15

Продължение

преди 2 години

Какво очакват от спасителен кораб...може би да вдигне другия и да го премести!? Какво им се върти в некомпетентните празни кратуни незнам.

14

Анонимен

преди 2 години

Има една книжка във всяка корабна библиотека "Начин за събиране на доказателства". Ами закон е при каква да е проблемна ситуация се взимат показанията на всички възможно най-скоро след инцидента. Ама нашите партийни парашутисти виждали кораб само на снимка, как да ги знаят тея работи. Престъпна некомпетентност от президента до последния в администрацията. А доводите че нямали спасителена техника са глуповати. И спасителен кораб да имаш все тая, той се ползва за спасяване на хора в открито море.

13

Анонимен

преди 2 години

Да ги питат дали не носели и друг товар?!

12

Анонимен

преди 2 години

Пак че с Тодор Живков не се оправдават. Вече 9 месеца са на власт! Те определят и процедурите и директорите на целия държавен апарат. До кога друг ще им е виновен? Капитанът се напил, аварирал. Сега чакаме да се разлее мазут, тор, какво?

11

Анонимен

преди 2 години

До ДО 5Има си наредби в корабоплаването и никой плавателен съд не може да е близко до брега. Точно затова седят на "рейд" а не директно в пристанището и на кея. Тъй че не обиждай човека ами вземи се ограмоти, преди да дрънкаш небивалици. Когато плавателен съд се насочи към брега - веднага трябва да им светне лампичката че нещо се случва и веднага трябва да се прати катер за да видят какво се случва. Дори кораб, преди да стигне до кея - пилот го управлява а не капитана. Същото е и при извеждане

10

Нещата са трагични

преди 2 години

Така бая сме пропаднали май сме на ДЪНОТО!

9

ужасен

преди 2 години

Ама вие не сте ги разпитали веднага след катастрофата ,и не сте им взели тест за алкохол и наркотици !!Отговорните за това са буквално за затвора !

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8. Не обобщавай, а говори в единствено число за себе си че не ставаш! Българите за много неща ставаме. Радев и служебното му првителство - те не стават. Вече 9 месеца са на власт. Чия администрация е това?

7

Анонимен

преди 2 години

Поредно доказателство , че българите стават само за лаф моабет. Кораба кога ще го извадите ? Уволнения. , разследвания !!!!!! А работа ще има ли ??

6

Анонимен

преди 2 години

Пак личи,че никакви ни няма и в този инцидент

5

ДО 5

преди 2 години

Ей многознайко много си далеч от тази наука с корабоплаването по правилата кораба щом не спира може да минава и близко - кой си ти БРЯ че да знаеш - мучо смотан.Гранична полиция какво може да направи в случая ?? нищо - но тъпата ти глава не може да проумее- поне не се изказвай неподготвен . Мисли ако можеш но АКО . има 2 варианта или са заспали или технически проблем или И ДВЕТЕ .По всички правила всед всеки инцидент се прави алкохолен тест - дали са го направили или само отчели или нищо

4

Анонимен

преди 2 години

От гранична полиция - никой нищо не казва. Как и защо не са видели че кораба се насочва към брега. И защо не са опитали да го спрът? Такъв кораб, се е движил поне 2 часа към брега, не става за 1 минута. Къде е била гранична полиция през тези 2 часа. Радари имат, кой ги е гледал тези радари? Как от там само мълчание и нищо по въпроса?Служил съм в Гранична полиция. На Галата бях, във Варна. Там един винаги имаше горе на вишката и гледаше радара. Тук какво се случва?

3

Анонимен

преди 2 години

Ама те чак сега ли се сетиха да започнат разследването? Всеки инцидент в териториалните води на страната трябва задължително да се разследва и това е първото, което трябва да направи порт стейт контролът, веднага!

2

Питай тоя питах оня

преди 2 години

Уволниха началник на морска администрация - хубаво. Беше си за уволняване. Разпитват екипаж - хубаво. Вече за дрегер вече е късно, но пак поне да ги разпитат. От действията до тук нищо да не виждам което ще допринесе за дефакто реалното извеждането на кораба.

1

Анонимен

преди 2 години

Браво! Да се надяваме, че ще е тази година