40

Дърт и опитен.

преди 2 години

Два пъти писах тук и е изтрито. Пробвам за трети и последен. В статията са написани глупости. Вярно е , че амилазата действа в леко алкална среда. Но това е в устната кухина. Но за разграждане на скорбялата е необходима и киселина, а такава има в стомаха. Твърдението на руската врачка, че комбинацията месо с картофи е вредна е невярно. Най опасни за здравето на нашите деца и внуци са продажните калинки, които с нормативни документи лишиха децата от банички и милинки с боза.

39

хаве

преди 2 години

може ли? ракия,вино и бира за изтрезве??щото ми стаа мнооо лошу ,без тах?ша умрем ва ,*** ваште съвети!!

38

11

преди 2 години

Стигнах до "КоЙЙЙЙЙ продукти". Потресаваща неграмотност цари в българските сайтове. Вече не им се разбира изобщо кво дрънкат.

37

Анонимен

преди 2 години

Стига с това месо и картофи! Кажете нещо за киселото зеле! Не правя кисело зеле, ам много рядко - съседите правят и все ми предлагат, но аз не съм лакома. Обаче си събирам рецепти за кисело зеле - да съм подготвена, в случай, че ми дойде вдъхновение и реша да правя икисело зеле. За него нали казват, че било полезно - не като мляко с кафе или месо с картофи.

36

Анонимен

преди 2 години

Човек е оцелял защото е ял.Диети ,а после вируси.Слаб организъм ето ти ковид.

35

Пияния помак

преди 2 години

Какво триете само? Телешкото с алабаш, червено цвекло и 2-3 картофа на херметик е супер храна.

34

Анонимен

преди 2 години

Чудят се как да станат известни и да печелят! Но...като има ***, които да вярват...Те и бедните старци хвърляха по няколко хиляди лева през прозорците, въпреки многобройните предупреждения!

33

Анонимен

преди 2 години

Много глупости са написани...откъде ги мислят и преписват или грешно превеждат...Стигнаха да отричат домати и краставици!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Абе човек ако ги слуша тези "спеиалисти", по-добре да кара на фотосинтеза...

31

дърт

преди 2 години

На тази "диетоложка" много и здраве от академик Ташо Ташев - вечна му памет!

30

Анонимен

преди 2 години

Защо се отричат най- българските ястия? Картофи с месо си е едно от най -вкусните и предпочитани храни. Хрумнало му на някой от това да взима хонорар.

29

Анонимен

преди 2 години

Според тези "диетолози", вече няма нужда и да се храним. Скоро 3D принтери ще принтират месото и зеленчуците, които ще ядем. А фармацевтични компании ще се надпреварват да харчат нашите пари, за да създадат хапче с което да се храним. И всичко това ще е добре опаковано под слогана "здравословно за организма".

28

Да ве

преди 2 години

Баба ми като готвеше манджичка с картофи и месо в седмицата два пъти та доживя достолепните 98.*** вярвай на статийки и статистики!

27

Анонимен

преди 2 години

След известно време, ще четем "падна митът, че млякото с кафе и месото с картофи, са вредни". Така се случи с кафето, млечните продукти...

26

Анонимен

преди 2 години

До Н1. Така беше.Кюфтета с гарн.36ст. Столовете се оказаха печеливш модел. Също и общежитията.4 лв,на месец, Като всяка седмица,с нови чаршафи. Имам усещането,че общежитието прави общество.

25

Н1

преди 2 години

Е, сега ли се сетихте да ми давате такива съвети, на мен, набор 49, да ме пази Бог, и семейството ми. Минал съм през всички етапи на столовото хранене, първо стола на завода на нашите, всеки ден с котелките за манджа, картофи с месо, мусака, пиле с ориз...После казармата, две години тън мън няма, всекви комбинации. Студенствосъщо. Хаир видях като се ожених за мойто муци, шоп салат, печени меса, агнешко, джолан, 20 вида супи...пожелавам всекиму.

24

Анонимен

преди 2 години

Чиста проба фейк.

23

Анонимен

преди 2 години

Глупости.

22

Алтер

преди 2 години

Аз ям риба с пиле и свинско.

21

Анонимен

преди 2 години

Разделното хранене отдавна е открито като най-добра техника на хранене. баланс и мярка за работоспособност и дълголетие.