35

Не щъ

преди 2 години

Абе удри баце и се не бой.Оно е като ракията дали ще са 2 или 3-4 все тааа.Щастието може да се крие на всеки ъгъл на всека пресечка.

34

Анонимен

преди 2 години

ПЪРВО, ПРОФ. МУРДЖЕВА СЛЕД ВТОРАТА ДОЗА СЕ ПОСТАВЯ ТРЕТА, А ШЕСТ МЕСЕЦА СЛЕД ТРЕТАТА СЕ ПОСТАВЯ Т.НАР. БУСТЕРНА (УСИЛВАЩА) ДОЗА. ВТОРО, ДО ТОЗИ МОМЕНТ СРАМЕЖЛИВО МЪЛЧИТЕ ЗА "ДЕКЛАРАЦИИТЕ ЗА "ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ"", КОИТО ЖЕЛАЕЩИТЕ ВАКСИНАЦИЯ ПОДПИСВАТ. ОТГОВОРЕТЕ !!!

33

Д-р Менгеле

преди 2 години

Бухахахааааааа! Много ги бавите, бе!!!

32

Анонимен

преди 2 години

И деца, внимавайте да не се пристрастите към ваксините!

31

Евроатлантик

преди 2 години

След двайсета доза ще бъдете напълно здрави!

30

дърт

преди 2 години

И така на всеки 5-6 месеца!

29

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

А РЕ-бустерна доза още 6 месеца по-късно, и после вече РЕ-имунизация и третичен бустер преди да повторим отначало?

28

Анонимен

преди 2 години

и 6 месеца след третата, и 6 месеца след четвъртата, и 6 месеца след петата...

27

АНОНИМЕН

преди 2 години

Яко наркомания.

26

Darth shadow

преди 2 години

ваксините на всеки километър и така до края на света :)))

25

Бустерляка

преди 2 години

Защо?!

24

Хм...

преди 2 години

Препоръки на Експертния съвет по медицинската специалност Акушерство и гинекология относно ваксиниране срещу COVID-191. Бременните жени не трябва да бъдат ваксинирани.2. Жените, които планират бременност не трябва да бъдат ваксинирани поне 6 месеца преди настъпването на бременността

23

Анонимен

преди 2 години

И ако си си направил гражданската и каското на вноски, става голяма обърквация.Първа доза - вноска каско - втора доза - технически преглед - втора доза - вноска кредит - платих ли каското? Май беше време за втора доза. Един ден се прибираш, пред вас те чака частен съдебен изпълнител със спринцовка в ръка и ти бие бустерна доза.

22

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран с 2 дози има по-добър имунитет от само преболедувал. Но ако преболедувал се ваксинира, вече има най-силния имунитет. Доказано с няколко клинични проучвания и проследяване на хуморален и клетъчен имунитет.

21

666

преди 2 години

ЗАЩО ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН НЕ ПОЛУЧАВАТ СЕРТИФИКАТ КАТО СА НАЙ- БЕЗОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО?!

20

Обективно

преди 2 години

В РУСКИТЕ САЙТОВЕ ПИШАТ: "ПРЕБОЛЕДУВАЙТЕ ГО. НЕ Е СТРАШНО!"Преболедувах го. Лекува се, но НАВРЕМЕ! НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ КАТО ИМАТЕ ЛЕКИ СИМПТОМИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ!!!! ОКОЛО МЕСЕЦ.

19

Майна

преди 2 години

Оф, малиййй...Антителата като количество след преболедуване Нямат Никакво значение, защжто Мтого по- важни са Паметовите В лимфоцити, които могат да продуцират антитела веднага след заразяване!!!

18

121212

преди 2 години

Четвърта и петата ще си я плащате. Който няма пари ще ни бъде РОБ или умира.

17

Шаши

преди 2 години

Ние сме интернет хъшове. Смешно е.

16

Проф. Костов

преди 2 години

Директорът на Пфайзер още миналия месец заяви, че в бъдеще всеки ще трябва да се реваксинира срещу Ковид на всеки 6 месеца. Това го имаше публикувано тук в Dnes. bg. Силно се съмнявам държавите да продължат да купуват бъдещите дози, с оглед повишаването на цените им. Закупуването на бустерна доза ще се окаже дълг на всеки един гражданин, закрепен чрез системата на зеления сертификат. Пропускаш бустерна доза-губиш сертификата. Предполага се че цените мога да достигнат 500-600 лв., дори 1000 лв.