21

до трола(19)

преди 2 години

Аз пък чух друго - един мъж казал на друг, той пък казал на сина си, а той пък на един друг, че всички препарати против ковид и малария били абсолютно безопасни и в тях нямало нито амуминий, нито графен, нито живак. Също така бил казал, че срока на годност бил поне 10 години, че изтелия срок било лъжа, и не било вярно, че масово хората имали тромбози, камо ли пък че умирали от инфаркт и инсулт причинен от тромбозите.

20

Анонимен

преди 2 години

Те африканците вече придобиха имунитет и за това я пускат сега ваксината... Иначе за туристите е добра новина който иска да ходи там.

19

Анонимен

преди 2 години

КРАЙ С ВАКСИНИРАНЕТО НА КАКВИТО И ДА БИЛО ВАКСИНИ ОТ СЕГА НАТАТЪК!! ЛОШОТО Е, ЧЕ И ДЕТСКИТЕ ВАКСИНИ РОДИТЕЛИТЕ НЯМА ДА ИСКАТ СА ПОСТАВЯТ НА МАЛКИТЕ СИ ДЕЦА!!

18

Анонимен

преди 2 години

До ? 400000 човека общо.Възрастни и деца.Нали не мислиш,че само деца умират от малария...

17

Анонимен

преди 2 години

То и без ваксини сме си роби -работа цял ден плащаме ток, горива, храна, данъци и накрая почти нищо не остава те за това искат да сме здрави за да им работим и да живеят на наш гръб. Кви чипове кви глупости.

16

Достоверен източник

преди 2 години

Една жена на пазара казала на жената на комшията, че прочела в фейсбук, че тази ваксина за малария била пълна с нано чипове мипове и искали да направят децата роби на илюминатите.

15

до 15

преди 2 години

Ако някой искаше да намаля населението има къде по-евтини и ефикасни начини. Обаче за вас явно идеята, че цял свят се е наговорил, че има вирус за да може някой си да ви бие една ваксина която така като гледам не убива много много е по-достоверна....

14

?

преди 2 години

"убива повече от 400 000 души годишно, предимно африкански деца. На всеки 2 минути дете умира от малария, според СЗО." Не излиза сметката: 365 дни х 24 часа х 60 минути / 2 прави 262 800.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе тоз световен елит, който искал да избие колкото може повече население явно е адски некадърен защото определено не се справя много добре....

12

Диван Чапраз

преди 2 години

СЗО взима крути мерки за обезлюдяване на Африка с убийствена ваксина.С кромида нещата им боксуват и започват с план Б.!!!.Не на ваксинацията...

11

Анонимен

преди 2 години

Ей добре, че не е имало интернет и фейсбук когато са пускали ваксините против детски паралич и туберколоза....

10

някой

преди 2 години

До: номер 4 Да, хининът е едно от лекарствата. Друго лекарство е хлорохин, което Доналд Тръмп препоръчваше за коронавирус. Има и много други, антибиотици като доксициклин например. Препоръчва се обаче комбинация от ваксина плюс лекарство против малария за най-добри резултати. Оказва се, че тази ваксина (разрешена от 2015 г.) не е много ефикасна, и трябват 4 дози от нея за пълен ваксинационен цикъл.Бил и Мелинда Гейтс също участват финансово в тази ваксина. И аз не съм лекар но чета.

9

Анонимен

преди 2 години

Самото споменаване на СЗО в заглавието е като магнит за всички душевно болни в интернет :)))))))

8

Az

преди 2 години

До нормалноДано да пуснат и ваксина срещу малоумие, че нещо голяма пандемия напоследък се разгаря...

7

Анонимен

преди 2 години

На всеки 2 минути в Африка си заминават 120 секунди...

6

направете си извод

преди 2 години

На всеки 2 минути дете умира от малария.Решението последва преглед на пилотна програма, прилагана от 2019 г. в Гана, Кения и Малави, чрез която бяха дадени повече от 2 милиона дози от ваксината, създадена за първи път през 1987 г..След като прегледа доказателствата от тези страни, СЗО заяви, че препоръчва широко използване на първата в света ваксина срещу малария./// Моят извод: За една ваксина - няколко месеца, за друга: 34 години!

5

нормално

преди 2 години

СЗО ще одобри всички *** ваксини, не само за малария, но и за дизентерия, сърбеж, изпотяване и ....

4

Анонимен

преди 2 години

Одобряват наред... Намаляване на населението чрез ваксини, както казва чичо Бил.

3

Котка

преди 2 години

До Анонимен 4Не си лекар, видно е. Хининът не е панацея за маларията и в някои случаи може дори да навреди. Отделно въпроса - колко точно хинин можеш да си натъпчеш, ако живееш в малариен район? Жокер - хининът има кофти странични ефекти. Най-добре изобщо да не се разболяваш.

2

Анонимен

преди 2 години

А хинин не върши ли работа? Струва ми се ,че лекарството за малария е хинин и антибиотици, но не съм лекар