14

Анонимен

преди 2 години

Мирише ми на платена статия! Само погледнете снизходителният тон към инвеститорът, хората взели подписи, едностранната гледна точка и нещастната община. Видиш ли, липсата на депо за отпадъци е причина да оставим този *** на плажа!

13

Bay Hoy

преди 2 години

До Невен" Созопол нямал сметище за строителни отпадъци - страшна причина за неспазване на закона. "Отдавна не е необходимо сметище за строителни отпадъци при събаряне на бетонни постройки !!!Има техника, която на място раздробява бетона до състояние на чакъл подходящ за повторна употреба и се извлича, и арматурата за рециклиране !

12

Гошо

преди 2 години

Невероятно инженерно решение на проблема със свлачището , а банда малоу_мници протестира срещу това. Тъпотията е навсякъде - найвече в България ....

11

истина е !!

преди 2 години

Бургаският затвор е препълнен , и затворниците с кирки ще го разбият ,без една стотинка ,защото ще им опростят времето за лежене !!

10

Анонимен

преди 2 години

И на Аркутино гледам тази година са започнали подготовката на изграждането на подпорна стена със стаи. Портал Частна собственост, огради, катинари...също имот на ГБС.

9

Анонимен

преди 2 години

Продавам 65 квадрата двустайна подпорна стена, на първа линия. Цена по договаряне.

8

Анонимен

преди 2 години

Повръща ми се от такива изказвания...кой щял да плати, нямало къде да се изхвърлят отпадъците. СМЯХ! Всички са взели пари да си затворят очите и сега изведнъж едва ли не ще стане еко катастрофа ако се събори това. Щом наистина трябва подпорна стена, да си го довършат и да има вид само на подпорна стена и готово. Нали изначално такова са искали и инвеститора е строил такова? Няма да го довършва за хотел и няма да инвестира повече пари. Нека си стои....

7

Зеленоок...

преди 2 години

Ето това е наглост! По-добре мутрохотел..... Да ти .... майката!

6

неандерталец

преди 2 години

Защо трябва да плащат общината и хората? Не беше ли разрешението за подпорна стена? Аз такава тук не виждам, виждам хотел. Какво иска този инвеститор? Освен ако случаят не е както го представят пред обществото.

5

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджето да плати, те ги забъркаха тези каши.

4

Анонимен

преди 2 години

Министър на Външно Министерство от ГЕРБ Захариева да отговори.Това е проект на нейния съпруг Архитект Захариев.Това е проект на ГЕРБ.

3

Невен

преди 2 години

Созопол нямал сметище за строителни отпадъци - страшна причина за неспазване на закона.

2

Койчо

преди 2 години

Чудил се кмета кой ще плати сметката при събаряне.Ами какъв кмет си като не знаеш закона.Този който е построил той ще плати кмете

1

Анонимен

преди 2 години

Общината продала дела си. Браво бе. Каква, каква футболна драма драги зрители...