611

Бай-Ганьо

преди 2 години

Какъв олицетворител на нацията ще бъдеш бе льольо,ти *** за зеле не ставаш.

610

Анонимен

преди 2 години

Ако скандалът в СУ със сключване на договор с майка си е вярно, то това би било уронване на институцията к представлява, както и собствената си репутация.

609

оп

преди 2 години

баничка даде ли ти баце в устичката, обединителю?

608

Гиб Мелсън

преди 2 години

Поредния индианец на Винету. Много са извинявам, ама лицето му ми прилича на гоз.

607

!

преди 2 години

Първо - Подкрепен от ГЕРБ е ПРИСЪДА! Второ- - какво е мнението му за чекмеджето?? Трето - ролята на Плевелиев 2 не го ли обижда или е мекотело??? Как предлагаш обединение на нацията между трудолюбива пенсионерка с 300 лв пенсия и 25 годишна държанка с Жип и гориво за зареждане 300 лв??? Единството предполага изчистване на сметки -имаш ли топки за това?? Айде у канала герджик !

606

Анонимен

преди 2 години

Ще се състезаваш с Луна и винкела.Срещу Радев нямаш шанс.

605

Анонимен

преди 2 години

Човек на пеевски и дпс, забъркал много каши в СУ, сега ще помага и на баце, все пак има да връща услуги. Кой мислите, че му е осигурил опрощаване на закононарушенията, поради изтекъл давностен срок и липса на други кандидати на последните избори за ректор.

604

Българин

преди 2 години

Сиреч, нищо да не правиш ,ще слушкаш и папкаш.

603

Иван

преди 2 години

За качествата съм съгласен, за каузата не ! Спасяването на онова нещо от Банкя не е достойна кауза

602

Фани Маразведи

преди 2 години

Няма да гласувам за тоя самовлюбен глупав пуяк, накичен със символите на корупцията в българското образование.

601

6

преди 2 години

Свали рейтинга на университета з пъти,склонен към корупция по майчина генетична линия,никаква практическа подготовка стопанска,единението е фикционално явление за заблуда ва народните маси , гласуваш за него -получаваш шайката ГЕРБ,гей наклоност/тънкият му гласец го издава/,няма ни детени коте...!Това ли е символът на нацията!?

600

Росен Употребени

преди 2 години

С издигането на кандидатурата на проф. Герджиков, Бойко Борисов нанесе поредния ритник по амбициите на Росен Плевнелиев да бъде издигнат отново за президент. Ако не друго, Борисов знае едно - от магаре ат не става.

599

ИСКАШ ЛИ ЕВРАЗИА?

преди 2 години

ТОГАВА ГЛАСУВАЙ ЗА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП! НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ В РЕЧИТЕ СИ СРИЧАЩИЯ ЧОРАП ДА ГОВОРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ НИ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ ИЛИ ЗА НАШАТА БОЕСПОСОБНОСТ В НАТО. ХВАЛЕШЕ ГРИПЕНА, КОЙТО НЯМА НИКАКВО ВЪОРЪЖЕНИЕ И СЕ МОЛЕШЕ КАТО ПРОСЯК НА ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ ДА ОТМЕНЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ КРЕМЪЛСКИТЕ ОКУПАТОРИ НА КРИМ И ДОНБАС. А АКО ИСКАШ ДА СИ ЧАСТ ОТ СВОБОДНИЯ СВЯТ, ТОГАВА ГЛАСУВАЙ ЗА ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ!

598

Анонимен

преди 2 години

Герджиков би 3трябвало да покаже, че е коректна личност. Да освободи ректорския пост незабавно след влизане в политическата надпревара за президент.

597

Анонимен

преди 2 години

Искаме след Румен - умен за президент.

596

Анонимен

преди 2 години

Личи си, че е послушко и мамино момче. Досега се страхуваше да си обяви кандидатурата за президент. Направи го в последния момент. Един президент би трябвало да бъде смел, с лидерски качества, каквито Радев категорично доказа.

595

Анонимен

преди 2 години

До Надежда!Това к пишете е лъжа. Радев никога не е сричали мънкал. Словото му е силно. Истински лидер.

594

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ВТОРИ МАНДАТ

593

Надежда!

преди 2 години

Надявам се проф. Герджиков да може са чете гладко и да говори свободно, защото Радев винаги сричаше, мънкаше и говореше на пресекулки.

592

Анонимен

преди 2 години

Ти ли бе, какви?!?