74

Анонимен

преди 2 години

Значи според госпожата какво иска народът няма никакво значение - важното е общественото "здраве", което се решава от всеки друг, но не и обществото. Абе, чудя се какво ги учат в тия университети, че нямат и 100 функциониращи мозъчни клетки.

73

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини!

72

Фалшива пандемия

преди 2 години

Ако има някой, още неразбрал, че цялото представление няма нищо общо с медицината, да не говорим за здравеопазване, е неспасяем случай. Лоботомиран организъм....

71

DO 76

преди 2 години

Tова ли са новите опорки, имало разлика в алгоритъма на лечение вксиниран-неваксиниран. Това какво ще рече, че някои хора са повече хора от другите, така ли??ИСТИНАТА Ее , че НЯМА АДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ, особено в БГ болница, хакват на болните супорнайсет антибиотика по метода проба-грешка и още един куп антикоагуланти+кортикостероиди+антиалергични и Бог знае още какво...и КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ОЦЕЛЕЕ, за другите им бере гайлето св.Петър...

70

Анонимен

преди 2 години

В медицината се лекува по алгоритми и никой лекар не излиза от тях, защото ако пациента умре ще е виновен лекаря и ще могат спокойно да го съдят. Лошото за тези с купени сертификати е, че има разлика в алгоритъма на лечение за ваксиниран и неваксиниран. Реално ги лекуват като за ваксинирани с антитела, а те не са. Което означава много голяма вероятност за смърт в болницата. Влезе ли такъв човек в болница е почти сигурен пътник. Копирайте и поствайте постоянно този пост, за да спасите живот.

69

Анонимен

преди 2 години

какво означава да подкрепят ваксините какви ограничаващи правата на хората мерки се изразява тази подкрепа.ежеминутно ни облъчват с ненужна информация за това колко били умрели и ползата от препаратите който желае ще се ваксинира.

68

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - Аз те питам дали според теб в Бг трябва еднополови двойки да осиновяват деца и дали трябва да има 31 пола, а не че съм се притеснил за гейтаците. Все ми е едно кой какво прави в спалнята си, но не ми е все едно кой ще осиновява сираците в Бг, защото разни извратеняци могат да ги ползват за разни неща... Кажи сега трябва ли и в Бг да позволим това, понеже в Швейцария са го направили и не бягай от въпроса ми, който е директен. Даже можеш с "да" или "не" да отговориш ако искаш...

67

Solar Power

преди 2 години

До до Solar Power: Това ,че някой се мисли за друг какво те притеснява ? Тялото си е негово да прави каквото си иска. Нали и ти така правиш с ваксинацията ? Не мислиш за общото благо а мислиш за себе си. С какво си по различен от гейтаците :) ?

66

прави впечатление

преди 2 години

че соларката и германеца имат много сходен изказ

65

до Solar Power

преди 2 години

"Ирландците 91% от тях си биха ваксина ? Нима са по глупави от българите ?" - И теб да те питам. В Швейцария приеха наскоро чрез референдум, че еднополови двойки имат право да осиновяват деца, а в САЩ има 31 пола (ако не се лъжа за точния брой). Кажи сега ние трябва ли да правим същото в Бг? Нали са много умни западняците, значи по твоята логика трябва, така ли?

64

Анонимен

преди 2 години

"Доктор който не вярва в науката за какво е доктор" - Стига с това вярване в науката хахаха Можеш да вярваш в Бог ако искаш, а науката доказва твърденията си... :) ... Това със сертификатите първо трябва да се докаже и то да се докаже точно колко хора с фалшив са починали от Ковид и колко наистина ваксинирани са починали от Ковид. Чак тогава могат да се правят изводи. Всичко останало е "една жена ми каза"... :)

63

м,да

преди 2 години

Доста парици дават за рекламата на Ваксини, а Шарова? :)))

62

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Според теб, колко от ваксинираните по целия свят са наясно изобщо как работи ваксината? Има ли 10% от ваксинираните, които са прочели за mRNA, spike protein-a, да са отворили някое проучване или анализ на такова? Или "умното" им се изразява в това да слушат правителството си? Тук не сме по-глупави, просто сме по-недоверчиви и с право!

61

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Вменяването на вина не е наука. Всяването на страх не е наука. Медийната пропаганда не е наука. Принуждаването чрез изнудване не е наука. Аз вярвам в науката, затова следя какво казват и про-вакс и анти-вакс учени. Това е да вземеш информирано решение, а не каквото напишат в dnes.bg

60

Solar Power

преди 2 години

До Истината: Ами защо Ирландците 91% от тях си биха ваксина ? Нима са по глупави от българите ? Ако българите бяха по умни щяхме ли да се на последно място в Европа ? Последни по всичко :) Бедни, лошо зравеопазване, стари коли, мръсен въздух, бездомни кучета и котки навсякъде, мизерни пътища , най-висока смъртност от ковид и няма смисъл да продължавам. Който може да мисли логически ще разбере ,че ако бяхте прави (българина знае и може всичко) нямаше да е така :)

59

Solar Power

преди 2 години

До gg: Аз познавам 3-*** с johnson (фалшив). Правиха си точно за Гърция. Послед единия се разболя точно преди Гърция и едвам не влезна в болницата. С фалшивите просто лъжеш единствено себе си. А при доктор който ми дава фалшив сертификат или ми говори против ваксините просто няма да отиде. Доктор който не вярва в науката за какво е доктор ?!?! Затова и здравеопазването ни е на този хал..... пишман доктори.....

58

Анонимен

преди 2 години

Марийче ***, като гледам, че 90% от заминалите са над 65г, кажи ми за къв му е на 80 годишния дедо тоя фалшив сертификат, в Гърция на море ли ще ходи?

57

Анонимен

преди 2 години

Когато човек види правителството така да се хвърля да "защитава" населението от боледуване, трябва да се замисли защо го правят. Кога друг път е имало такова нещо - милиони за лечение, пропаганда в медиите... Ако на правителството му пукаше за здравето на хората, щяха отдавна да са оправили проблемите на здравеопазването... Просто ги натискат от ЕС и нашите искат да изглеждат добре... А може и да има някоя-друга пара в тази работа.

56

gg

преди 2 години

Само слушам легенди за сертификати никои не ми е казал къде продават,личния лвкър ме изгони,като го питах.

55

В.

преди 2 години

"Общественото здраве" е последното, което интересува алчните слуги на злото. А къде отиде индивидуалното здраве. Да определят от какво си предразположен да боледуваш и да те излекуват. Явно "дигиталната революция" и нанотехнологиите са само за измъкване на фондове.