анонимен

преди 2 години

Лудия не се ли умори . Лягай си. Ще ти платят стотинките. За тях милионите.

57

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден в България се ваксинират по 10000-12000. Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно

56

Анонимен

преди 2 години

Да затварят всичко, щом като не се ваксинирате. Страх ви е да не се затриете от ваксините, а сега защо нямало места в болниците. Заради *** антиваксъри, страдат всички.

55

Анонимен

преди 2 години

Каца,четеш ли?

54

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова пак ли я взеха в КОВИД отделение с приоритет?

53

Анонимен

преди 2 години

Къде е Минеков да носи ковчези на президента и премиера !?

52

Анонимен

преди 2 години

*** герберски и тук ли налазихте ?

51

Анонимен

преди 2 години

Радев 21- новият щом на COVID-19 който коси българският Народ !