21

Анонимен

преди 2 години

Адел със сигурност има пръстен на стомаха и отслабна заради това. Тази мързелива англичанка, мислите ли, че ходи по три пъти на ден във фитнеса хахахахах, голям виц. Всичко е ала-бала, да дрънка някакви простотии, да си мислят, че е станало естествено.

20

Иван

преди 2 години

Повечето лекари са абсолютно неграмотни що се отнася до познания за физически упражнения и диета. Така че не се учудвам, те са учени предимно как да лекуват болести. "По време на тренировки се отделя кортизол, който намалява имунната система" - такъв "бро" science, няма и в bodybuilding.

19

Анонимен

преди 2 години

Диети, тренировки, здравословен начин на живот.. Стига глупости. Правила си е операция за стесняване на стомаха, това е най-бързия начин за отслабване за дебелаци... Все едно да кажете че Шиши и той е правил тренировки

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 - АМи виж - то тва са различни групи от хора, дето прикааш за тях

17

Анонимен

преди 2 години

До до 14 от славянин - И какво? Това ти е хвалбата? Че не ходиш на преглед?

16

Анонимен

преди 2 години

Чудите се какви статии да пишете. За да се смъкнат 45 кила си е нужен калориен дефицит и движение. За 2 години си е съвсем нормално да са смъкнат. Упражненията не пречат. Напротив.

15

Анонимен

преди 2 години

Тая снимка и статия е ... на 1 година. Поне!

14

Анонимен

преди 2 години

Неква пикла ме обвини, преди 3-4 години, във "fatshaming" - демек - срамя дебелите. Аз и казах, че ако не иска да се баизкат с нея, да не излиза от тях, а тя ми се строснна, че няма проблеми с теглото, но е било обидно пак ... Аз се огледах наляво и на дясно, не видях никакви дебеланки и казах на момичето - Ми добре, бе? Кой се обижда в моемтна? ВЪЗДУХА! А каква беше обидата ли? Ами направих комплимент на приятелката ѝ, която имаше проблмеи с теглото с ГОДИНИ, че е отслабнала. КАК ТОВА Е ЛОШО?!!

13

Анонимен

преди 2 години

До славянин - Има "лекари" и лекари. Първтие го карат, на каквото са чели в мед. журнал, публикуван, когато са били студнеит преди 25 години, каот самият журнал е препис на препис, като оригинал може да е от 19 век и назаде. Вторите са истинските лекари, котио искаме да имаме, ама са един на десет.

12

Анонимен

преди 2 години

До Лаик - Ок. И какво общо има това с жента от статията? Не ми изглежда, да е запазила поне 100+ сант гръдна обиколка, дето ги имаше преди. Сега по-скоро мяза на 84-5,което си е напълно нормално за една жена, която не се надпреварва, да вземе титлата за дойна крава.

11

Анонимен

преди 2 години

Олеле! Та тя губи тегло от 5-6 години вече, спрете се! Не е, като да ги е свалила за 4-5 месеца!!! И това не са лекари-лекари, ами разни крайно леви активисти, дето се чувстват предадени, че си загубиха дебеланката, дето дават за пример.

10

Анонимен

преди 2 години

До славянинТочно така! Доло лекарите! А ако закъсаш със здравето - никаква болнице. Повтарям - ни-ка-ва!

9

Анонимен

преди 2 години

Можела е да си вземе ранчо и със фермъфитнес да свърши същата работа.

8

Анонимен

преди 2 години

Това фото е тенденциозно и иска да я покаже като зомби.

7

неандерталец

преди 2 години

Дебела беше по сладка. Сега е станала стандартна кифла.

6

do 5

преди 2 години

Те, ако бяха красиви и вкусни, нямаше да има толкова п-ли на острова

5

Няма угодия!

преди 2 години

До: номер 2 (Варненски) Айде сега! Ако са дебели - англичанките били дебели и грозни. Когато са слаби - били "безвкусни"!

4

Анонимен

преди 2 години

Айде пак пишман доктори, дето агитират да се вапцинираме с експериментални вапцини!Абе оланкоолу, кортизолът е главния стрес хормон бе, по-важен и от адреналина!А девойката (не че е девойка де) ако се чувства прекрасно, тогава какъв кортизол ви гони бе??? Кортизолът се натрупва при нарушения в съня и човек не се чувства добре. Щом Адел е щастлива, всичко е прекрасно! Има само една уловка: Да не вземе отново да качва килограми - знам го от личен опит.

3

Maлко много

преди 2 години

Малко много ми идва депресията в песните и вече , а и твърде еднообразни са. Определено добър глас, слушах я с удоволствие когато започна - точно защото беше самороден талант и различна. Сега и тя и песните и са от матрицата

2

Варненски

преди 2 години

Хубав глас, хубави песни, ама си заприлича на типичната твърде гримирана, безвкусна англичанка.