134

дори

преди 2 години

и да не знаят, повече от ясно е, че няма да е в полза за България...

133

Анонимен

преди 2 години

80% от хората също не знаят, че ББ е подписал Зелената сделка и че няма никакъв вариант да не се затварят въглищни централи, единственият въпрос е кога и какво ще получим в замяна. Също 80% не знаят, че ББ не е направил нищо за да подсигури България със заместващи мощности от типа на АЕЦ Белене. И ни е оставил буквално на произвола на съдбата.

132

Анонимен

преди 2 години

80% не знаят каква е българската позиция за "Зелената сделка", но се досещат, че е позиция oдyпeн със сваленигaщи.

131

scott

преди 2 години

Другари, да ви питам: ако стане война ше ли се гледа "зелената сделка" и опазването на климатот? или това е само за цивилни?

130

Анонимен

преди 2 години

Зелена сделка с ***! Голяма сделка и още по голяма логика! :))))))

129

Студент

преди 2 години

Те т,ва ли е най-важното за един президент - да прави лицеви опори и да размахва юмру ци ?! Ха-ха-ха ! Че то има и по-добри от него в това - наш Пондьо опорите ги прави ката ден,а юмруци размахва като чукове - да вземем да гласуваме за него,а,оти на тоя му знаем вече всичките номера :)))

128

факт

преди 2 години

Ми то и по Турско е имало данък димнина.

127

Анонимен

преди 2 години

Зелената зделка е като зеления хайвер.

126

ххх

преди 2 години

Борсовите играчи печелят за сметка на хората,като препродават енергия и ток !!!

125

Българската природа

преди 2 години

Каква да ни е позицията за зелената сделка. В България си обичаме и пазим горите. Помните навремето дори протести правихме против сечта на дървесина. Румънските гори ги поизсекоха, докато ние си опазихме наще - поне до момента.

124

Анонимен

преди 2 години

А с този вулкан на о.Палма,Канарските острови,който бълва лава и трупа карбонизирани отпадъци около него от изригванията,че затрупало наоколо заселени места,като преспи по 2 метра,че не могат да ги зачистят с лопати хората замърсяванията отседнали в районите,а колко от тез частици и газове е изхвърлил във въздуха,че няма спиране за туй време,а продължава със заметресения,от които явно ще продължи още бая време,а колко лава се изсипа,че скоро сякаш целия остров ще превземе и нагорещи климата до

123

Анонимен

преди 2 години

До СС, бе незнам ЕС какво убива и какво не, но всички искат в ЕС. Цял свят! Африка, Азия, Източна Европа, Бразилските футболисти, бе кажи речи всички. Цял свят. Извън ЕС явно е мега зле.

122

Алекс

преди 2 години

ТЕЦ на въглища може да бъде заменен единствено с АЕЦ.Ако ще затваряме ТЕЦ в Марица-Изток трябва да построим АЕЦ Белене.

121

Анонимен

преди 2 години

И защо им е на българите да знаят? Някой да не би за нещо изобщо да ги пита? Политиците си сключват сделки, от които цицат лични комисионки и от нищо друго не се интересуват. Много бръснат българина за слива въобще!

120

Доказано!

преди 2 години

Българите сме за напускане на ЕС!!!

119

Да почистим въздуха.

преди 2 години

Всички коли които не отговарят на стандарт за емисии нямат работа в центъра, а и изобщо в София.

118

Снимката

преди 2 години

В София замърсяването е почти изцяло от автомобилите. Решимо е с по-строг контрол при техническия преглед.

117

Истината

преди 2 години

Има някакъв еко-талибани по-долу дето ни плаши с повишение с 1,5 градуса на средната температура. Хубаво е някой да му обясни на този чук.ун.дур, че по времето на Римската република за около 500 години средната температура е била с 2 градуса по-висока от сега. И хората са си живели живота , търгували и воювали. Само дето никой не е могъл да си представи, че някой ще е толкова нагъл за да събира данък "въздух" от народа. Нагли от.падъци сте зелените, само боят ще ви оправи.

116

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРСКАТА ПОЗИЦИЯ Е КАКТО ОБИКНОВЕНО - СВАЛЕНИ Г А Щ И И ПОЗА ПАРТЕР И КАТО МАДАМ ЙЕС И В ТРИТЕ ХРАЛУПИ ДА. НАРОДЕ СТАВАЙ НА ОРЪЖИЕ УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО. КЪДЕ СА 4ТЕ РЕАКТОРА НА КОЗЛОДУЙ. КЪДЕ Е БЕЛЕНЕ. КЪДЕ СА НИ МАРИЦИТЕ И КОЙ ГИ ПРИВАТИЗИРА. ЖИВИ СА ОЩЕ. ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И БЕСИЛКИ. ИМА ЛИ НЯКВИ МЪЖЕ ОСТАНАЛИ ОЩЕ

115

Анонимен

преди 2 години

Зелената сделка е поредният пладнешки грабеж. Цените на енергията ще станат безумни, бедните още по-бедни и енергийно зависими. Ще покучим и помощи, за да се самоубием ритуално - разбирай 1 евро помощ закрива поне 3 евро икономика. Зелената сделка има някакъв смисъл, ако дава алтернативи. Тя не дава. Затова, зелената сделка да си ходи там, откъдето е дошла.