193

Forever

преди 2 години

Да, България се е стопила Слави, но хора като теб възпитаха едно лениво поколение. Ти им пееше песни за мафия, за ферарита, за лесен живот, да щракат с пръсти по масите и хвърлят салфетки, вместо да се учат и развиват. Ти също си част от този упадък.

192

Киро императора

преди 2 години

Слави ти си отговорен косвено и пряко за 25 хиляди жертви,до тука а те ще са 1 милион българи,и твоите шефове на които им миеш краката след работа с студена вода в лиген и им правиш по една б-та.

191

Анонимен

преди 2 години

Славчо, поне едно дете да беше осиновил, като не те бива да правиш семейство, че да коментраш сега и да ти повярваме колко си загрижен за демографията.

190

Киро испанеца

преди 2 години

Слави е станал вече политически анализатор,да каже нещо за демогравската криза,за световния глад,за спина и ебола в африка ,за ковид 19 в европа,и енергиената криза и нещо за ким чен ун че бил отслабал,и че антрактическите ледници се стопяват.

189

Анонимен

преди 2 години

Костов е виновен...

188

Анонимен

преди 2 години

Вече 31 години основният проблем на България е демографската катастрофа, която стана особено страшна при управлението на мутрите. Трифонов малко не е в час - как ще се гласува не е особено важно, стига да не се допускат фалшификациите, които правеха ГЕРБ и СДС. Има много по-важни неща свързани с възстановяването на България от управленията на ГЕРБ.

187

ВИНОВНИТЕ

преди 2 години

Хората умират, най много от фирмите А1( ЕМтел) и Вииваком, които РАЗБОЛЯВАТ с РАК и Левкемия цяла БЪлгария.... 20-годишна красавица става като 60-годишна бабичка... Някои дори Ослепяват... А сега, заради тия маски НЕ можем да ВИДИМ, как се разболяват хората.....Слави Трифонов и всички останали, които искат да носят МАСКИ, нека си сложат маската на лицето, за да ги ЗНАЕМ.. Тия да се махат от парламента !!! ВЪН от българския парламент, всички Софийски Педдерази- дъртофелници с МАСКИ !!

186

Игри на глада

преди 2 години

Явно Бандата на Румен е решила да изчегърта българския народ. Масови заразявания през 2020 г. Негативна пропаганда, неглижиране на проблемите. Ковчези, бесилки, отровни триота. Драстично повишаване на цените, елеминиране на спестяванията. Последния да затвори вратата.

185

Кдк

преди 2 години

Да Славчо, 25000 живота си отидоха за 20 месеца заради теб, ИТН, Мунча Ушатий, *** и Кацаров. Защото вие агитирахте българите да не се ваксинират

184

Анонимен

преди 2 години

Стопихани мозъците тези от м1 и теленор и нашите интилигентни полотици от бкп.

183

До 188

преди 2 години

Съгласен сменяме ги с Кирчо и Прокопиев

182

Христо

преди 2 години

Учиндолската мутра и приятелчетата му са едни добре маскирани печени мошеници.Те никога не са искали да управляват,защото много добре знаят,че не могат.Разиграваха си схемички,за да прикрият неспособността си да управляват.Как си представяте ,тези властолюбиви кресльовци да си разрешат провал,това е пълен абсурд. Та нали при следващи избори няма да имат и 1%. Те искат златната средичка 10% -не носят отговорност ,но ще крещят и лъжат от трибуната,точно в техния стил,а Сиромахов от Левски Г.

181

Ганди

преди 2 години

Тоя пък,където предпочита да гледа кучета вместо деца,да ми дава ткъл,стопила се България ,700 хил за 10 години ,а при Радев за 5 месеца се стопи с още 100 хил

180

До Шоп

преди 2 години

Отивай да спиш! Не си трезвен...

179

До 196

преди 2 години

До 196. "Крадкият" се пише с "т". И много други забележки имам, но вече е късно да те образовам. Говориш от позицията на многото си години, но без образование и знания-кел файда от многото ти години. Безмислено пропиляни!й

178

Анонимен

преди 2 години

А Борисовите заеми след 12 г " царуване" кой ще ги връща?-:(((

177

Анонимен

преди 2 години

Резултатите от преброяването са ясни, изключително тревожно е, че въобще някви хора гласуваха за ИТН.

176

Анонимен

преди 2 години

Пак дечица кликат плюсове за дедо си Борисов а? -:) Нормално,само те бродят в нета по това време и друг не помнят в крадкият си животец! Нре можете да ми го наложите деца! Вие помните дедо си Борисов САМО като мин предс.Е аз го помня като МУТРА! Па беше пазач на Дедо ви Живков,па после на Симеонче крадеца Мадрицки! Та до днес скачайки по етажите на властта в държавата! Времето му изтече! Времето днес е друго! Умря ?белият кон" с който очаквате да се "върне"! -:))

175

Анонимен

преди 2 години

Славчо, а ти колко деца направи???? По-добре си хващай куфарите и у Анадолу.

174

някой си

преди 2 години

И още ще се стопи, с тази съдии, дето са на принципа- "за милиони няма закони, за кокошка няма прошка", ще останат в България само съдии, адвокати, ***, а да и ИТ, шях да забравя!