228

Анонимен

преди 2 години

Приятели, тук има няколко платени ***, които пропагандират експериментални продукти като ваксини. Това е престъпление срещу човечеството и скоро тези хора ще бъдат подведени под отговорност за причинените вреди.

227

Куршум за министъра1

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци... Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса..

226

Куршум за министъра2

преди 2 години

А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.

225

Куршум за министъра3

преди 2 години

Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци.За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБ.ИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.Като МАХНАТ маските в БЪлгария, ще ги МАХНАТ и в цяла Европа.

224

Анонимен

преди 2 години

До Еми грантДядо Коледа не е измама интелигентен човеко! Но ковид Е!

223

Еми грант

преди 2 години

Кофит е най голямата измама в историята на човечеството.задмина дядо коледа даже.

222

Е, па...

преди 2 години

Напълно очаквано. Все пак 15 октомври е вдругиден...Ако има изненадани, значи те са големи наивници

221

Лъжат

преди 2 години

Всичко грипно и парагрипно е натикано във ковид -- самия ПСР -- присламчва всичко във ковид ! Че има болни има ,НО и че лъжат и лапат пътеки та чак ще се задавят е истина !

220

???

преди 2 години

До 234 НеРазбиращ... Има една малка подробност, за която явно не знаеш. Има публично достъпна статистика за ваксинираните по възрастови групи, която напълно оборва лъжите ти.

219

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Още преди няколко седмици си "признах" че ваксините по моя оценка подобряват шансовете около двойно(не гарантират нищо). Всички досегашни ваксини гарантираха над 99%.НО!! 1Ако информацията е вярна, а се нагледахме на доста лъжи.2 Смъртността от ковид е около 0.3%(подобна на грип)3.Нищо не ни казват за смъртността от ваксините, и останалите възможни проблеми.

218

Анонимен

преди 2 години

Шо стана, швабистанче, не ти ли изтръпнаха пръстчетата да триеш? Пак да ти напомня, твойто мнение никой не го е искал, не ни казвай как да си живеем живота.

217

Германец

преди 2 години

"от тамошният ТВ канал ''BEYAZ TV''" -- Гледах го видеото. Там никой не споменава, че, цитирам, "%-ът на умрели набодени може да бъде единствено 0 %". Имаш ли други източници? Така си и помислих :)

216

Германеца

преди 2 години

от Якоруда пак го активираха

215

СЗО и Бойко - ЛЪЖАТ

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време.

214

Разбиращ

преди 2 години

До ???Тези твой сметки що не си ги завреш там къде слънце не огрява !!!Типична логика за ваксър.Ще се опитам да ти го обясня простичко та дано схванеш.. В България грубо 20% са ваксинирани основно под 50 години, хора който често пътуват в чужбина иим трябват сертификати. Справка зелените коридори на Бойко основно хора под 50.. Другата голяма група са работещите извън България който се прибираха специално да си поставят вксина защото имаха проблеми със работодателите си.А сега смятай !!

213

До славянин

преди 2 години

Ама 90% от починалите не са ваксинирани... аз нещо твоята логика не я разбирам, защото е доста ***... 90% шанс да не умреш е по-добре от 0

212

???

преди 2 години

За последните 14 дни имаме 1176 починали, от които 71 (6,04%) са ваксинирани, всичките на възраст над 40 години, най-вече над 60 години, а ваксинираните на тази възраст и живеещи в България, са около половината. Половината ваксинирани, а само 6% от починалите. Какво друго доказателство искате, че ваксините предпазват, макар и не на 100%.

211

Анонимен

преди 2 години

Страхуващите се да се ваксинират им се иска да са безсмъртни , но почнаха да *** като мухи.

210

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Лесно е добавен процент ваксинирани и не ваксинирани. Когато постъпваш в болницата ти проверяват ЕГН-то. От ваксинираните има вероятно до 5% които са с фалшиви ваксини най-вече johnson защото е лесно и е само едно посещение. На докторите които правят това трябва да им се вземе документа. Това е срам за професията ! Как изобщо после ще отидеш да се лекуваш при такъв доктор който не вярва в науката и медицината ?!?!?

209

Solar Power

преди 2 години

До Ню: Ами да :) С 3 милиарда ваксиниране доста място на планетата щяхме да освободим :) Уви , други го освобождават подлъгани от псевдо медици например като д-р Мангъров които уж са доктори , но не вярват в науката и медицината :)