54

Анонимен

преди 2 години

Те вълните на Ковид-19 рядко са по едно и също време и сравнението със същия период на миналата година не носи никаква информация. Трябва да е сравнява вълна на епидемията с друга вълна, за да има смисъл. Останалото е манипулация.

53

Истината

преди 2 години

Заразените в САЩ да два пъти по-малко в сравнение с началото на януари 2021 година, когато беше пикът на първата сериозна вълна в САЩ, започнала в средата на септември 2020

52

Статистика

преди 2 години

Заразените в САЩ в момента са 3 пъти повече от миналата година по същото време,когато нямаше нито един ваксиниран!

51

gogo

преди 2 години

"Новият коронавирус" шшш ало почти две години лягаме и ставаме с вирОса.Нов бил...я се гръмнете...И днес на бул. Сливница посока Калотина се разминах с колона от 12 военни камиона ,защо ли натам ,има ли общо с напрежението на косовско-сръбската граница?Тези поетапни затваряния тук и там и местене на военна техника военни ,камиони пълни с трупове на умрели италианци и т.н. не е на добро

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 - Спазвайте правилата! вие сте ни необходими, за да ви надупчим 3.4.5 път.... Карайте внимателно по магистралите, пресичайте на пешеходна пътека! Пазете се от убождане и одраскване! Ние се грижим за вас! Вие сте ни необходими за да направим милиард долара от ваксини, които ще ви спасяват! Спазвайте правилата! Вие сте ни необходими........

49

Анонимен

преди 2 години

До балканджи Мишо Давам ти пример как научно изследване се използва по манипулативен начин. Аспарух Илиев даваше пример с най-голямото проучване в Бангладеш за или против маските - 300,000 човека ги разделят и на едните дават да носят маски, на другите - не. Съответно казва, че резултатът е, че тези с маските по-малко се заразяват. Но не казва с колко - защото е статистически незначително и даже не го е проверил. Даже авторите на изследването казват, че такова заключение е неправилно.

48

SOS

преди 2 години

Прави са американците. При нас няма дисциплина и резултата се вижда.

47

Анонимен

преди 2 години

Да не идват у нас хич

46

Анонимен

преди 2 години

До балканджи Мишо Има клинични изследвания, публикации в медицински журнали, мнения на световно признати епидемиолози, ваксинолози, вирусолози, микробиолози и стотици лекари, които са против маски, против ваксинация (или ваксинация само на най-рисковите). Ако си мислиш, че антиваксърите вярват масово в чипиране, си се излъгал. Про-вакс пропагандата внимателно подбира кои изследвания да покаже, кои учени.

45

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ша си разплета чорапите.

44

балканджи Мишо

преди 2 години

А кое ще те убеди, че помагат - клинични изследвания, тестове, публикации в медицински журнали с висок импакт фактори, мнения на всички епидемолози, лекари, професори и подобни? Явно и това не е.

43

Анонимен

преди 2 години

Днес жертвите на антиваксърите и иди0тите, не спазващи правила, са 149. Статистика...

42

Анонимен

преди 2 години

Нормално са ни класирали - при толкова много антиваксъри-иди0ти...

41

Анонимен

преди 2 години

До балканджи Мишо Това че 20,000 са в земята без да спорим дали само от COVID, не означава, че ваксините помагат. Човек, който мисли рационално, а не емоционално, не се връзва на такъв аргумент, или на "днес умря бебе от COVID" и да иде да набоцка себе си и децата си.

40

истината

преди 2 години

Всеки антиваксър герои и всяка непоставена ваксина - летяща крепост срещу капитализма.

39

балканджи Мишо

преди 2 години

Чак пък да търси и проверява не го прави но, че се бунтува е вЕрно. 30 000 доказателства лежат в земята, браво родолюбци.

38

КЬОРЧО

преди 2 години

А НИЕ ЧАКАМЕ ДА МАХНАТ ВИЗИТЕ

37

Анонимен

преди 2 години

До балканджи Мишо Най-накрая една полза от десетилетия лъжи и корупция от политиците ни - народът не вярва сляпо и търси, проверява, интересува се, бунтува се! На запад вече масово са послушковци и слепци.

36

балканджи Мишо

преди 2 години

Само държавите с най-умно население сме така - България и Румъния с най-малко ваксинирани. Нации на истински гении.Гордея се.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39: По-добре да не идват изобщо тези самолети... Безполезни са, само ще се плаща за поддръжка, а и са опасни... Изгледайте видеото на Цанов за тях.