75

Човек от народа

преди 2 години

Тя не е присъствал...... Ерол има проблем с родовете в българския език.....

74

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са опасни за обществото.

73

Анонимен

преди 2 години

Заради неваксинираните се заразяват и ваксинирани

72

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, сега тая, до дни ако и Алито запищи, явно на праговорите ваксаните яко са ръсили вируси

71

Анонимен

преди 2 години

Поредната наваксана разнясяша вируса, но само неваксаните са виновни

70

Анонимен

преди 2 години

А тая не беше ли в комплект с Кунчев, и не беше ли тая дето най лобераше и подкукоросваше за зелените сертификати ресторантите и хотелите и те и се хванаха на акъла да го правят

69

Е, па...

преди 2 години

Кунчев, Балтова и още много други. Ваксинирани, които не са предпазени. Прав е доцент Мангъров, без никакво изключение, вирусът ще премине през всички. По някакъв начин. При едни леко, при други тежко, при трети- за съжаление е ясно как. Безпочвени са агитациите да се ваксинираме, тъй като няма абсолютно никакъв смисъл. Казват, ако сме ваксинирани, ще изкараме по-леко. А от къде знаят? Нямат никакви доказателства. Аз го изкарах сравнително леко, търпимо. Без ваксина. Ако бях с ваксина? Кой знае

68

baionya

преди 2 години

До Бил Гейтс (Гершон) А ненабодените направо като градушка валят. То бива да си пр*З ...

67

Я се уточнете

преди 2 години

Имунизирана или със сертификат за 300 лева. И най-вероятно министър-антиваксър Стойчо я е уредил безплатно.

66

Анонимен

преди 2 години

До "Ало антиваксърите, забелязахте ли?" А, ако знаеш колко неваксинирани са го изкарали вкъщи... А колко неваксинирани дори не са разбрали, че са го изкарали. Всичко има на този свят.

65

Анонимен

преди 2 години

Ами, ваксъри, бодете се, душички!

64

Проф. Ива 27.07.21

преди 2 години

"Отговорност на всеки гражданин е да се ваксинира, за да ограничим разпространението на вируса...". Баба ти Стела като се ваксинира, какво от това ?

63

Бил Гейтс (Гершон)

преди 2 години

Набодените с еврейския елексир на безсмъртието започнаха да капят един по един като есенни листа!

62

Анонимен

преди 2 години

Тази коя е? Сериозно питам, тв не съм гледал от около 3 години.

61

Нещо особено

преди 2 години

До Нищо особено А ти забеляза ли? - Ваксинираните ще могат да ходят където си искат, без ограничения. А тази ваксинирана и под карантина - т.е. няма право да ходи никъде. С две думи - пак гpeда. :D

60

Крал Трол I

преди 2 години

Срамно е в 21 век да се съмняваме в науката. Срамно е и да се държим като фашисти. А те го правят дори с преболедувалите.

59

Икономист

преди 2 години

Така е с приетите от рабфак министри като Стела. То не може само с лоялност към партията и ваксините да си останеш здрава. Короннитевируси са най-много в министерствата, министерският съвети народното събрание. Да им се чуди човек защо се кандидатират за депутати и искат да работят в МС !

58

Нищо особено

преди 2 години

Ало антиваксърите, забелязахте ли? :"В момента тя се възстановява вкъщи и е поставена под карантина. Състоянието й е добро." - ВКЪЩИ ... ДОБРО......, а не в интензивно или в болница.

57

Вакси

преди 2 години

До Анонимен 65 Забравяш и втората половина на коментара ми. Първо трябваше да убедят и ваксинират възрастните и болните - ако трябваше да ходят екипи от врата на врата за тяхно улеснение, а не както стана и се боцнаха първи здрави връзкари които и без ваксина щяха да го изкарат сравнително леко. Пък и математически 17% били много, щото 83% неваксинирани (над 5 милиона) са малко... а?

56

опаа

преди 2 години

И тя ли е с фалшив сертификат 😀