39

Анонимен

преди 2 години

Ако правешкия род не се беше покачил на българския трон сега България щеше да е като Швейцария! :))))))))

38

Анонимен

преди 2 години

"ингилизин работа не пипа той е свикнал по цял ден да го носят" - Глупости. Недостиг на желаещи няма никъде в Западна Европа. Тези работни места просто не се изписват за живущите там, защото имат права. Предлагат се с цел експлоатация поначало на фирми посредници, внасящи накуп чужденци без език. Когато Германия през локдауна направи централна страница за набиране на хора за прибиране на реколтата, регистриралите се стопанства бяха единици, докато ревяха колко много им трябвали нашите роми.

37

Румен

преди 2 години

За ЕС добрия вариант е Британия да е отвън . Колониите и са много. ЕС ще се ЗАДАВИ. ЗАТОВА ТЯ МОЖЕ ДА СИ ДЕЙСТВА: ВОЕННО , ПОЛИТИЧЕСКИ , КУЛТУРНО съвместно с ЕС . НО НЕ И ФИНАНСОВО , ПАЗАРНО , И С РАБОТНА РЪКА

36

Хмм

преди 2 години

Британията съвсем е била издала багажа преди да стане,, една от основателите на ЕС ". Точно ЕС я направи финансова столица на блока след тяхното си в ,,английски стил" предложение. И Британията се видя в пари и пак стана ,,ВЕЛИКА сила " ...в ЕС. И си повярваха сами...

35

До 37

преди 2 години

То и България и Турция и Римската империя ..и..и ...са били Велики Империи или част от велики империи, ама...Ако мислиш че Индия, Нова Зенландия или САЩ им пука за предишния им поробител, въпреки че си имат и доста английски имигранти там .Явно някой фиркан англичанин ти е пълнил главата с ,,великата империя"

34

Хан Тервел

преди 2 години

Както се казва Англия няма приятели а само интереси. За съжаление Европа не може да си определи пола камо ли да защити страна членка...

33

Анонимен

преди 2 години

Споко бе глада и мизерията ще им изкарат мързела

32

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще свърши курса И -еврото - също !

31

Анонимен

преди 2 години

Англия са жив зян освен без колонии останаха и без работници и слуги от 27 държави а ингилизин работа не пипа той е свикнал по цял ден да го носят на носилка и чадър да му носят тъй ще. пукнат от мързел нека им

30

Анонимен

преди 2 години

Англетата са копие на нас, естествено те са били империя, нема да споря за това :))) Имат население от 65 милиона във Великобритания, обаче имали недостиг на работна ръка.....хахахаха :)) Има една българска поговорка - "Търсиш на хляба мекото", та и те така.....хахахаха :)))

29

SS

преди 2 години

ЕС ще се разпадне.Въпрос на време е !

28

Простак

преди 2 години

А ако през това време приемат Западните Балкани, дали след това ще искат да ги върнат обратно?

27

Анонимен

преди 2 години

Ще защити ЕС Ирландия, а нас защити ли ни за Шенген, земеделските субсидии, визите за Америка, че и еврото дето няма май да стане. Двуличието е доста.

26

Анонимен

преди 2 години

Боби Джонсън ще се напука на бело и ще ги такова всичките в Брюксе. Може и обратното да стане, но затова е белото, за да е забавно. Сега засега го отнасят инглизите.

25

Анонимен

преди 2 години

Така се казва СТИГА на най богатия европейски пазар в Европа! Това да ви не е тошковия кокошарник. :)))))))))))

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПРИ НАС В ДИВИЯ ЗАПАД ТОВА КАКВО НИ ЗАСЯГА

23

dtj

преди 2 години

Англо-саксите ще разберат колко голяма про3тотия беше тоя БРЕКЗИТ в монета преди да измрат поголовно гладни и от мизерия!!!! Дано поне българските въртиопашко-емигранти да успеят да се върнат преди да стане късно!!!

22

Живко от Варна

преди 2 години

Заради хората, които са предопределили съдбата на целкият бг народ, заради тях Живко от Варна живее зле без пари !

21

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

САМО БЪЛГАРИЯ! САМО БРИТАНИЯ! САМО ББ! ЗАВИНАГИ!

20

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовТАКА ЛИ БЕ? ТИ В КАЧЕСТВОТО СИ НА БЪЛГАРСКИ МИЯЧ НА *** СИГУРНО ИМАШ ПО-ГОЛЯМО ПРАВО?