111

Вълканов

преди 2 години

Болеста е безпощадна и жестока. Но за съжаление, ваксините също. Направо казано, за моминта няма ефикасно средство за борба с болеста. Поззнавам хора, които са се пазили много, изпълнявали всички медицински предупреждения, но уви, това не спира заболяването. Като че ли, остава да е много добра собствената естествена имунна система.

110

ваксаджия

преди 2 години

И Проф. Петров да си ги харчи със здаве! И да спи спокойно!

109

Сата НАТО

преди 2 години

при 5% всеки си мисли, че точно той ще мине между капките и заразата си върви ----///----- Е, колко да си върви? Като мине през 100% от хората, после накъде върви?

108

Анонимен

преди 2 години

Иска да каже усложненията от ваксините, не от ковид. Ваксините са докарали много повече сърдечно-съдови заболявания отколкото вируса.

107

до анонимника

преди 2 години

И двеста специализации да има лекарят трябва да има душа и сърце.Отдавна вече няма не само кадърни специалисти,но и ЛЕКАРИ.Имаме бездушни търговци вместо лекари. Високообразовани,/при това невинаги- дори лекарски дипломи се купуват/КАСАПИ,за които пацениентът е парче месо и банкомат.Служители на търговските д-ва,за които човешкия живот няма стойност.Може и да има единици сред тях,които правят изклчение но над 99% са от гореописаните.Медицински геноцид и не носят отговорност.Не дават дориЕПИКРИЗА

106

Анонимен

преди 2 години

Веднага ще споделя как беше-идваха едни от фармацевтичните компании в отделението-файзер, мазер...носеха едни пакети от макдоналдс точно по обяд като си изгладнял като вълк и знаят, че ще седнеш да ги зяпаш и дъвчеш и почваха да ни обработват. Това за един си аулин, а за ваксините си представям. Сигурно пържоли им дават и обещават небесата.

105

Анонимен

преди 2 години

Другарю Петров много добре ви знам схемите, имам познати, ама и лично ги знам. Как обикалят едни емисари по болниците и обещават комисионни, ако проповядвате нещо си и носят пакети от макдоналдс с хамбургери, които са достатъчни да ви купят. Порно.графия.

104

Анонимен

преди 2 години

До яаожгтн - Има 4 специалност - Вътрешни болести,Кардиология,Инвазивна кардиология и Ангиология.Той е първият в България,който имплантира ендопротеза при аортна аневризма и дисекация (включително за първи път в света при дете).Първи извършва каротидно стентиране и тромбекстракция на съдове на мозъка за лечение на мозъчен инсулт.Един от първите в света при имплантиране на бифуркационни стентове при сложна патология на артериите на сърцето.Такива неща прави човека а ти не можеш да ги прочетеш...

103

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо обратното е-ковид усложненията са резултат от нелекувани сърдечно съдови заболявания. Но си дрънкате както ви изнася. И не ме питай откъде знам, та да не те питам, ти какво знаеш.

102

Анонимен

преди 2 години

До ШашиТочно Професор Иво Петров, няма как да те замотва за болестта ти. Или в сферата в която работи. Има статии много в нета, пък ако си от София, направо отиди в Сити клиник. Той е там. Иво Петров толкова животи е спасявал и то с такива сложни сърдечно съдови заболявания, че ти е бедна фантазията. Виж кой е правил нечувани и невиждани операции в света, свързани с аневризма на аорта или дисекация на аорта. Човека е признат от цял свят. Дано не стигаш до там, но стигнеш ли.Иво Петров е човека.

101

ardhrh

преди 2 години

Не отваряйте очите на малоум.ните АНТИваксърчета, нека да ***!! Да има повече чист въздух и да не мърсят с присъствието си земята!!! Светла памет на всички отишли си от коварната болест, на антиваксърите -лек и пряк път към Св.Петър!!!

100

Анонимен

преди 2 години

До Duchess of Cringe - ДръШки.... Некой требе да работи! Милиардерите ли ще работят, бре?!

99

уеижгт

преди 2 години

А на всичкото отгоре пациентът със сърдечни проблеми дори не може да отиде на кордиолог щото те са отишли в ковидотделение за повече кинти т.е за да благоволят да го лекуват от хронични сърдечни заболявания трябва да го пишат с ковид и оттам го захвърлят в ковид отделението и край. Как не ги е срам убийците да се показват по телевизията?Същите тези които не приемаха и не приемат и лекуват спешни случаи и отлагат важни планови операции УЖ заради ковидя. А болните от всички други болести да ***

98

яаожгтн

преди 2 години

Българинът живее много нездравословно- вредни и боклучави храни, мазно,алкохол,цигари.За зверския стрес отделнолНе получава адекватна медицинска грижа особено пък сега, не ходи на контролни прегледи- не че някой му обръща и внимание ако отиде,обаче сега покрай ковида разкихал се разкашлял се правят му фалшивия тест и О,ЧУДО зле бил със сърцето и ковидя бил виновен.. Глупости

97

яаожгтн

преди 2 години

Каква е специалността на професора??? Понеже физици и информатици и те дават съвети за ковидЯ- витанов и другата врачка. По какво е лекар? Има ли вече лекари- кардиолози, и всякакви други специализирали с годин ив областта си.Щото като гледам май всички станаха КОВИДОЛОЗИ - други няма вече и не носят отговорност за погубените от тях невинни животи в търговските дружества вклчително и на убитата от анестезиолог напълно здрава млада родилка и нейното бебе

96

p

преди 2 години

И моя роднина за съжаление след боледуване от Ковид получи сърдечно увреждане, а го кара вкъщи без да има сериозни симптоми...

95

1

преди 2 години

Мога да се хвана на бас с всеки, че до 20 години ще стопи човечеството поне с 50%. Много го чакат да отслабне с времето, но до сега за година и половина не е отслабнал и с милиметър. Дори стана още по-заразен. Въпрос на година-две е да прескочи ваксините и пак да се върнем отначало.

94

1

преди 2 години

95 Изобщо не си прав. Вирус със 5% смъртност е много по-добър и ще умори много повече хора в дългосрочен план от такъв с 50% или повече смъртност. При висока смъртност всички ще се изпокрият в миша дупка за седмици наред и няма да има кой да разнася заразата. Докато при 5% всеки си мисли, че точно той ще мине между капките и заразата си върви. Това си е перфектния вирус за намаляване на човечеството. Не знам лаборатория ли го е измислила или природата, но е гениален.

93

Анонимен

преди 2 години

Нас ни убива стресът и несигурността- че не знаем утре дали ще сме на работа, какви сметки за ток ще получим и т.н

92

Ъхъ

преди 2 години

.......Нито измряхме от ваксините,нито станахме евнуси,нито се тръшнахме болни........ Чекай малце, нека мине още година - две; после има да виете като ви заникнат антенки и по три реда сиски на коремчетата.