65

Щирлиц

преди 2 години

До КрайТия въпроси ги задавай на другарите управници,които смениха всички цветове на дъгата,докато разграбваха България.

64

Ели

преди 2 години

Не оправдавам колите по тротоара, тъй като всички сме пешеходци, но не крайно време общината да осигури паркоместра. Не е нормално да плащам данък 300 лв за колата ми и да няма буквало къде да паркирам като отида някъде.

63

Анонимен

преди 2 години

да обясня на тези които не са разбрали:парковете са за кучкари, кучешки *** и велосипедиститротоарите са за велосипедисти, кучкари, кучешки *** и автомобилипоне в РБългарияКапиш?

62

Анонимен

преди 2 години

Ама то... майките също паркират по тротоарите бе! :) И градинките. На една и правя забележка, че отсреща на улицата има 10000 свободни места, а оная застанала през тротоара в градниката и ми се смее. Само за малко била, хихи хихи. Такъв щях да и забия, но понеже съм с немска марка, реших че нямаше да остана разбран от отпадъка, които населява България.

61

Пепи

преди 2 години

В мадрид глобата е 400 евро . Какво прави столична полиция .

60

Анонимен

преди 2 години

Българинът като си купи джип, си мисли, че е над всички останали.

59

Анонимен

преди 2 години

Има такива, дето и бият майки с деца, при това жени, седнали в джипа и ако си им направил забележка за паркирането. Оправдават се, че нямало как по друг начин, освен да се качи с джипа на тротоара. Даже, когато има нов, да не повярва човек, тротоар с плочки, пръв джипа паркира и си заплюва мястото. Нахалници.

58

Доктор Сън

преди 2 години

Аз им ''лекувам'' гумите на такива, имам джобен нож и върши работа, после няма лепене тая гума трябва се вътри за нова. Като му излекувам и 4 те....и го вкарвам у такъв филм, че ме помни форевър ! хахахаххаха

57

Край

преди 2 години

Вторите по ум след еврейте си мъчат главите с елементрани въпроси - отдавна решени от нормалните хора. Българина се чуди за какво са тротоарите, да ги има ли въобще. Може ли "като няма къде" да паркира на тях. ще ги строши ли с камиона/джипа. Българина се чуди дали може в град с 1.5млн. население да има 1 млн. коли.Това са все въпрси решени даже при другите народи на Балканите. Важното е че сме втори по ум в света.

56

Анонимен

преди 2 години

Като не се мисли за паркинги предварително, и като няма КАТ така ще е. Да ви кажа ли как в на запад, хайде няма но тук е просто блато. Цялата държава е в киреча.

55

Дони

преди 2 години

Ами нищо ново не чета. Аз и много мой приятелки и познати оставаме с впечатление, че всеки мрази жените с деца. Държат се с тях като с престъпници. Постоянно от всякъде агресия и спънки и никой нищо не иска да прави в полза на майките и децата.

54

sgda

преди 2 години

След безумното супер-преазстрояване и уплътняване на градовете, това е бъдещето

53

Иван Пешев

преди 2 години

Аз пък им дигам чистачките смело и им чукам по каросерията, даже на един му бяха замръзнали чистачките та ги дигнах за последно. Ежат се заплашват, ама си седят в колите ;). Трябва да дадат право на майките с количките да глобяват и ще се оправят нещата!

52

До Валката

преди 2 години

Вальо, ако някой до сега не ти го е казал, да знаеш - мозък не е от нещата които притежаваш дори в умерено количество.

51

Валката

преди 2 години

Писна ми от тез кресливи мaйкu. Те вместо да са радват, че имат възможност да излизат на улицата, крещят че били слаломирали. Спокойно, иде локдаун и тогава ще слаломират вкъщи - кухнята-хола-кухнята-терасата-кухнята-банята-кухнята-спалнята. И така 2 месеца.

50

Протестиращ

преди 2 години

Ееее чудо голямо вместо да дават пари за фитнес...

49

пияница мистик

преди 2 години

До 53 === Не знам защо, ама не съм забелязал римлянин да се оплаква от задръстени тротоари, високи бордюри или че някой пикaел на магистралата :))) Явно са доста над нещата. И явно си раждат чавeтaта способни да ходят, защото вечно виждам някакви малки мaнгaсари да щъкат голи и боси по улиците :))))))

48

Анонимен

преди 2 години

И аз като бутах количка беше така, явно няма да се оправи манталитета на българския мъж. Свещенно негово право е да спира където си иска, а на дълъг път - да се облекчава директно на магистралата и да осигури добра видимост на всички преминаващи. Друго ме дразнеше мен - как така на прясно ремонтиран тротоар, вместо да се направи нормално скосяване, все се оставят едни 3 см ръб, за да се раздруса хубаво детето на слизане и да си набива в главата, че се е родило в БГ, а не във Виена.

47

пияница мистик

преди 2 години

Ами промяната на Фигуранта в действие. Вече тротоарите са за камиони и коли, не за майки с колички. Майките с колички да ходят при сестра Галева да ги оправя :)))

46

Хмм

преди 2 години

Боже седя, чета и не вярвам колко арогантни са станали хората. Поне тези тук във това нещо наречено форум. Деца няма те ли... майка ви не ви ли е възпитала. Баща ви пример ли не ви е давал.... КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА АРОГАНТНИ? Защо плюете срещу хората с детски колички....? Вие акъл за 5 пари нямате.. направо разтрела ви е малко. Как може да толелирате всички спрени коли на тротоарите и да ги защитавате? *** що не спрат на улицата и от там да зареждат? Да не пречат на колите дай на 100 човека, а