26

Анонимен

преди 2 години

Трай коньо за зелена трева.

25

Анонимен

преди 2 години

Тия да спрат с безумните ограничения, които всъщност всички спазват проформа само и всичко ще се оправи. В болниците да оставят лекарите да лекуват не по протокол, всички под ножа, ами според това, което виждат като проблем с пациента. Нямаше нищо да се промени ако правителствата не се бяха намесили да "спасяват" хората.

24

Анонимен

преди 2 години

Абе то и 2021 щяхме да се връщаме към нормалното, ама само и само ако бяхме носили маски, не излизахме по ресторанти и пазехме 2м дистанция. А чакай бе, нали тея неща ги правехме, кво стана? Аааааа, ваксините останаха, първо по 1, после по 2, сега по 3 инжекцийки. Но ви обещавам, след третата се връщаме към нормалното, честна пионерска!

23

Някой

преди 2 години

Докато не се премахне пЛандемията, няма да се възстанови.

22

Балкантурист

преди 2 години

А дано, ама на дали.

21

Ваксолюбец

преди 2 години

Ураа, значи, сега до седмица си слагам Трета Игла, и после на всеки 6 месеца по още една игла ми налива здраве във вените, а хоп след още 7 убождания и напълване на тялото ми със здравословният коктейл на Бил Гейтс и Сие, хоп-връщам си нормалността! Какво толкова? Още 7 убождания и ще си върна свободата, ще мога да прегръщам баба и ще мога да пия бира с приятели в градинката! Да живее ваксината! Антиваксерите са глупави и незнаят какво губят, като не разрешават да ги боцнат и напълнят със здраве

20

Иван

преди 2 години

Глобализмът и световният туризъм са най-лошото, което може да ни се случи.

19

Анонимен

преди 2 години

Но в България очаквайте към 2030, защото не се ваксинирате и докато го преболедувате по няколко пъти всички и ще минат 10-на години.

18

Неверно!

преди 2 години

Световният туризъм изобщо няма да се възстанови, защото след китайския Ковид 19, следва радиация от войната срещу феодалите.

17

Анонимен

преди 2 години

Телевизията на БСП: Гласувате за БСП и не гласувате за Румен Радевhttps://youtube/watch?v=YnzXCEisCok

16

Анонимен

преди 2 години

Ще се възстанови, ако му бъде позволено от световните диктатори, налагащи затваряния и отваряни според както им е лично удобно. Има мерки - няма туризъм. И обратното. Това лято у нас мерщки нямаше, съответно летният сезон отчете за първи път изключително голямо повишение на брой туристи - и наши, и чужди. Ако бяхме затворили, като глупавите гърци, щяхме втора година да дрънкаме на кухо, но на нас няма кой да ни плати подобни игрички с бизнеса и затова не затваряме. Елементарно е.

15

Striker

преди 2 години

А *** до 2024-та ще постигнал 40% ваксинирано население, хаххаха! Който е оцелял де. Навсякъде ще е отворено и нормално, само в *** ще изискват маски, защото според *** "ваксините са ГМО", а кренвиршите не...

14

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата не спира да тръби повсеместен възход, изобилие и предсрочно преодоляване на ковид кризата. Да, ама не, драги палячовци. Истината е очевидна за тези, които имат пипе да мислят и поне елементарни знания по макроикономика. Веригите на доставките са леш. Количественото облекчение не работи, а предизвиква страшна инфлация. Като Виденовата зима, но в глобален мащаб. САЩ никога не са били толкова близо до общодържавен фалит. В геополитически мащаб сме в нова студено война.

13

Анонимен

преди 2 години

Истинският рестарт на туризма и ползите, които той носи, остават недостигнати. Туризма се *** в безмислени уикенд-пътувания с евтини смотани авиокомпании на голямо количество *** и анцузи. Като пристигнат на мястото, ядат сандвичи в стаята. Добавят само фекалии, *** и навалица в туристическата дестинацияПолзи от такива няма. Да си стоят по родните места.

12

PIDKO M.D.F.K

преди 2 години

ovj e noviot svetoven red mafiahiiiii.

11

от ООН

преди 2 години

питаха ли Витанов какво предсказва, или на своя глава правят прогнозата? Докато той не изчисли базовото репродуктивно число, нищо не може да се твърди със сигурност.

10

прогноза

преди 2 години

2023-2024 г. Ще се възстанови световния фашизъм. Тогава ваксините ще излязат от експерименталния стадий, и крехката защита от конституцията ще отпадне. Те и сега не я спазват където обществото им позволи.

9

Нато на тор!

преди 2 години

"новите" ф-ки 16 се очаква да пристигнат у нас между нанайсе и половина и га ми цъфнат налъмите!

8

123

преди 2 години

Ако има кинти, има туризъм. Няма кинти - няма туризъм... Рестрикции, сертификати, условия и масово увеличение на цени, без ответен отговор за доходите... Чакайте да се възроди туризма, на куково лято.

7

Анонимен

преди 2 години

"западняците вече удрят четвърти бустер. " - Западняците са свикнали да се боцкат и да шмъркат. За нас тези неща все още са екзотика.