9

Анонимен

преди 2 години

Да се преселват,и без това вървите към малцинство в РСМ ! Албанците това и чакат!

8

До 8

преди 2 години

Грците ,за разлика од вас , не продаваа ...ете затоа.Инаку сега многу лесно се добива хрватско жителство , и тие имаат силна емиграцииа и се испразниа а со Македонци имаат добри релации...мои приатели фамилиарно се преселиа во Риека на адранско приморие.

7

До 7

преди 2 години

Ако наистина беше само "од чисто опортунистички цели" тези 120,000 щяха да са гръцки паспорти, все пак Гърция е в ЕС много по-дълго от България, що не е така бе сърбомане!

6

Анонимен

преди 2 години

КАКЪВ ОДИТ, КАКЪВ МАНИПУЛИРАН СОФТУЕР??! ДОСТАТЪЧНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕТО В ПО-МАЛКО НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ, ЗА ДА ГЛЕДАТ МАКЕДОНЦИТЕ КЪМ ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !!! ТАКА СА ПОЖЕЛАЛИ, ТАКА ЩЕ БЪДЕ !!! ОЦЕНЯВАМЕ ИМ СУВЕРЕНИТЕТА, НО НЯМА ДА ДОПУСНЕМ АНТИБЪЛГАРИЗМЪТ ДА СЕ ШИРИ В РСМ ЗА НАША СМЕТКА!!!

5

Анонимен

преди 2 години

След като 120 000 имат български паспорти - аз очаквам толкова да се преброят като българи. Ако се преброят 20 000 българи, останалите 100 000 да бъдат така любезни да си върнат паспортите и да се откажат от гражданството си в България, иначе трябва да предприемем някакви мерки...

4

Анонимен

преди 2 години

В БЮРМ всичко е съмнително, винаги.

3

Анонимен

преди 2 години

Околу 2000 и тоа погплемиот дел од нив се преселени од иугоисточна Србииа . Толку се .

2

Александър

преди 2 години

Ами, изкаралимсамсе 18 милиарда... Що е китаец всее маке и така 1000 години напред...

1

Анонимен

преди 2 години

Както и да ги броят половината са албанци. За сега.