43

НА ЗАПАД

преди 2 години

"Вятърът на промяната: И новият Супермен е... бисексуален"... Новините за Корея вече не са интересни! Явно има от какво така отчаяно да се защитават!

42

Коментатор

преди 2 години

Защо пред ВВС,а. Не пред БиБиСи?

41

Анонимен

преди 2 години

Четете тази статия и се гответе. Че Един Призрак пак броди из Европа, че и по света.

40

Калкулатор

преди 2 години

До Сметалото= Сигурно си прав! Ми в Южна Корея там сигурно не ги избиват или пращат по лагери с принудителен труд за шепа ориз. Това сметна ли го?

39

Сметалото

преди 2 години

В северна Корея не съм бил. Твърди се, че нямало просяци и клошари по улиците. Не знам. Не съм го видял с очите си. Виж, в Сеул съм бил. И твърдя, че има просяци и клошари на всеки ъгъл. Видях с очите си.

38

Анонимен

преди 2 години

И колко милиона долара платихте за това интервю за наивници и любители на шпиономанията? Севернокореецът е взел парите на Запада и неговите медии за пропагандата им.........Украсил е, излъгал е, направил се е на герой............за 10 милиона долара си струва.

37

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея правят като САЩ, Великобритания и всяка друга държава. Британците убиха руският император Петър Втори, убиха Разпутин............САЩ убиха Саддам Хюсеин, Кадафи, Осама Бен Ладен.

36

Анонимен

преди 2 години

На мисирките сигурно им плащат на дума че са почнали да пускат цели романи.

35

МНЕНИЕ

преди 2 години

Не знам всичко за живота в Северна Корея , гледам само Официалните Медии и тубата - НО - защо няма нито един избягал човек от там , освен Престъпниците ?Като гледам добре си живеят - топлото , тока , пенсиите , заплатите са добре - ходят на почивки на морето ?

34

Анонимен

преди 2 години

И комунистите навремето търгуваха с наркотици. СОМАТ беше главният логистичен партньор на наркодилърите в Западна Европа и транспортираше наркотиците от Близкия изток. Една част оставаше за вътрешни нужди. В Африка пък се изнасяше почти цялото производство на амфетамини, а то беше доста голямо. Но и това не спаси "недоносчето" по думите на др. Живков.

33

Ем

преди 2 години

До АнонименДаже може да се засеят на него и "био" зеленчучи. Бая едрички ще станат ;)

32

USSF

преди 2 години

Комунистическите при.митиви от Северна Корея притежават единствено конвенционални оръжия, също както техните духовни водачи от феодалните диктаторски режими в Китай Крепостна Рус и Иран. Такива оръжия, колкото и да са на брой не представляват заплаха за Свободния свят, над който бди Космическа Америка. Всякакви хвалби за военната мощ на феодалните режими са смешни...

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Друго си е под миризливият ,,зелен ,,чепик на надрусаните и многополовите ,а ?

30

Анонимен

преди 2 години

ВВС сър!

29

Анонимен

преди 2 години

Значи и ние сме като Северна Корея. Нищо не се променя. Нагли ченгеджисти беснеят ненаказани за което се пенсионират точно както е Северна Корея на 50 години с 20 заплати а не като в Германия на 62 - 65 години. Същото важи и за България . 30 години застой от герб бсп и дпс.

28

Анонимен

преди 2 години

Ако имахме система както в Северна Корея, мутрите нямаше да излязат от затвора

27

Що бе?

преди 2 години

КНДР имат ТикТок акаунт - влезте да видите колко не е плашещ. Всичко е много светско там - даже на единия тик-ток показаха едно Ауди Кю седмак, как си кара спокойно в центъра на Пхенян. Нищо че беше единственото моторно превозно средство на 6-лентовия булевард.

26

Анонимен

преди 2 години

Единствената умна нация са Северно Корейците а не като нас, 30 години да ни правят на м.аймуни

25

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея и Китай не ги мислете, че не се чудят как да си платят тока както тук. АМИ ВИЖ СЕВЕРНА КОРЕЯ НА СНИМКА ОТ КОСМОСА къде има ток и тогава ми разправяй за сметките за тока. В Северна Корея ток има само в столицата Пхенян и то по няколко часа на ден, всичко друго е леш. Ток имат военните заводи, държавна сигурност и едно грухтящо прасе, единственото дебело нещо в цялата държава. Също така в Северна Корея имат много място за паркиране и няма автомобили по тротоарите, както е у нас :)

24

Убеден

преди 2 години

Вярваме на всяка дума и наи вече колко е лошо там и колко хубаво живееме тук