74

Анонимен

преди 2 години

Троловете на петата колона много активни гледам.

73

Анонимен

преди 2 години

Мафията се бори със всички сили. Най- важното е да няма съдебна реформа иначе едни хора с власт и много пари, ще попаднат в затвора.

72

Парадокс

преди 2 години

Шиши 2, нали ЦИрК е под ботуша на Мун чо Смрадеф, или си мислиш като коленичиш пред "зелените чорапи", обвинявайки други за неграмотността ви ще ги омистивиш....

71

Не, не са ГЕРБ и ДПС

преди 2 години

А вътрешните боричкания за власт и позиции, и размествания в листите до 93 минута. Не може да подаваш листи в 18:02. Несериозно е. По принцип тая Антоанета и Иво Мирчев пт самото начало са ми мазни и противни службогонци. Христо е далеч по-симпатичен от тях, но пък се оказа слаб лидер, щом партията му е раздирана от скандали и конфликти, а още дори не е влязла във властта.

70

Оле, Шиши !

преди 2 години

Шиши Мирчев, разбрахте ли, че от вас нищо не става? Все някой ви е виновен. Себе си не можете да подредите, пък държава ще оправяте, забрави! Борисов няма алтернатива, прасчо Мирчев, разбра ли?

69

новият Шиши

преди 2 години

Бойко е виновен! За смях станаххте, България ще управлявате. закона вие го правихте и приемахте, но се намеиха лелки и ви го навряха в носа.

68

Надблюдател

преди 2 години

Забелязвате ли, каква била целта на тези"хубавци", не да управляват, а да не допускали ГЕРБ да упралява? Новият Шиши, заедно с чалгата и отровните ,отивали в Парламента само за да ...пречат! Щом обвинява Бареков, как за два часа е пуснал жалбата, значи и те съзнават че са в нарушение! Прави ли ви впечатление, че десните комунисти Ристьо, Танас и това туловище, никога не са казвали дума срещу болшевиките от Позитано?А и ГЕРБ са малцинство в ЦИК!

67

Курдо Коленков

преди 2 години

"Йоридическите кУрифей" Бойкиев и Танасов не могат да си регистират пишман-коалицията за изборите, тръгнали главния прокурор да свалят.... ***.

66

Анонимен

преди 2 години

пиши ги бегал, Ристю и тоя плондер много си повярваха, а реално само празни приказки се говорят

65

северозапад

преди 2 години

На крив и космите му пречат.

64

Зозо

преди 2 години

Червените десни от Дай България едни документи не могат да подадат, България щели да управляват?!? Резил!!! :))))))) И да им припомня: Карадайъ ще има повече гласове от Лузър Панов :))))))))))))))))))))))))))))))))

63

Анонимен

преди 2 години

Стига д тази Луна! Йоло Денев успя да подаде без грешка, тия некадэрници не могат...

62

az

преди 2 години

ДБ сами си спретнаха този цирк с цел да привлекат внимание и евентуално някой друг избирател - нещо като акцията на росенец , в която бяха в неявно участие с ДПС и ГЕРБ

61

Анонимен

преди 2 години

Какъв герб ви клеца, като цик са хора назначени от рундю фигуранта?!

60

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС е бъдещата коалиция. Честито! ДПС ще черпят с баклава, пишмане и локум, ако се избере правителство с участие на тях.

59

Дфгггг

преди 2 години

Дядо Бойко дърпа конците иска властаИ кандидатите за президент са дело на дядо Бойко 24 кандидата за да се помъчи да разпилей гласовете на много места

58

Анонимен

преди 2 години

Така се прави! КОЙ С...РА В ГАЩИТЕ НА РАДЕВ ЗА КОРОБА И НА РИСТЮ ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ! БОЙКО БОРИСОВ Е ВИНОВЕН! РАШКОВ ДА ГО АРЕСТУВА! ПОЛОВИН ГОДИНА ПОВТАРЯ, ЧЕ ЩЕ ГО АРЕСТУВА ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВА!

57

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ДА БЯХА ИЗПРАТИЛИ ЧОВЕК ДА ИМ ПОМОГНЕ ЗА ДОКУМЕНТИТЕ!ДА БЯХА СЕ КОНСУЛТИРАЛИ С ЛУНА!НЕКАДЪРНИЦИ!

56

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ! СЪДЕБНАТА Реформа ще се прави от тези ВИДНИ ЮРИСТИ! ЛУНА ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ, ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ И ТОВА НЕ МОГАТ!

55

Случаен минувач

преди 2 години

*** чакай бе човек, тази ЦИК Радев я назначи! Какъв Герб, какво ДПС?