12

Анонимен

преди 2 години

За да няма гадни коментари, не трябва да има гадни статии.

11

зер

преди 2 години

гадна работа. За газифицирани помещения си заслужава да се помисли за газ-детектори и аларми. За каравани съм чувал, че често се оборудват с такива, защото има случаи докато хората спят вътре, крадци да им пуснат газ вътре и да ги оберат без да се събудят.

10

Чичо

преди 2 години

Е може ли да е написано така все едно са паднали от въртележката! Г*дна пас*мина сте това драскачите на новини ей! Лека му пръст на момчето и бог да го прости.

9

Майна

преди 2 години

Лошо, но все повече такива случаи ще има, тъй като токът поскъпва с всеки изминал ЧАС!!! 50 ДОЛАРА В САЩ, 211 ЕВРО В БЪЛГАРИЯ!!!! ЩЕ НИ ПОТОПЯТ КАТО ХО ВРЕМЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА. МНОГО ЛОШО!!!

8

Ядосан

преди 2 години

И в тази трагедия вкарахте политика. Мир на душата му.

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами тове е положението другаре и товарищи, хаусът и анархията на радевото време са повсеместни, от домът за възрастни в Драгалевци, до Лунапарка в Бургас ... така че свиквайте и пак си избирайте фигурантите да Ви оправят в живота и товарят на потъвъщите кораби, а после пак ще чекате некой да Ви отблъсква от дъното, само че на тоя някой ще му писне и ще ви остави да далдисвате под водата, кой докогато може ... !!!

6

Анонимен

преди 2 години

До 5. Той няма никакво основание да е по-умен. На матура стигат 20 точки от 100 и после се записва "вишо". Умен е, че и акъл раздава!

5

пияница мистик

преди 2 години

При Фигуранта всеки ден загиват млади хора. Минимум по двама - трима

4

Анонимен

преди 2 години

С придружаващи заболявания ли е бил или антиваксър???

3

Анонимен

преди 2 години

Ей така газта си тече свободно а после всички се чудят защо цента и расте. Ами защото навсякъде има такива течове и няма кой да ги спре. Газопроводите които построи Бойко са пробити от всякъде и изпускат газ. И градовете по тръбите има течове. Държавата ни е обгазена а народа плаща сметката без да ползва газ. Тя газта отлита в атмосферата.

2

ГЕРБ

преди 2 години

До 1.***....к

1

Анонимен

преди 2 години

ДС на Борисов