9

Анонимен

преди 2 години

За мен е загадка, как толкова зле направен сайт е най-популярен :))) Добре, преди години беше нещо ново, ама то там само лелки и чичковци пишат вече :) Да похваля Днес, добре са си направили сайта, удобен е за ползване, само дето рядко пускат статии :))

8

66779904132

преди 2 години

Смарфоните трябва да се забранът на деца под 18 години.защото стават ***,и народните представители и те да се намалът на 30 тина човека.

7

.

преди 2 години

Вервайте му, колкото на царо... :)

6

Анонимен

преди 2 години

"А не знам някоя технологична компания да тръгва да създава продукти, които правят хората гневни или депресирани"А аз знам. Произвежда прозорци от боза. Хората се дразнят и депресират от зависналите прозорци и сините екрани.

5

IM-А-мен_DrtБЯЛBoY!

преди 2 години

Тоя е толкова НЕприятен и отблъскващ мошеникхь и типичен НАГЛЕЦь, че нема накъде повече, отделно от това добре е изучил ЙЕЗУИТската тактика и стратегия да лъже као дрт нагъл сиганинь! ОСНОВНИЯТ му слоган е и си остава: Животът ви - на сицки вас е по-добър и по-качествен с 'Ф^King-бука', щото без него сте много изолирани, дълбоко нестастни и оставате неразбрани в "тоз побъркан свят" /по The КЛАС!/. Доказано, и то съвсем не от вчера още...м-ДА

4

Ха-ха

преди 2 години

До АнонименСега минус 7 млрд.,ама преди това стотици плюс....

3

Факт

преди 2 години

Фейсбук не прави нищо различно от другите големи компании-манипулира действителността в своя изгода.Точно както оръжейните компании манипулират политиката и предизвикват войни,за да им се харчи стоката.Икономическият модел е такъв в основата си.

2

Анонимен

преди 2 години

Честито, минус 7 млрд доллари. Браво на зукърбърг

1

Анонимен

преди 2 години

много поздрави за мосади, евреи и най-големите хакери - Израел.