77

Талибан

преди 2 години

До 200 ".И колко пъти в седмицата смятат да си бъркат в носовете, и до кога ще им издържи лигавицата" - ей верно не се бях сетил за това (ама то щото аз съм пияница и не чертая), ама сега като тръгнат да шмъркат ще им се такова таковата :). Но нека - всеки колаборационист заслужава да страда!

76

Анонимен

преди 2 години

И резултата кога ще го изследват, докато си пия бирата и ми станат пържените картофки дали ще ми стане готов.

75

Талибан

преди 2 години

200 човека, хахахха.. че 200 човека не могат да напълнят само седящите места в 1 от клубовете-колаборационисти! Това в комбинация с 20-те % ваксинирани, от които голяма част не посещават подобни заведения, означава, че колаборационистите ще получат заслуженето си! А това, което заслужават е ФАЛИТ!!!

74

Анонимен

преди 2 години

Лоша работа.. Първо ти бъркат в носа, след това в джоба . Взеха ни здравето.

73

Кънчо

преди 2 години

Незнам колко трябва да ти е скучен живота и да нямаш приятели които да поканиш вкъщи за да дадеш 10 кинта за да влезеш в няква дупка и там да те търгашат отделно ужас деградация

72

200

преди 2 години

с празни глави си направили нещо, което наричат тест...голям смях..И колко пъти в седмицата смятат да си бъркат в носовете, и до кога ще им издържи лигавицата и няма да се инфектира от непрекъснатото нараняване....и въобще задават ли си въпроса, къде отиват резултатите от носовете им...

71

Asd

преди 2 години

Да минат от РЗИ по всички заведения и д а правят тестове за антитела. Всичките са с фалшиви сертификати. После реват защо ги затварят.

70

Въпрос

преди 2 години

А ваксинираните които се заразяват, а и заразяват, карат ли ги за такива тестове?И защо в Швеция няма и никога не е имало такива ид-и-о-тщини? И последен въпрос- Кои двама филантропа хуманисти, купиха патентите за производство на тестовете?

69

Ямболски цървул

преди 2 години

Преминали са на опашката не 200 човека,а 200 чифтокопитни!.Може би и са ваксинирани за всеки случай!!!!!

68

гръцки митничари

преди 2 години

Ето как една картинка дава отговор на много въпроси. . . . дори незададени въпроси .Уви !

67

Анонимен

преди 2 години

??? Ама аз не разбрах последно сега, след 23 часа не може без ваксина или тест? Що' така? Вирусът до 22:59 изчезва ли? Потресаваща логика хахахахахаха падам. Пълни глупости.

66

Ха!!!!!

преди 2 години

Ще е справедливо ако и тези ваксинираните със сертификатите, ги карат също да правят тестовете и да си ги плащат пред заведенията. Защото и те могат да заразяват, нали? Освен това такива заведения трябва да се бойкотират от всички - и ваксинирани и неваксинирани.Не извървяха мобилните ваксаджийници и сега опитват с мобилни тестаджийници. Защото тези тестове са също просто поредна бизнес схема и корупция.И терор за налагането да си вкарате на божествения нектар в жилите.

65

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах кой прави пробите? Специалист или собственикът? Може би Али Бегай е запретнал ръкави!

64

Анонимен

преди 2 години

овчедушието взема връх.Едни истински овце си държат по-достойно от тези пла-змодии на снимките.Но все пак да не обиждаме животните..............

63

Анонимен

преди 2 години

Каква сигурност бре. Та нали и ваксинирания разнася вируса.

62

мераклии

преди 2 години

Първо те боцкат, после ти дават ракийка.

61

Унизително

преди 2 години

Щом ви влече, редете се на такива опашки за кръвни тестове, но може да ви лепнат HIV или хепатит. Смятам, че по-добре да си поканя гости вкъщи, отколкото да удостоверявам здравословен статус пред заведение, което ще ме нахрани с нездравословна храна. Имам ваксина, антитела и Т-клетъчен имунитет, но смятам, че подобни изисквания са подходящи единствено за болници, клиники, поликлиники, сгради с обществена администрация, с дълги опашки, като КАТ, имотен регистър, кадастър и подобни.Унизително е.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56То и затова бяха малко хората на опашката.Все пак голяма част от ходещите по нощните заведения са студенти.

59

Анонимен

преди 2 години

Не си струва да се плаща по 10 лева за тест като за тези пари можеш да си купиш нещо за пиене.

58

Striker

преди 2 години

***-ьо това го кефи. Безработица, затваряне на цели бизнеси, туризмът почти замря, да ходи да му бъркат по дупките преди и след кръчма, да ходи препасан с маски и препаски навсякъде, заведения и фитнеси да не работят и т.н. Цяло лято имаше да се ваксинира, щом е не - разтваряй бузки, байно!:)