86

Анонимен

преди 2 години

Броят на ваксинираните пациенти с Covid-19 в интензивни отделения в Германия се увеличава. Der Tagesspiegel

85

преди 2 години

Хайде въведете тоя "green pass " да видим какво ще стане. Безработица до небето , масови фалити във всички сфери , държавната администрация ще дръптлне ръчна и с този "pass" ще можете да отидете само в гората , защото нищо няма да работи . И тогава когато статистиката започне да е за умрели от глад и брой убийства на ден , тогава пакфще ви питам пак ...

84

До 85

преди 2 години

Айде дай примери с цифри за смъртността. Твоите статистики си ги запзи за себе си. Говори с факти. Може ли още да дадеш линкове към листовката, за която говориш защото нито в БГ листовката, нито в тази на сайтoвете на FDA и EMA няма да намериш текст, че безопастността и ефективността не са доказани. Ваксината на Пфайзер получи пълно одобрение от FDA. Ти чувал ли си за одобрено лекарство недоказана безопастност и ефективност? Спете да изкривявате обстоятелствата. Говори с факти !

83

Ку40

преди 2 години

Може и да може , може и Да не може.

82

Анонимен

преди 2 години

Първо даваха 100% предпазване от тежко протичане и смърт, сега - значително намалявал шанса, каквото и да значи това. Медицина ли беше да я опишеш!!!!

81

Анонимен

преди 2 години

До 3М - Откога се радваш на смъртта на други хора? Откакто се ваксинира ли? Ако е така, си длъжен да уведомиш властите за този страничен ефект. Предполагам изобщо не си гледал какво подписваш, но в информираното съгласие си потвърдил с подписа си, че ще го направиш. Действай!

80

Анонимен

преди 2 години

"Защо не погледнеш смъртността в държави с по-добри системи на здравеопазване преди и след ваксините и тогава да се изказваш." - Ами погледни ги ти хахах ... Точно след началото на ваксинациите смъртността масово се покачва. През 2021 в световен мащаб е доста по-голяма от 2020. Защо ли? Нали уж все повече хора са защитени, а все повече умират. Логика никаква. Между другото дори в листовките на ваксините пише, че ефикасността и безопасността не са потвърдени, но се обзалагам, че не си ги чел. :)

79

преди 2 години

До тяТой касае само стадата овце, които плюят срещу вксините. Хубавото все пак е, че тези стада намаляват!

78

Анонимен

преди 2 години

"Кога ще тръгне тази смъртност от ваксините. Я кажи, че само явно ти и шепа богоизбрани сте наясно." - Не, не само богоизбрани са наясно, а всички, които се интересуват. В листовката на Модерна на страница 6 пише "нарушения на имунната система с неизвестна честота" т.е. от твоята имунна система зависи, колко ще изкараш, а и от късмета ти. Производителят не крие, че ще ви скапят имунната система, просто не знаят на колко хора ще се случи или не казват. Със здраве да си ползвате ваксинките!

77

Анонимен

преди 2 години

Където се ваксинира по-масово започват да записват реалните починали от Ковид, а където е по-малък процента на ваксинирани, куцо и сакато се пише "починал от Ковид". Догодина ще обявят, че сме победили Ковид благодарение на ваксинациите, ще спрат да говорят за него, ще отпаднат всякакви ограничения и след 0,5-1 година пускат следващия вирус. Той ще е проблемен за тези със слаба и отслабена имунна система. Познайте последните кои са. След това уж новият вирус ще е виновен за починалите. И така...

76

тя

преди 2 години

Какво стана с т н стаден имунитет !

75

Анонимен

преди 2 години

И преди и след масовото ваксиниране,което в България не е твърде масово,ние винаги сме били в топ десет по смъртност от тая гад,което говори едно,здравеопазването в България е в трагично състояние!

74

Инфо за ваксите

преди 2 години

Надупчен с две дозище ореживее не повече от 8 години. Около 40-50% от тях обаче няма да преживеят повече от 3 години. Не е нужно да вярвате, отбележете си в календара, затова ви раздават смарт-часовници. И това не го казвам аз, а този който ви организира цялото мероприятие, новият д-р Менгеле, пълен психопат.

73

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е паднала, защото е лято. И защото с времето всяка епидемия, даже и измислената, затихва и нова се ражда... Да ви е честита новата НЕнормалност.

72

Анонимен

преди 2 години

Високата смъртност не е от ковида, от липсата на здравеопазване е!!!

71

K

преди 2 години

Естественият имунитет е за предпочитане - това естествено се подразбира от само себе си. Който се чувства слаб, страх го е или поради друга негова лична причина предпочита ваксина - да се ваксинира, това е негово право, което е осигурено от държавата материално с парите на всички нас. Обаче принудата към масово ваксиниране е фашизъм!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Смътрността която така или иначе е 0.001% ли?

69

До 68

преди 2 години

Кога ще тръгне тази смъртност от ваксините. Я кажи, че само явно ти и шепа богоизбрани сте наясно.

68

До 64

преди 2 години

Защо не погледнеш смъртността в държави с по-добри системи на здравеопазване преди и след ваксините и тогава да се изказваш. Дай само един пример за държава, в която след ваксинация смъртността се е увелиила....само един.

67

vlady

преди 2 години

До Анонимен 24Малко е - трябва ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса, осигуряваща пълноценен имунитет и предпазваща от заразяване. Хората под 40 без хронични заболявания така или иначе боледуват леко или са безсимптомни и изграждат пълноценен имунитет при минимален риск.