24

оркестрант

преди 2 години

оркестрите са най-несговорчиви и често се делят по различни причини.Един само да е малко по-добър и му предложат оферта другаде - напуска състава.

23

Стар фен до 3

преди 2 години

Как можа ???На колко годинки си бе дечко?Пол винаги е бил бас китара в Бийтълс,с китара тип ,,цигулка" и с обратен гриф-беше левичар Като Джими Хенрикс и Тони АйомиДжон ритъм и Джордж соло китара. Това което си написал е присъщо за седмокласник! Боже колко мало умие и убедително невежество има в Интернет!....А иначе Пол свири на много инструменти и във соловите си албуми начело с RAM свири всички партии ,барабани,китари ,пиано !!!

22

До 3

преди 2 години

До АнонименMan...ти си в огромна грешка.И чак се възмущаваш, че статията е некадърна. не, че некадърно написаните статии не са ежедневие в този сайт.

21

ПроСоТо

преди 2 години

....та всички сегашни стилове съществуват,защото тия "отвориха вратата" на ЕДНООБРАЗИЕТО,канонизирано с векове...Дори и Елвис няма и една десета влияние от влиянието на Битлягите.......Един съвет:-Слушайте музиката им!...АКО в сърцето ви не трепне плам,вълнение и възхищение,значи...ептян сте фтасали с тия съвременни "джаджи"..

20

ПроСоТо

преди 2 години

иначе,като попрегледах "бисерите" долу,направо се натъжих...Явно изключително неинформирани ,едва проходили същества,се опитват да оплюят "Битлягите",както бяха наричани с любов..Вижте какво,шматароци,"Бийтълс" бяха ЯВЛЕНИЕ!!!..Не само като изключително надарени музиканти..Те обърнаха "с главата надолу" ЗАКОСТЕНЯЛИЯ СТЕРЕОТИП на живот!..ВСИЧКО,което имате СЕГА го дължите на битлягите,защото те промениха не само музиката,но и начина на живот..Всички нови "стилове" съществуват защото тези ОТВОРИХА

19

ПроСоТо

преди 2 години

причината е Йоко..Това се знаеше още тогава,но някакси се е позабравило..Джон беше ОБСЕБЕН от нея..А другите изобщо не я харесваха../била миришела лошо/..Но както се пееше в една песен /НЕ ТЯХНА!/..-"Той беше мъж,и то цял лъв!..Но се намери една кокошка с брошка и каза "клъв"..И няма вече лъв"../не помня кой я изпълняваше../

18

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е виновен за разпада на Бийтълс!

17

Анонимен

преди 2 години

След разпада на Бийтълс Макартни изпада в депресия, но Линда му дава кураж и той започва да пише нови музика и текстове за нови парчета. След това създава и Уингс, с които обикаля света и изнасят многобройни концерти. А името на групата е дадено след като сънува ангел разперил крилете си. В момента сър Макартни пак има група и въпреки че наближава 80-те продължава да бичи концерти.

16

Анонимен

преди 2 години

It's all about money, money, money...

15

Анонимен

преди 2 години

Абе не се излагайте! Джордж Харисън е китарист на групата. Той изпълнява почти всички сола на китарата в парчетата на Бийтълс. Макартни е бас китарист- поулярен с немския Хьофнер- цигулков бас. По късно използва и Рикънбейкър бас в сержанта Пепър

14

Анонимен

преди 2 години

Вещери,това са Ленън и Бийтълс.Създадоха сладката илюзия за един свят без Бог.Сатаната изкушава чрез такива люде.Всяка песен е писана от Дявола ,вселил се в Ленън Упадъка на западния морал започна и свършва с тях.Освен анатема за тях друго няма да е ефектквно.

13

Анонимен

преди 2 години

Какъв Битълс бе хора.Светът си отива и за това имат дъртите хипита от 60те.Живяхме 60г в отвратитвлна заблуда.

12

Брилянтно хипи

преди 2 години

"Не поливай мотора си с вода, от това той няма да порасне". Бийтълс. Колко трябва да си друснат за да направиш това на песен.

11

Анонимен

преди 2 години

тука умника да ми каже джорд харисън какъв беше, щом Маккартни е басист?

10

Пфффф

преди 2 години

Абе днес, вие сте цензурирали половината български език бре! Как да напиша по друг начин превъзходната форма за "сладникави"?

9

Пффф

преди 2 години

С ясното съзнание, че разгневя сума ортодоксални, ама това е най-надценената група в историята на музиката въобще. ***, посредствени, безумно кухи текстове.

8

ДДРОнег

преди 2 години

Явно на Джон не му е стигало само правенето на музика, била тя и най-великата тогава, искал е да прави повече за това, светът да е по-добро място за живот !!!

7

IM-А-мен_DrtБЯЛBoY!

преди 2 години

Всъщност, реалната истина сочи, че основната причина за разпадането на Ливърпулската 4-ка - Бръмбарчетата е ДВА броя амбишъс-жени: Йоко + Линда Ийстман-МсКартни. Това е, останалото е спекулации+прикриване на правдата в случая, а тя е била пределно видна.И тоз Факт е ясен на всички ни, дори без да сме били живи свидетели и присъстващи на развода на групата. А и да не забравяме също така прекалено ранната кончина на менажера им - Брайън Ъпстайн...

6

Щерю

преди 2 години

Групата "Бийтълс" е била проект на службите тайно финансиран на правителството на Великобритания. Широко излъчвани са от медиите - за да уловят младото поколение в недоволството и в бунта им с/у системата през 60-те; да пренасочат гнева им в концерти с десетки хиляди зрители, и да тушират справедливите социални вълнения в крайна сметка. Но песните им наистина са много добри...

5

Анонимен

преди 2 години

Времето не елиминира Бийтълс,но ЦСКА елиминира Ливърпул!!