67

Стълба от катастрофа

преди 2 години

Аз съм добре, но тези двамата ги пратих на майка им в Подуянето :D

66

Daaamm

преди 2 години

Дрогирани наркомани леко пияни. Добре че не са убили някой! А да и ако пита някой какво е виновен пасажера, защото се е качил при другия малоум.

65

azz

преди 2 години

бмв ударено отзад няма....

64

Анонимен

преди 2 години

Изхвърчал ... Може да се е търкалял или да е имало надолнище. 50 метра, 200-300 кила двигател да си фърка ... Трябва да са се рачцепили с 250 км/ч.

63

наблюдаващотдалеч

преди 2 години

40-50 метра, множко ми се вижда. Това е половин футболно игрище. Малко като сведенията за градушките, казват като орех, като яйце, пък като я покажат в шепа, като грах

62

светнат

преди 2 години

БМВ е диагноза.

61

дедо

преди 2 години

В болницата да ги евтаназират,и айде в чувал на ***. Там им е мястото!

60

Дидо

преди 2 години

Само за колата не се кахарете дайте я на фирма "Шепо и син" известна като шеповците в с.Енево шуменско и те ще я възстановят за нула време. И не само това,ще я обявят за нововнос с днешна дата и само на 150 илядо километра. Ааа цената- скромна скрооомннна саде 6000 лева.

59

Doctor

преди 2 години

Тия как са оцелели просто незнам. Лошото е че дори да ги изликуват поне единия ще е инвалид за цял живот, а другия на 50% минимум. Лечението им ще струва минимум по 100 бона на калпак, и после ТЕЛК цял живот. Та тук е въпроса като нямаш грам ум м главата, и сам си си причинил това погазвайки всичики правила и закони, ограничения на скоростта и тнт, длъжна ли е държавата и всички ние да ти поема разходите за "кефа да се правиш на мъж" и да ти плаща доживот да изживееш жалкия си живот?

58

аз

преди 2 години

Стълба добре ли е? Хората в колата че не са добре (на втория етаж) се вижда от снимките, на тях не може да се помогне, поне стълба да е добре

57

Анонимен

преди 2 години

вътрешно ми става едно такова приятно, релаксиращо и весело. Загуби няма, само стълба.

56

Чалгари

преди 2 години

Младото поколение в Бг-то за нищо не става::))

55

Анонимен

преди 2 години

"Диви селяни с любимата им марка БМВ." ***!

54

Анонимен

преди 2 години

Това са преките последствия от решениято тиквенската съдебна система, да прати убиеца на Милен Цветков, да почива вкъщи!

53

Анонимен

преди 2 години

Когато се самозатриват, изпитвам само облекчение.

52

Дарвин

преди 2 години

Естественият подбор действа. При толкова много камери ушевите си бъркат по носовете...

51

епичовец

преди 2 години

само ще ви кажа, че единия не само, че е дал фира, но и не могат да му намерят единия от краката..

50

Анонимен

преди 2 години

Не чудо че са живи, жалко е.

49

Готин

преди 2 години

След 11 часа, всеки булевард в София се превръща в писта. Куцо, кьораво и сакато подхваща наличният таралясник с избушена генерация и тръгва да избива "мъжествени" комплекси. А полицията, спинка ли спинка. Те само регистрира трупове и викат линейката. А думичката " превенция" не са я чували. Така е с нашите полицаи с едвам завършено средно. Важното е, че все още познават азбуката!

48

Анонимен

преди 2 години

Лелеее ако имаше обществено полезен труд при накацания, както е в чужбина, тука всички щяхме да сме супер възпитани и прилично държащи се. Като идеш един път да метеш улиците или нещо по-кофти като работа с хора сбирщайн и повече няма да си помислиш за глупости.