30

Анонимен

преди 2 години

Да България ,трябва да бъде спасявана от посегателства на такива като него,но и от Харвард възпитаниците! Едните срещу другите, но на картата на България,а пешките сме ние.

29

Харам Зидарят

преди 2 години

Нещастният прогонен масон Недков няма право да говори за морал.Плейбоят,който се прилепва към някоя богата женица и търгува с масонски знания е време да бъде "пенсиониран" от всякакъв ефир.Точно сега е времето на "момчетата"!

28

Анонимен

преди 2 години

И тоя псевдо писател да взема да умира вече.

27

Боби

преди 2 години

Противен тип..30 години ни управляваха *** и хора със зависимости и тоя сега щял да ни спасява!?

26

Анонимен

преди 2 години

Двете "момчета" консумират ситуацията в дебели банкови сметки.Не са наивни,а печалбари от политическата криза,внедрени да събират пилци за резидента.Надяват се ,че пак ще се върнат в МС,защото си поживяха както искат,но това беше само увертюра примамка да бъдат ползвани,но накрая ще е пито платено.След като уловят риби за изборите тяхната ще приключи,няма да са повече в управление ,защото болшевизма който идва има други правила,ако хората го допуснат.

25

РАЗЕДИНИТЕЛЯ Е ЕДИН

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ....... ВСИЧКИ СА СВИДЕТЕЛИ.....

24

наум

преди 2 години

Почтенни - непочтенни, ваксинирани - неваксинирани. Радевци - Борисовци. На още колко парчета ще се разпадне кашата наричаща себе си "български народ"? Живата си минава, а сценария става все по-плосък. Как се излиза от досадния филм наречен българско ежедневие? Няма ли по-виша ценност от това да избодеш очите на ближния? Как да не се чувстваш интелектуално и цивилизационно самотен в тази територия? Някой задава ли си въпроси, или чака само готовите отговори от екрана?

23

Анонимен

преди 2 години

До 25 За елементари като теб разбира се,че е дразнещо.Да живеее простотията

22

Анонимен

преди 2 години

Виждам , че всички са много разтревожени , всички, дори до паника, явно идва нещо много по-страшно и от Бойко и ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя Недков е изключително дразнещ. "Не го гледай" ще кажете. Ами след 1 мин го спрях

20

ПроСоТо

преди 2 години

до "Тони"..:-И още нещо много малко:..-Такива като теб си мислят,че светът съществува само за тях..Обаче драги,ти НЕ МОЖЕШ да изкараш и месец,без "ония-простите"...Представи си какво ще стане,ако останете само вие-"масоните" ,а изчезнат ромките ,които метат улиците и ромите,които извозват бклците?!..Ами ако "проститеземеделци" и те изчезнат?..Кой ще ви меси хляба,кой ще ви осигурява мръвките?...КУХОТО ВИСОКОМЕРИЕ е признак наистина за...кухоглавство..

19

Анонимен

преди 2 години

Пеевски държи Бойко за топките и ги стиска. Всички други от ГЕРБ са пионки, които ще си отидат по закона на омерта, когато арестуват Бойко. Оставете ги да се гърчат

18

Анонимен

преди 2 години

Никой не е бутал Борисов бе. Свърши му мандата. Така е в демократичните държави.

17

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ-ДПС за 12 години превзе цялата Държава и се окопа дълбока.Няма как да бъде изчегъртана за няколко месеца.Необходими ще да може би 2-3 години.Дано в Следващото правителство ПП + ИТН + ДБ + ИСБГНИ да съберат 121 депутата и да успеят да се справят с тая нелека задача.

16

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте че ГЕРБ са изчегъртани. Те продължават да държат Медиите, през които облъчват българите и Съдебната власт, през която се разправят с враговете си

15

ПроСоТо

преди 2 години

До Тони==Бре ,колко си ербап!...Виж какво,"Тони" или който и да си:..-ВСЯКА ОТДЕЛЯЩА СЕ ОТ ДРУГИТЕ ГРУПА е ВРЕДНА!!!!..Защото СОЦИУМА,тоест ОБЩЕСТВОТО Е ЕДНО!...ИГРАЙКАНЕТО на "масони",на "по-умни и по-прости" е ВРЕДНО за въпросния социум!..ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД.."Оня"!!!..ЗА ВСЕКИ ИМА 2х1 метра ..в "Оня парк"..Най-голямата заблуда на ОТДЕЛНАТА личност е,че той,или тя,са.."НЕЩО УНИКУМ",а всички останали са..абе простоплебс..Също толкова вредни са и "партиите",които всъщност РАЗДЕЛЯТ обществото

14

Жалко

преди 2 години

Много малко го разбират какво казва...разбират думите, но не и какво им казва. Поне го изслушайте, не само да прочетете 5те изречения в статията. Аз го уважавам, умен човек е!

13

Стоян

преди 2 години

Като те гледам колко си елементарен,какво разбираш от масонство?Просто реши да изтропаш нещо ,аман от пр-ос...Ти всезнайковци

12

Ahmed Yasevi

преди 2 години

В света има не повече от 5 независими държави - САЩ, Русия, Израел, Турция. Останалото е пълнеж. Трябват армия и второ топки, да я използваш, ако се наложи. Тук няма лодка, която да разтовари друга с торове? Въобще, това е една територия, останала в безвремие тези стотина година. Като всички постосмански земи се лута. Ирак, Сирия, Либия, колко страни са така. Просто да основеш държава, да водиш армия и всяваш респект не е дадено на всички. Трябва традиция, идеология, морал, а не роене и халтура.

11

Анонимен

преди 2 години

ТОЗИ човек беше един от яростните критици на ББ!ЯВНО СТАВА МНОГО СТРАШНО, ЩОМ И ТОЙ СЕ СТРАХУВА! НИЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ СЛЕД ГОДИНА КАКВО НИ ГОТВЯТ СЕГА !ЩХ