53

де

преди 16 години

ето как изглежда една истинска мутра

52

случаен

преди 16 години

Максим Ставински , Гълъбин Боевски...Батето-вечно пиян = чудни примери за "бъдещата" нация българска,а и още колко са такива...

51

преди 16 години

s kakwi raboti se sanimawat , towa e sada4a na prokoraturata , i na polizaite, ane na takiwi, te tribawa da reschat drugi problemi, barkat se nadrugite w rabotata, samo w bg e towa i sipadnali stranio ot tretia swit,

50

преди 16 години

за тези , които не са разбраи - тук пишат общо взето 5 чвека - луди и смахнати хра, кооито нямат какво другоо да правят!!! Така че на сучайно влизащите нормални да кажа - не се чудете и не се притеснявайте, това не е представителна извадка...!!!

49

преди 16 години

Нали и Фандъкова подаде оставка но пожарникаря не я прие.Била много ценен кадър.Така ще стане и с щангисчето Гълабинчо и той много разбира от зобене пък може и с кмета да се зобят заедно.Ех мили Софиянци видяхте ли за каква мутра гласувахте?

48

Хърбер

преди 16 години

Само *** не разбраха, че милиционерите, бандитите и комунистите, наричащи се вече общо вече герберисти (римува се с фашисти) не са нищо друго, освен резервния вариант на БСП да запази властта върху разпределението на парите от ЕС, наркотрафика и контрабандата. За да не се получи това, което стана при Виденов и БСП да бъде изритана от властта, този път те са подготвили резервен вариант. Отгледаха си едно от послушните бандитчета, тясно свързани с партията им - телохранител на Тодор Живков, отказал да се деполитизира комунист, част от структурите на организираната престъпност, превърнала България в рай за мутрите през първата половина на деветдесетте години. Икономически тясно свързан с парите на бившата ДС чрез Си Банк.Този верен, предан и зависим от Партията столетница човек се поставя начело на опозицията. За да се бори с БСП или за да и осигури продължаване на властта и след като разочарованите българи за пореден път я изритат от властта?Още повече, че хората, които всъщност дърпат конците и в БСП са същите, които са зад Борисов - кръгът Монтерей, Румен Николов - Пашата и техните остриета - Маджо, Маргините и Галеви.

47

преди 16 години

Каквъвто бащата, два пъти по е синът! Забравихте скандала с допинга на Боевски, ех, защо забравяте, българиии?! Ако посееш домат, няма да поникне диня - гени, какво да правиш?! А на Боевски от тоя зоб доста са мутирали, явно - примерът е Пол! И защо Пол?

46

ANTIKOMUNIST

преди 16 години

IDVA VREMETO NA VSI4KI DEGENERATI-KOMUNISTI JALUK SHTE IM KRAIAT KAKTO BE6E JALUK KRAIA NA CCCP VSI4KI SHTE BUDAT SUDENI SUS SPRAVEDLIVI ZAKONI KATO KRIMINALNI PRESTUPNICI I VINOVNI ZA NACIONALNATA KATASTROFA

45

griffin

преди 16 години

Класификация като "щангист" е глупава. Всеки има право да покаже способностите си, и задължение да поема отговорност за действията или бездействията си. Този случай може да послужи за лакмус относно съзнанието на ГЕРБ. Да видим...

44

и ловец съм и рибар

преди 16 години

за мен лично ГЕРБ е по-добър вариант за управление на страната от БСП, но ако смята да назначава разни щангисти на ключове постове само защото са *** за да изглежда партията му мултиетническа далеч няма да стигне.

43

преди 16 години

Че по големи ченгета от ДПС и БСП има ли??? Колко сте нагли плюячи, колко сте жалки! Милиционери сте вие предатели!

42

преди 16 години

Ами,брато,те са навързани от сега,герб си е във властта,проникнали са навсякъде и играят с ***. Казвам ви още веднъж - тоя крадва яко! Вярвам на очите си!

41

Dog is pulling, path

преди 16 години

Uncensured gesture of 3 fingers with dominant the middle one.

40

преди 16 години

Споко, който и да вземе властта нищо няма да се промени - парите си имат собственици - Божков, Доган и тем подобни. Трусове има там, където собствеността е ничия, у нас всичко си има собсвеници. По-зле от сега няма да стане. Ако искате обаче да сте по-добре - работете повече. По цял свят е така. Отваряйте бизнеси, бъдете полезни за обществото - това е начина да сте добре.

39

преди 16 години

36, ти що не си вършеш съвестно работата на писарушка в червената централа, ами си тръгнал да се плюнчеш по форумите...Аааааа, айде малко контрол, че ви гледат под лупа от Брюксел

38

преди 16 години

Защо да ходи до прокуратурата ,да го гръмнат ли искаш??

37

XX1

преди 16 години

Борисов го гони да спаси кожата че и без туи имиджът му се срива страшно Сидеров май ще го бие по реитинг

36

Бойко Борисов

преди 16 години

Милиционерите овоняха форума!Не се ли наситихте на пари, бе? Цял живот сте влачили големи заплати, крали сте и от бандюгите, рекетирали ли сте мутрите, сега искате властта. Елементарни и *** манипулации за най-големите *** за да спечелите избиратели!Верно е, че много от министрите на Костов крадяха безогледно, верно е, че много от сегашните министри на БСП, НДСВ и ДПС са свързани явно и тайно с престъпния свят. И какво следва от това?Че Мухобойко е честен или е от другото крило на мафията и иска да опоска още държавата. Естествено е, че Мухобойко е откровена мутра, ясно е, че неговите бъдещи депутати и министри ще будат некомпетентни и прости мутри като Гълабинчо и ще ни затрият като Зимбабве с 10000% инфлация месечно, защото всеки средно-интелигентен чиновник ще ги ментосва както си иска. Най-лошото е, че БГ ще бъде първата страна изключена от ЕС и нашите деца няма да могат да учат свободно в чужбина. Ето това няма да ви простим и ще ви насиним дебелите милиционерски !

35

преди 16 години

Щом не те плаши това което се случва в момента, а нещо което все още е само химерично и никой не знае какво ще се случи (става дума за управлението на ГЕРБ, което е неминуемо), значи си адски зле с мозъка. От това сега и дявола не може да го направи по-зле, камо ли Бойко....Пий си хапчетата по редовно и вземи чети малко коментарите на специалистите от чуждите вестници, щом не гледаш ТВ, та барем от там разбереш истината за сегашната ни национална трагедия. Трябва да се плашиш от втори мандат на тези ***, защото тогава може и да не оцелееш физически, а направо да си умрете от глад като кучета, ти и цялото ти семейство.

34

преди 16 години

Жалък съм,да. Защото ме е страх. Защото имам семейство.И защото бб си е ***. И мутра. Видях и се уплаших. Номер 29,телевизия не гледам. Има си маймуни,те нека си гледат. *** народ с телевизия се командва!