170

Хемус

преди 2 години

Това за тока след първи Януари се знае,от преди четири-пет години,Радев ви бил ВИновен!Има архиви разровете се малко!Някой друг ви обещаваше газ като мед да потече и е подписвал разни т.нар 'зелени сделки'

169

Анонимен

преди 2 години

виновни са всичките дето си ги избирате. костов, договорите с американските марици 4 деня преди да не го преизберат. крадлив дедо и мадам и в трите хралупи да дето затворит работещи аеци да може и румънския аец на бнп пари ба да прави кинта, порко дето обезкости разпределителните дружества и ги даде на чехи жмехи да ни крадат и да изнасят жица. всичките дето не завършиха белене. брикселските зелки си оправят империята и пълнят гушите. тех кво да ги съдим. робия. гответе се.

168

Анонимен

преди 2 години

кога ще повишите на минималната заплата със 20-30% ?

167

Ботаник

преди 2 години

Приготви си розмарина щото идва страшна зима. Тока скача щото немците замразиха северния поток 2 по нареждане от горе и газта скочи , и няма газ за тецовете им .Газ има иначе ,ама не го пускат през Украйна щото ония крадат.Нашия поток кво става щото наляхме там пара голяма сега е момента за натискане да го пускат,ама наще полиците спорят кой под коя пола е фетишизъм некъв ... Да почват водорода да строят с японците водородни тецове и една две модерни атомни централи с американците и готово.

166

Падаря

преди 2 години

Преди година нефта беше 0 долара,намаше каде да го складират....

165

Бългериъ фърст

преди 2 години

За всичко са виновни корумпираните декадентни бюрократи от брюк.селската хунта.

164

Анонимен

преди 2 години

Важно е как ще подложиш коляното ... Затова много агенти се дънят с гаротата ... ПОне 45% градуса трябва да са ... :)

163

Анонимен

преди 2 години

Или най-добре ... Кабел с 8мм фи ... Искам да видя как се гърчи Костов-иста ... Детско желание ми е ...

162

Анонимен

преди 2 години

KEВР да очаква скоро бесене на трафопостове ... Председателят не беше ли от ДБ ... Него бих обесил с кабел на ниско напрежение ...

161

мартин кабронски

преди 2 години

бай румине, намерил съм 3 млади пичонки за близане, беърли лигъл, даже гоце триперлиев би ни завидял. първо ти че ги минеш после и аз. че им ближем сладолед. венцеремос.

160

хасанчо кокорнката

преди 2 години

аз съм само цвят лилав. люляк съм. лали ли съм зулум ли съм. тири ри рам тири рам тири рам. искам дует с онзи разпорениак мариус. че си правим цигу мигу туриш ми го. че има два реда дудучета, три редя кауали, мали мали недей. цял духов оргкестър. догодина че си имам платформа на парадеца. подмяната продължава с ди жей роумен радефф.

159

ушко крадев

преди 2 години

браво кире. къде е оная кокорнка хасанката да ти удари едно рамо с неговото фалцетно "лъжа, лъжа, лъжа". ей гоуемо тиатро днеска у словенско с макидонскиот заек. па се репчим па ни разтървава онази чаровница с мишелчо с неговия пудел уши ботокса. мани мани. че и я сложили на масата с мажети. моеш си представиш. друга тема. че полегнем заради сингергия. бали сме и маата на тая хистория. в ЦРУ за хистория не са ни говорили

158

кленово глисто.

преди 2 години

нема лево нема десно, право у шитнето пресно. подмяната продължава. бидоня и геро мюстявя за богати пенционери.

157

Протестиращ

преди 2 години

Абе Гешев е виновен за хвърчащите цени ! *** и Кокорчо ще ни спасят ! Ако не вервате питайте Хаджигенчо от мутрите хо хо хо

156

Анонимен

преди 2 години

Аууу - промяната дойде !

155

Кирчо & Кокорчо

преди 2 години

20-30% поскъпване - нищо не са! Ще ги хапнем като за закуска ! Е, някои бабички може и да не изкарат зимата.Важното е - мутри вън.

154

Безпартиен

преди 2 години

Какво го пипат парното след като парното е остатъчен продукт от производството на ток. Т.е. освен за поддръжка на абонатните... излиза без пари. Никой не ще да ни купува скъпия ток, затова и не сме износител вече. Принуждавате хората да се отказват от парно, за да минат на ток.... Тоест да харчат повече ток! Уникално *** порочен кръг. После защо в големите градове имало хора на дърва и въглища. Ами продължавайте така и ще се гори каквото има.

153

Анонимен

преди 2 години

Незабавно напускане на ЕС. Тези ни накараха да си осакатим АЕЦ и да бъдем зависими. Английската дипломация е най-добрата в света и не случайно Англия се освободи от бремето на членство в ЕС.

152

Анти-трол

преди 2 години

БокоТиквунДолпаЧекмедже построи южен поток, набуко и тн (на думи строи а реално отиват парите в чекмеджето) построи АЕЦ белене (в чекмеджето), постори магистрали (ни една няма завършена (парите в чекмеджето) Докато има Балами ще има Боковци! 20 години се дървим на Русия и ла"паме меките чурки на Запада и Щорос и за това сега...гладни, боси, болни!

151

Анонимен

преди 2 години

Ами така ще е, 12 години кредити от ЕС. Средствата обаче от ЕС ги изхарчиха приближени на групировката ГЕРБ. Сега подписаните договори за зелена енергия ще ги плаща български данъкоплатец, защото нищо не е направено от мутрите.