14

Сосидж

преди 2 години

Че има ли значение кои са? Той Кирето май попрецака Мая и Ристю. Иска му се да вземе гласове от БСП, ама от от умрял да търсиш- няма как да стане. Че си мислих- тя Мая няма да влезе, пък ВМРО даже няма да се доближи. Просто си заминаха годините в които на някой му пука за тези формации, колкото и да са добри или лоши. Нека си вземат субсидийката децата.

13

ПроСоТо

преди 2 години

а где Шкембе?..Срам га е да са покаже?

12

1

преди 2 години

кандидатите на мвро,са следните ,агент-иван,джамбазка,юлиян,все "нови"лица.

11

венци

преди 2 години

ВМРО бяха първи *** на Боко Тиквата.Това петно никога няма да се заличи.Всички патриоти вече ще гласуват за Възраждане.

10

Анонимен

преди 2 години

На въпрос с кого биха работили в парламента, Ангелов отговори: С всички партии, които не обслужват чужди интереси, не толерират *** идеологията и други подобни извращения - това очаквам от една нормална българска партия!

9

МВРО

преди 2 години

Спрете да пишете за тия. Оставете ги да потънат в забвение, защото това заслужават задето излъгаха народа. Накараха ме да се чувствам като пълен *** понеже бях гласувал за тях.

8

баба мара

преди 2 години

хем продават паспорти хем се ежат такава наглост

7

Анонимен

преди 2 години

Както 2 пъти вече на избори,българите не ги отразиха,така и на тези избори ще са никои вече! Хората няма да ви простят,че бяхте патерици на ГЕРБ и Борисов! И ги държахте изкуствено на власт!

6

Анонимен

преди 2 години

Искаме казарааарма!Леви, леви, с вмро у ряката!

5

Зех тъ Радке, зех тъ

преди 2 години

Стига бе! *** Ангелов верно ли ще работите за България? Брей големи наглеци сте! Но в цялата тази клоунада има и нещо добро, а то е че вашата измислена партийка никога повече няма да влезне в парламента и не ще помирише власт!!! Народът ви каза - отивате на бунището на историята!

4

Националист

преди 2 години

За ВМРО защитаване на българските интереси е равно на продаване на паспорти и държавни недвижими имоти, а и да не забравяме купуване на 8 (1/3 от една ескадрила) американски самолета, за които още не е построена фабриката. Някави интереси има тука ама български ли са, честни ли са, частни ли са, народът решава!

3

Анонимен

преди 2 години

Вмро са предателска партия и трябва да се забрани от военните.

2

Български патриот

преди 2 години

Дръжте се, Войводи, има още българи!

1

Анонимен

преди 2 години

"Ще работим с всички, които не обслужват чужди интереси" - смях, смях, смях. Точно пък Вие ли? Защо въобще се хабите да се кандидатирате и Вие и Магаретo и Bинкело?