15

Анонимен

преди 2 години

Ако бях дете, бих дал на Василева от Центъра за безопасен интернет да ме потормози.

14

Анонимен

преди 2 години

Когато преди години разказвах,че Интернет ще реши 1-2, но ще ни донесе десетки нови проблеми не ми вярваха. Т.н. "социални" мрежи са на практика антисоциални и силна отрова за нравственото здраве на обществото ни, но смятащите ги за невероятно достижение са още доста. Нищо и те ще поумнеят. Аз проблеми нямам- няма ме в никоя социална мрежа и си купих телефон, който не поддържа интернет. Има доста такива модели.

13

Крал Трол I

преди 2 години

Спокойно, като гледам днешните тийнейджъри и слушам разговорите им скоро може да имаме изнасилени педофили от групи деца.

12

fafla

преди 2 години

Е как няма да се увеличава, като никой не взима мерки. Дъщеря ми беше подложена на тормоз по интернет. Подадохме сигнали и оплаквания и нищо. Разминаха се само с предупредителен протокол от МВР. Продължават атаките, но поне са по-рядко. Прокуратурата не предприе нищо.

11

Анонимен

преди 2 години

Май ще откриваме ловният сезон за извратеняците.

10

IT-спец

преди 2 години

то добре че е Станислав Цанов да прави материали за това.. куките спят...

9

Сосидж

преди 2 години

Да минат покрай кръчмите- то там се навъждат най- много.

8

xaxsasб

преди 2 години

Скоро ще видите в тубата на Цанов полицай сгащен от ловците на педофили. Вече има стотици дебнещи педофили. НСБОП колкото и да не им се занимаваше нямаше как да не реагират на сигналите на ловците. Причината да не се говори за неговият минал клип е че сред сниманите има врачантки политик. Докато палячовците в униформи се занимават с рекет на тревомани обществото няма да има избор освен да се пази само.

7

ФАКТ!

преди 2 години

при радеф е така !!

6

до полицията спи

преди 2 години

щом си видял що нищо не си направил

5

Полицията спи

преди 2 години

В Перник има цяла мафия, занимават се и с деца!Прикоткват ги за 5-10лева, виждал съм ги с очите си!

4

Анонимен

преди 2 години

Ами трябва да има специални служби за борба с този ужасяващ проблем и никаква прошка. В чужбина били длъжни педо**илитеда се разписват постоянно в полицията, да отговарят на внезапни проверки и да докладват ако си сменят работно място и др, вкл. нямат право да живеят в близост до училища, градини и други места в близост до деца. А в БГ-няма проблеми, те ги хващат-ние ги пускаме.

3

Анонимен

преди 2 години

Така и Бау дебне по цял ден антиваксъри или противници на тиквеното му божество...

2

Анонимен

преди 2 години

Родителите къде са? Може да си навлека гнева, но масово виждам по обществени места и градинки, че родителите са пуснали детето да си играе и те през това време забили нос в телефона. Ами обръщайте внимание на това дете, сега е момента да му печелите доверието...Защото в един момент, децата започват да търсят внимание в социалните мрежи и после статистика за жертви на педофили. Само с говорене не става, детето не слуша какво му казвате, а какво му показвате.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами пазете си децата от социалните мрежи!