11

Гроби Таласомо

преди 2 години

Единственото, което си заслужава в това място е периодът от каменно-медната до желязото, след това идват Елада и Рим и сичко се сгомнесва! Елада и Рим са Злото!

10

Дар от БОГ

преди 2 години

Подарете България на Живко от Варна ! Нямате си на представа какъв живот може той да ви уреди !

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи луд ли си? Строили са до сладководни източници ,а не до злато в миналото, че даже и до 18 век!

8

Айде ,бе!

преди 2 години

Родопите е била една от българските крепости и е имало множество български селища в миналото, където са съборени около 300 български църкви през 16 век в целите Родопи и чак до Солун, когато започва насилственото потурчване в Родопите над българите, останалото е лъжа, а в каменната епоха не са строили зидове и сгради от камъни,а само много малки жилища от цели каменни плочи !

7

Анонимен

преди 2 години

Пак се разпрахте от лъжи и фалшификации, то бива , бива , ама цял бивол за курбан не бива! И престанете да фалшифицирате историята и да пробутвате фалшификати в разкопките, които представяте като антики, че ни писна от лъжите ви!

6

Анонимен

преди 2 години

Само да внимават като копаят отдолу да не изскочи злато! Щото предния път пак така копаха, правиха открития, разгласяваха информация обаче взе че изскочи злато и дойдоха канадците и приватизираха цялата планина. Сега там дето беше известното Ада Тепе и древното тракийско селище има само една огромна дупка от която се вадят милиарди долари. България взема 1.5% и всички си мълчат. Затова да внимават тия археолози! Едно време хората са строили селищата където е златото. Древните са били миньори!

5

sherlock

преди 2 години

Археолози поручват (???!!!) град .....

4

Анонимен

преди 2 години

Дабвьемами аз да си ...поручам един!

3

Анонимен

преди 2 години

Иманярите обаче обикалят нощем с карти и фенерчета,та кой ще охранява ,да не стане като Русокастро дето го ограбиха,щото общината дреме,дали умишлено или от неглижираност?Такива обекти трябва да се охраняват!

2

абе писача

преди 2 години

поручват,,,,,,,?!?!?!

1

Асан

преди 2 години

Поручват... Злато и пачки :)))