31

Бай Ставри 32килия

преди 2 години

Дайте го при мен аз много ги уважавам такива синчета

30

Анонимен

преди 2 години

Дайте го тоя юнак да го видим кой е бе. Ей в нормална държава до живот щеше да лежи и бит и ***.. тук държава няма след някой месец ще го пуснат и това е... Трабва лично отмъщение..

29

Анонимен

преди 2 години

Нали видях ме кви стана с убиеаа на Цветков ,има и много други случеи ,след време го освобождават все едно че не се е случило нищо ,и тук намирисва щом хората стачкуват

28

Лично отмьщение

преди 2 години

Само с лично отмьщение ще се оправят нещата.Сьдилищата в Бьлгария са много корумпирани вьв всеки град.Бащите на тези момичета ,да го хванат този *** след две години ,да му отрежат двата крака с брадва и да го изхвърлят някьде.

27

do 131

преди 2 години

ха дано ама надали . Помня единс случай де "бизнесмен" (квото и да означава тва в БГ) дава на заден в пешеходна зона и прегази дете на около 5г в СтЗ . Пошумя се малко , след тва кво стана с тоз "бизнесмен" не се чу много

26

Анонимен

преди 2 години

Дано съдът в Стара Загора не е като софийския градски )

25

Анонимен

преди 2 години

Момичета, както ги определят медиите, са се връщали от работа, вероятно от близкия Кауфланд. Не на всички приключва работното време със затварянето на вратите. Най-тежко пострадалото е на 23г., за другите не знам. Когато някой се е прибирал претрепан от работа за мизерни пари, нечие гооовееддце е тръгнало да се забавлява.Това е.

24

Гиб Мелсън

преди 2 години

Има една поговорка, око за око, зъб за зъб. Ако я спазваме на шофера трябва да му ампутират крака и да му начупят някой друг прешлен и пет шест ребра.

23

Анонимен

преди 2 години

Да се убие с камъни крупния бизнесмен и синчето му!

22

До 30

преди 2 години

Слуховете са че е син на крупен бизнесмен от града и как няма да остане в тайна сега и полиция прокуратура чакат кинти

21

за съжаление

преди 2 години

расте едно поколение 90% абсолютно без мозъчно, при родителите е само 80 тоз процент.Пък и онзи де уби Милен Цветков го пуснаха нали, от кво да ги е страх останалите мало умни подрастващи?

20

Анонимен

преди 2 години

Кажете го кой е шофьора бе хора дайте го да го видим бе

19

Анонимен

преди 2 години

Смъкнете кмета от ГЕРП и нещата ще тръгнат! Заблудения народ иска отмъщение - само по себе си разбираемо, но просто е ***.илно! Първо се сменя наказателната или т.н. наречената правна система и след това очакваш правдата! Да ходят вечерно да протестират бих им се изсмял, ако не беше толкова трагично! Гласувайте пак за ГЕРП! Трябват и добри адвокати - нещо като Хаджигенов нищо, че бил ужким адвокат на мафията, ама ги спасява, което може да бъде само целта на един адвокат! Приятен ден!

18

кои са?

преди 2 години

А кои са родителите, които са дали в ръцете на 18 годишно момче мощна кола и то кара посред нощ? нима не знаят, че то няма опит? Те също носят вина. Ако някой знае да каже името на момчето, че и на родителите, да знаят хората, да се пазят от тях.

17

ш.щ.

преди 2 години

Когато в Хасково бащата на хасковския *** блъсна инвалид, защо нямаше протести, ами се опитаха да скрият случая, дори и полицая, който наложи глоба на бащата беше уволнен. Не ме разбирайте погрешно, обявявам се против двойния стандарт. това момче, което разби живота на 3 семейства трябва да понесе цялата строгост на закона. За 3 живота, 300 години и по 500 000 лева кръвнина.

16

eve1

преди 2 години

Безопасни улици?Не няма да има такива докато те са пълни с опасни шофьори а те са навсякъде около нас,виждаме ги ежедневно и не правим нищо.Снимайте,пращайте,докладвайте в КАТ за нарушенията.Само КАТ не могат да се справят,те са шепа хора,трябва всички да сме активни в тази борба.

15

Руснак

преди 2 години

Публично убиване с камъни в центъра на стара загора за великия шофьор само така ще се спрът мамините синчета. Ако беше мое дете смачкано лично щях да го намеря и осакатя!

14

Анонимен

преди 2 години

Явно е синче на някоя мутра приватизатор, щом не се споменава

13

славянин

преди 2 години

Радикалните промени в едно общество винаги са ставали след радикални действия - въстания и революции и никога с протести!

12

славянин

преди 2 години

Абе братя и сестри, не разбрахте ли че с протести нищо не става!? Хващайте лайнето убиец и на първия стълб! Има и нещо полезно, което можем да вземем от талибаните!