99

1

преди 2 години

Стига сте ни заблуждавали с този пеевски,той никога не е бил политик,много ясно ,в досиетата на "Пандора "е записани,българи преди време са били в управлението на България,фигурират в досието,според вас всички депутати са политици,така ли,вместо да изреждате имената ,на путин,чешкия президент,напишете имената и на двамата български политици,не заблуждавайте народа с пеевски.

98

Анонимен

преди 2 години

Ния Българите ,нямаме ли служби ,които ние данъкоплаците издържаме ,да изнесът информация кои са изедниците на Бългаския народ ?! Ако това не могат,да спираме да ги хрантутим !

97

един

преди 2 години

Другият е Боко. Сега ще му цъфнат и барселоните , и островите, и мадамите и отрочетата.

96

Анонимен

преди 2 години

Не може да е пееф. Гешев го проверява лично над 10 пъти и все по - чист излизаше.

95

Анонимен

преди 2 години

Не може да е пееф. Гешев го проверява лично над 10 пъти и все по-чист излизаше

94

А сега, Бойко?

преди 2 години

Ще станеш известен повече, отколкото ти се иска.

93

Нищо ново

преди 2 години

До Инспектор Дюдю: Не е в Дубай. Казано е ясно - действащ политик е. И сигурно е същият, когото го споменаха по закона Магнитски без да му кажат името. Този път вече ще му научим името - от журналистите нищо скрито не остава.

92

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Другия е в Дубай.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Да те питам Радев от кой бе подкрепен за предишния си мандат? Че аз забравих.

90

баба мара

преди 2 години

другият може и да е някои друг от дпс ще изчакаме и ще разберем

89

Анонимен

преди 2 години

Като падне Гешев, ще гледате такива филми! Как се става богат, благодарение на наивността на един народ.А Герджиков изгоря! Подкрепян от Герб и ДПС. ДПС искаха доказателства за Пеевски и ги получиха! Хайде хубав ден и бъдете умни на 14.11.!!!!

88

до 99

преди 2 години

На него не му пука нито от Магнитски, нито от Пандора. Никой няма с пръст да го пипне.

87

Анонимен

преди 2 години

В Бг такива хора не се закачат. Те имат имунитет свише и им е позволено всичко с години. В Бг всички структури са заети с кокошкари и казанджии.

86

Анонимен

преди 2 години

Новият кандидат президент на Герб, ще бъде подкрепен от Пеевски. Герджиков е новият кандидат за президент на мафията. Той дори не намери за необходимо да информира българският избирател, какво е отношението му към стачките на студентите. каква позиция заема? Изпращаме децата си в СУ и погрешно сме смятали, че в такъв храм на знанията, няма мафия. Повтаряйки, как ще обедини народа с мафията се изчерпва в неговата предизборна кампания. Човек без ясна визия и ценностна система е загубил битката.

85

...

преди 2 години

Вай-вай,не му стигаше "Магнитски",ами сега и "Пандора".Остава да сменят Гешев и съвсем ще я загази...

84

Анонимен

преди 2 години

Бре, цялата герберастия впрегната в защита на Прасун. Няма по-жалки същества. По-жалки са и от Ментьока. Той поне не се крие

83

Анонимен

преди 2 години

Еми щом изгони Черепа, заначи е от "досиетата" ......хахахахаха :)))

82

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Господин Пеевски не ми е любимец,но притежаването на офшорна компания не е престъпление, нито в България, нито в Англия САЩ или другаде.Възможността за офшорни регистрации не са създадени нито от Пеевски, нито Бабиш,(мултимилиардер преди избирането му) тя съществува отдавна, и е продукт на големите финансови структури.Никой никъде до сега не е осъждан за подобно притежание, не е и нарушение на ЕС.Тогава за какво си говорим, какво "разследваме", или пак пропаганда?

81

Анонимен

преди 2 години

Мильончева дали е сред разследващите журналисти. Само питам.

80

Мародери

преди 2 години

Всичко трябва да им се изземе на тия по един патрон в главата и ги палиш с една туба бендзин и после отиваш да пиеш една студена бира.