72

Бай Иван

преди 2 години

Защо паркирането в центъра е платено, да намали автомобилите ли? Не истината е само една за пари. Паркиралите коли не само че не намаляват но се увеличават. На всеки му се е налагало поне веднъж да спре и да плати. Ако общината иска да намали трафика е лесно затваря улиците, да но няма да валят милиони от такива като нас. Това си е още един разход за колата освен винетки застраховки и така на татък.

71

Анонимен

преди 2 години

Крана на паяка кога е минал преглед

70

Най-точния

преди 2 години

Ако собственика на автомобила беше ползвал мобилното приложение за паркиране SoftPark, нямаше да има такива проблеми

69

Анонимен

преди 2 години

Така ли се вдига кола във въздуха? Има и по лесен начин. С тротил може

68

Анонимен

преди 2 години

Защо не го попитате откъде има 100 000 евро?

67

Асан

преди 2 години

ДЗИ да плаща фирата паяка е застрахован :)))

66

и що трябва

преди 2 години

да се вдигат нарушителите с паяк, изключая случаите в които нарушителя пречи на трафика или е ограничил нечий достъп, без да коментираме случаите, в които от три неправилно паркирали коли, "паяка" вдига избирателно само една от тях.Една глоба, обаче, надлежно събрана има същия възпитателен ефект.

65

До Пиян залян

преди 2 години

Относно нарушенията винагти може да има и друга гледна точка. Мнозина така и не намират нещщо нередно в извършването на нарушение на правилата/закона/наредбата и т.н. спрямо констатиран нарушител, не ли?! Сещам се за една пътна служба, чиито служители по дефолт обичат да спират водачите на най-неудобното и тясно място на пътя/улицата. После се разхождат по пътното платно сякаш са рода на Дънкан Маклауд и винаги имат готов отговор на резонния въпрос, дали няма да е по-безопасно за всички, ако...

64

Ели

преди 2 години

Тук в София като вдигат коли обикновено главният резултат е, че докато трае вдигането паякът закушва улица за около 10 мин и прави задръстване. А обикновено вдигнатата кола дори реално не пречи.

63

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, че са го потрошили. Ще му се възстановят щетите, но ще си е разправия, та може и да се замисли как паркира другия път.

62

Борат

преди 2 години

колата е с немски номера , но е на местен тарикат, винаги е така.

61

Ь

преди 2 години

Паяците работят много избирателно

60

Йофко

преди 2 години

тея с паяците поне в софето си делкат по 200 кинта на ден -ченгето и двата ашлака дето товарят.

59

Ко? Не?

преди 2 години

И що пък собственика трябва да си губи времето по разни "специални срещи". Собственика на автомобила проблем няма. Проблем има общината. Според снимката автомобила е с немски номера. Общината по скоро да покани немския застраховател на среща, че ще има проблем с бюджета си иначе.

58

sofeto

преди 2 години

За незаконото паркиране отдавна нищо не помага в БГето и само трошене колите на ганъовците има ефект!

57

Анонимен

преди 2 години

Собствениците на автомобила ще бъдат поканени на специална среща за да видят (за последно) остатъците от возилото си и ще бъдат призовани друг ът да не паркират неправилно

56

Анонимен

преди 2 години

Петяяя, изтрезней малко преди да пишеш "статии".

55

vlady

преди 2 години

Собствениците да сезират протойерей Храч Мурадян.

54

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че някой ден ще станем свидетели как собственик на кола чупи хладнокръвно и безкомпромисно главата на собственик на паяк и всички ще се питат Що така. После ще ги забранят окончателно тези провокации и ще си слагат скоби. Междувременно не знам, може първо да изхвърлят инкасатор за вода или парно от някой балкон, защото са по провокативни със сгрешени данни и винаги прецакват хората

53

Т.Шак

преди 2 години

Сега общината да съди собственика на колата, че е потрошила паяка, докато я вдига!