429

115

преди 2 години

Ах защо ли не вярвам на реактори, съдии, и доктори, сигурно защото са интерес чии, да не кажа корумпета, пропуснах политиците!

428

Шарлатания

преди 2 години

Я говиж Денката!Притеснил се за професора, пък не се притеснява за Панов и разлом в съдебната система.Ех вие шар'латани, поругавате конституцията, лъжете,вкарвате в тайните на държавата,хора с чуждо гражданство, агенти на чужди интереси.Пробутвате дата 20 август,ама човеко още си е канадец, защото на 20. О8. Канада само декларира, че лицето е подало молба, но решение няма,защото това е дълга процедура.Е,как Петков се гласи за премиер и КС мълчи,прокуратурата мълчи за лъжата в декларацията му?

427

Анонимен

преди 2 години

Няма как сега тоз тип да мълчи след като минека и оня пияндурник по цял ден изтерясват на воля по медии. И той милия сега видя, че подковават вола и той вдигна краче...

426

Анонимен

преди 2 години

Какво друго да каже министъра за професор Герджиков та нали неговия работодател е изозадзе. По притеснителна е проблема с пандемията сърбите са над 7000 случая на ден, малко да се поскапе времето и ние ще сме там с този по заразен вариаянт..

425

Анонимен

преди 2 години

Има и други порно сайтове .. Бай-бай ....

424

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, при военното лице Радев, нямаше ли, "разломи линии" във ВВС, във военния сектор? Военните, при военните, какво правят те, в политиката? България се управлява от хунтата на Радев.

423

Анонимен

преди 2 години

Алибегов ... Президент, президент ... ???

422

Анонимен

преди 2 години

Това е кандидатурата на разбойническа банда! ОПГ Гроб!

421

Анонимен

преди 2 години

Наистина е притеснително, когато мафията издига кандидатури, вместо да лъска пода на килията си с ***!

420

Ти да видиш

преди 2 години

притеснителните ми те :) а защо не се притеснявахте когато Обръча от фирми подкрепи Радев за първия му мандат?!

419

НЕ Е

преди 2 години

Много си е добра даже, човек на науката и образованието, тази на Лозан Панов също. Това са нормални кандидатури. Не са молили никой за подкрепа, и да не говорим за подкрепи и бля бля, защото Радев беше подкрепен от ДПС когато се кандидатира за първия си мандат :)Притеснително е когато стари комунистически скелети, ДС агенти и фолк певици се кандидатират, това е много по-притеснително.

418

Ким Чен Ун

преди 2 години

Винаги съм казвал че избори с повече от един претендент е голяма бъркотия.

417

ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ !!!

преди 2 години

по партийната телевизия на БСП, тази вечер в разговор със зрител водещия каза- гласувайте за БСП и ПРОТИВ Румен Радев......опитаха се да махнат видеото , но ПИК го качи на сайта си.....ГЛЕДАЙТЕ.....

416

Анонимен

преди 2 години

Проф. Денков: Кандидатурата на Герджиков за президент е притеснителна за моя началник сбиты льотчик товарищ Радев.

415

izh

преди 2 години

Когато си се главил за близач на задни части на комуномутра, нямаш много опции какво да приказваш. Може и като частно лице да имаш друго мнение, ама все пак парите са си пари

414

МНЕНИЕ

преди 2 години

Нищо няма да се промени в Образованието ако Герджиков стане Президент . Но няма как един корумпиран Ректор да бъде избран за Президент , това е несериозно .Чистката от Новото Правителство трябва да започне от Университетите и Болниците - От Главите на Рибите .

413

Не разбирам...

преди 2 години

И какво е желанието на проф. Денков? Да няма други кандидати освен Радев? Всички други разделят, само Радев обединява??? И защо няма мнение за фалшивата декларация на Петков и за делата срещу Василев?

412

Диана

преди 2 години

Интересно как образователната ни система не е разделена сега с този БСПарски Радев, а ако Герджиков станел Президернт тя щяла да се резедини? Логика никаква!...Типично за БСП и сие..БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Докога ще ни правят на лу.ди тези хора, питам?!

411

Анонимен

преди 2 години

Е то служебните на Фигуранта какво,притеснено им е.Вся власт советом искат,но болшинството едва ги изтрайват.Цялата дс-прокопиево соросна дружина с най противния олигарх на прехода запътени към властта ни идва в повече.Радев смята да е вечен президент,Прокопиев с личен кабинет,а за гл.прокурор техния Лозан Панов.Върха на абсурда който се случва.Двамата мандахерцващит се агитатори на подмяната с измамата,вече заявиха кой да е личния гл.прокурор ей така невинно,забравяйки за независимата съд.власт

410

О хо хо

преди 2 години

БСП ТЕЛЕВИЗИЯ: "ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ РУМЕН РАДЕВ"!!! СКАНДАЛЪТ Е ТРАГИК- КОМИЧЕН!!