63

12

преди 2 години

дано в лекарската си професия да е по добра

62

Анонимен

преди 2 години

тъз прескочи пекингската юрдечка по най-пожарникарския джапинг прелитайки висоооООоооко над негорящите треволяци

61

Анонимен

преди 2 години

Това е една добра новина за българския народ.

60

Анонимен

преди 2 години

Депутатите работят само 2 дни - сряда и четвъртък..................Понеделник и вторник са по родните си места, за да приемат граждани. Дариткова не е изпълнявала задълженията си на депутат и е упражнявала лекарската професия през приемните дни..............В петъка също не е присъствала на парламентарния контрол..................Три дни неизпълнение на депутатските си задължения на народен представител..............Това е криминално изпълнение на лекарски права в работно време на депутат.

59

Анонимен

преди 2 години

Депутатското място е кисело, казала Дариткова след невключването и в листите на ГЕРБ. Вожда се е обадил на Дариткова и е питал: Искаш ли да се откажеш от политиката? Дариткова отговорила: Аз от 30 години искам да се откажа от политиката, но нямаше кой да ме попита.

58

ааа

преди 2 години

Почна се...хора със сериозни професии и бизнеси,които се/ги внедриха в групировката герП са били там само защото са управляващи.Сега като стана ясно,че вероятността пак да са във властта е почти нулева е съвсем резонно да се одръпнат предварително.Помним 2013-14 г.кога само за няколко месеца десетки искаха да напускат,някои от тях го направиха поради същата причина.герП е партия за управление,не може да вирее в опозиция.Справка НДСВ....

57

111

преди 2 години

Даааа, Бойко направи наистина много... ама за себе си.

56

D

преди 2 години

Интересно как непрофесионален политик изкарва 12 години в политиката. Ето това ни е положението.

55

Анонимен

преди 2 години

Сладки ли са фурмите.Чаршафите се "обзаведоха" със златни кюлчета евра и долари пък ние тука духаме супата.Тая сделка беше за замазване на далаверата.24 милиарда сухи пари по личната му сметка а на Народа 24 милиарда дългове.Кога ще има разследване ?

54

Тиква

преди 2 години

Всичките гербисти не приятни, Лъжливи и Крадливи.

53

Анонимен

преди 2 години

До 56.За него си направи,даже,твърде много.Натрупа и изнесе доста -близо 24 милиарда сухички,в долари,злато и евра.Но за Народа нищо.

52

Доналд Тръмп

преди 2 години

Бойко я изчегърта, не е по нейно желание

51

Анонимен

преди 2 години

Все пак по далновидна макар и произлизаща от една област със смесени интелектуални качества! За подкрепата на Герджиков и полковника(-чката) малко се лъже! Но иначе полковникът е симпатична - мисля, че спазих *** правилата!

50

Анонимен

преди 2 години

Абе 10 и повече години лаладжийство- какъв лекар ще да е това... Дано да е джипи, че инак просто не е коректно- кой може да не практикува 10г. и да е във форма?

49

Анонимен

преди 2 години

Чао.Няма да ми липсваш.Даже ще съм по щастлив от всякога.:-"Уморените коне ги убиват,нали."- американски филм.-"Употребените и изхабените загиват сами." - нова серия от трагичната Герберска сага.

48

123456

преди 2 години

А *** кога???

47

Яна

преди 2 години

Имам молба до господин Борисов да попълня овакантеното място на Дариткова. Имам шанс, защото съм проста и лъжа ослепително. И много обичам господин Борисов. На 65 години съм, свежа и хубава.

46

Тома Бикова

преди 2 години

Аз пък няма да се откажа от политическа дейност. Няма пък!! Ще кандидатствам за острие на ГЕРБ и вече почти съм спечелил.

45

Анонимен

преди 2 години

Но пък на Бокич му останаха Деси умното от Дулово,кърджалийската поцинкована кофа,Лъчо мозъка,Бибиков и други знайни и незнайни калинки,драпащи за депутатската софра.

44

Анонимен

преди 2 години

Усеща че си тръгват от политическата сцена и е взела просто мерки!-:) А останалите кога ще се събудят?-:))