41

Дедо

преди 2 години

а у нас, "демократите" вече 30 години ни плашат с Държавна сигурност

40

Анонимен

преди 2 години

До bullying is bad,mkay 33 - Не разбирам, с какво китай е вкарал гол? Като си пороби населението ли? Пффф, човек ... Що за загубени животни сте, бе? Хвалите империята на злото ...

39

Анонимен

преди 2 години

До абе - Аз съм без лична карта и НЕ МИ ТРЯБВА! Обясни ми, моля те, защо ми е лина карта? Да се водя на отчет? Да съм в нечий списък, със зарекнати кутийки, демек "поет случай", нали? Да съм в рамките на група чичковци, коит никога не съм вижсал, така ли? Виж - ти си бъди робче. Но не ми го налагай, моля те!

38

Анонимен

преди 2 години

До 42 - И това е лошо, как?

37

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите трябва да са под постоянен контрол с камери защото са опасни.

36

Поздрави от Охайо

преди 2 години

Ако си мислите че Китай са големите шпиони щото използвали разни портативни микрофинчета и камери , елате тук в САЩ да видите за какво става дума. Магазини за шпионски джаджи има във всеки град и всеки си купува . Всяка къща е с поне 5 камери отвън и още толкова вътре. Камери в заведенията ... камери в държавни и частни офиси ... камери по пътищата ... камери в колите ... полицаите задължително носят камери ... да не говорим че всеки вади телефона си и снима по всякакъв повод.

35

абе

преди 2 години

Нашите Гестаповци куманисти първо да оправят тези 250 000 дето са без лични карти даже и после да слухтят!

34

Анонимен

преди 2 години

Тея Китайци сигурно и в тоалетната хартия ще намерят начин да сложат камера.

33

Съвет

преди 2 години

Ако някой китаец ви излъже със стока менте или калпаво качество и не иска да ви върне парите го заплашете че ще го рапортувате на местния китайски консул/посланник, този номер го прилагам редовно и винаги работи. В Китай имат политика за подобряване на имиджа на китайските стоки и всички, които продължават да продават калпава стока се преследват и наказват.

32

Сканират ви

преди 2 години

Масово удрят Българи с Хавански Синдром но Президента и Премиера мълчат! В САЩ официално разследват Хавански Синдром в БГ не!

31

Не се заблуждавайте

преди 2 години

Тук го правят същото-Службите и бaнди близки до властта!Targeted Individuals, Mind control, MK ULTRA, Монарх, Пегас, Съркъл.......

30

Киро

преди 2 години

Гледахте ли най-новия филм - Китайски гъсталаци с крем ?

29

bullying is bad,mkay

преди 2 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Подобен род масиран контрол над милиони (в случая милиарди) граждани е притеснителен за Запада, защо? Ами защото толкова много хора, обединени под една шапка са огромна сила. Те с лекота биха могли да манипулират пазари или да задават социални норми и посоки. В тази обстановка, Запада беше длъжен да "модернизира" своите общества, където идва и ролята на вируса, който използват, за да създадат пЛандемия, с която да ви сложат каишка. Ваксинацията има една едничка цел - OBEY

28

bullying is bad,mkay

преди 2 години

истината е доста проста - Китай вкара гол на западния свят, като интегрира система за дигитално следене с face recognition и граждански рейтинг на гражданите си. В момента в Китай са досущ като в романа на Оруел и гражданите им са изключително послушни. Дори не се налага някой да ги преследва. В момента ако направиш нещо лошо в Китай, като например Мислопрестъпление, влезеш да речем да гледаш някое забранено клипче от SouthPark - ти свалят точки от профила и не можеш да караш повече автомобил.

27

ЧипирВане

преди 2 години

Като дойдат китайците и ни чипират, ще видите. Ще си отворят ТикТок мениджъра и ще ви видят всеки един от вас какво и колко е гледал. Не дай си Боже, да сте гледали някакви лоши неща в интернет.

26

Анонимен

преди 2 години

Китайците убаво ни оправиха.

25

RECTur

преди 2 години

qew

24

DMS Живко от Варна

преди 2 години

Живе, искаш някой да ти помогнИ да живееш достоен живот с приятелката си? Нали тей. Ама как като ти не си хетеросексуален?

23

Сол на цвят

преди 2 години

Малко сода на вкус, и после що манджата имала вкус на тоалетна чиния пак.

22

неандерталец

преди 2 години

Голямото шпионство! Да душиш кои комшии се таковат или пък някакъв откачен мастурбант, който зяпа приятелката си.