137

Анонимен

преди 2 години

Пандемията е спомен в другите страни. Тук обаче Кацаровци и Мангъровци се постараха активно да създадат скок в заразените. Възползваха се от типичните качества на българите...

136

МИЛЕН

преди 2 години

България е светнала преди 30 години сега вече гасне от простотия и *** народ

135

Кики

преди 2 години

Това за Северозападът не го вярвам.Та то в цял Видински окръг няма 100 000 човека как я мерите тая заболеваемост?

134

анонимен

преди 2 години

Съгласен съм за тълпите, имам познати в Швеция, казаха, че там са толкова дистанцирани по принцип, че никакви мерки не са нужни.

133

анонимен

преди 2 години

България не свети в червено, а свети в тъъъпо, както обикновено, та сега ли да свети в нещо друго. Имало било и в други страни заразени - и какво като има, нито болници задръстени, нито толкова болни, нито починали, нито чак такива тълпи насам - натам като нашите лигльовци........

132

Вьзмутен

преди 2 години

Тя светна още прес - 90 те сега само догаря

131

Анонимен

преди 2 години

А бе , няма ли да си оправите картата най-сетне ?! Това са областите в Р България ПРЕДИ 1999 год , сега границите на областите са други ! Как да вярваме на останалата "информация" тогава ?!

130

Мен

преди 2 години

Какво са 500 болни на 100 000....замислете се...това 99 500 хора, които за здрави! За какъв страшно бързо разпространяващ се вирус говорим!!! И официалната смъртност в световен мащаб е под 1%! Тежкото протичане при някои хора е защото не ги лекуват адекватно! Или че се правят безсмислени тестове, за да приемат някой в болница,вместо да се види какъв е проблема! И вчера бяха 700 бройки, днес 2500 и вече шок и ужас! Червени зони и т.н. Всеки вторник бройките са в тавана, утре пак ще са по-ниски

129

Анонимен

преди 2 години

Бяхме най-тъжното място на света. Така ни нарече Економист през 2010 година в едно свое изследване. Сега сме шампиони по смърт. От най-тъжното до най-смъртоносното място крачката всъщност не е голяма.

128

Анонимен

преди 2 години

Не можеда си сред първите в Европа или в света по бедност, корупция, мръсен въздух, убити по пътищата, конспиративни теории, ав една пандемия да не си пръвпо смъртност. Няма как да лъжеш смъртта - тя не е евроинституция, на която да и замажеш очите.

127

разбивач на сърца

преди 2 години

В любовта е ваксината. И лекарството е в секса.

126

Анонимен

преди 2 години

Е, сега умниците нека дават съвети как да се запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питайте ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

125

ник

преди 2 години

А защо по голямата част от тестовете са антигенни .-те се нереални.Нека резултатите ,които всеки ден ги оповестяват да са само от ПСР .За мен всичко е нагласяне около 9 10 % и това е.

124

До 129

преди 2 години

Защо не помислим малко за личната си отговорност в тази ситуация? Вярно е, че страховете пораждат защити и най - честата е отрицанието. Какво е тооолкова сложно? Мисли за себе си- хигиена, дистанция и за другите- маска! И хайде да не се изказваме неподготвени, че много широкопрофилни специалисти се навъдиха....

123

Великият ваксинатор

преди 2 години

Много стана пренаселено. Дивашка експлоатация , лакомия за имане. Лачени вещи и дрънкулки за тотален фетишизъм. Всички идва от начина на живот. Всички е в ръцете на Господ. И не само

122

Анонимен

преди 2 години

До една две седмици ще има всекидневно аниваксър шоу на стълбите пред болниците.

121

Анонимен

преди 2 години

Контрола на разпространението вече е изпуснат окончателно. Вече ще е, който оцелел.

120

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Денков, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Нагъчкани по 25-30 деца 6 часа дневно, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.

119

Анонимен

преди 2 години

Информираност - решения - действия - носене на отговорност за тези действия. Това е нормалния път, който следват разумните хора.

118

До 129

преди 2 години

Имам 2 деца. Едното го приеха в американският колеж тази година другото е студент в САЩ . И двете се справиха перфектно по време на дистанционото обучение, както и преподавателите им бяха перфектни във всяко отношение. Дистанционото обучение е ефективно, когато има желание и се полагат усилия от двете страни. Ясно е, че от присъственото няма по-добро, но с болни родители няма да има и кой да работи и издържа тези деца.