11

ами

преди 2 години

може да ти се размине пандиза,поне наполовина

10

Анонимен

преди 2 години

нкраде се и ще си ходи не е лаком като очите и тръпчинките

9

Анонимен

преди 2 години

Този интелигентен мъж Пеканов не желае да влиза в политиката след като е видял как неговите колеги шарлатани Киро и Асен лъжат и газят Конституцията и Закона за да се доберат до кокала !

8

Дядо Георги

преди 2 години

Не Ви познавам, но сега къде сте господине? На дивана у съседката ли?

7

До Истина е

преди 2 години

Вижда се,че не си от интелигентните и не считам за нужно да обяснявам,но двамата са министри в различни ресори,Горанов беше министър на финансите и то най-добрия в годините на прехода,българина разбира се се подведе по слухове и не го оцени.Що се касае до Пеканов,наистина единственото умно и кадърно момче от глупавото служебно правителство на Фуражкин!

6

пияница мистик

преди 2 години

"Не трябва да очакваме Планът за възстановяване да реши всичките ни проблеми" === Оооооо, никой не го очаква това ни най-малко. Този план беше написан на коляно на две, на три и внесен, за да може ЕС да ни отпусне 1 милиард евро. И разбира се, парите сега ще ги откраднете вие, новите от промяната, че идвате гладни и нахъсани. За какви народни проблеми говорим изобщо :)))

5

Анонимен

преди 2 години

еврото му е казала, днес казваш едно, утре действаш друго, некадърен като майка си

4

истина е

преди 2 години

Пеканов е много пекан министър в сравнение с горанов-крадеца!! !!!

3

Анонимен

преди 2 години

от тоя нищо не става, мама му уреди живот на човек който абсолютно не е това за което го представят, некадърни са с еврото катя

2

Ай Сиктир

преди 2 години

Съвсем скоро ще се включи в политиката, но с огромно отвращение.... Не си ни първио, голобрадо момче. Не се опитвай на краставичар краставици да продаваш.

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя как изведнъж ,се свърза с Домусчиев който се беше скрил от падана герба ,сега му замириса на милиони които че се подаряват отново на така наречения бизнес тоест милионерите ,така че и сегашните управляващи нямат разлика от герба ,не помня кой каза слави или някой от сценарист че най много се притеснявали заповедното раздаване на милиарди на нашите хора по край вируса ,май са прави