30

Анонимен

преди 2 години

Меркел ликвидира прартията си, Германия и ЕС, три в едно.

29

Асан

преди 2 години

Изритаха талибанката като Тиквата сега следва Народния съд :)))

28

do 27

преди 2 години

На миналите избори хората направиха анти-вот на Меркел, затова и АзГ събра толкова гласове. Сега, когато се знаеше, че Меркел няма де е отново канцлер, хората отново гласуваха за партия. Междодругото, АзГ има много силна подкрепа в лицето на Москва. Тука руските-немци друга партия не признават, въпреки че строго погледнато възгледите на АзГ са и срещу тях.

27

не може да бъде!

преди 2 години

Избирателите в Германия са 60,5 млн.откъде дойдоха тези 10 млн.допълнително не разбирам!?Даже и г-н Цветанов не може да достигне такава избирателна активност!?

26

Иван

преди 2 години

Откъде ги копаете тези "компетентни" личности не мога да си представя. Ако 70 милиона бяха гласували , то населението на Германия би следвало да е приблизително 120 милиона, ама не е. Има деца , има сравнително висок процент на гласували, но в никакъв случай 100%, така че няма как от 61-2 милиона имащи право на глас да са гласували 70 милиона. Девойката май е пила от грешните хапчета.

25

Реалист 11

преди 2 години

На Живко от Варна не му отива да бъди пират, а владетел !

24

Анонимен

преди 2 години

Немските социалдемократи не са комунисти, а са си баш същите като блока на Меркел, с който обикновено управляват. Има далеч по-леви партии (Зелените и Левицата), а има и комунисти (Марксистко-Ленинистка Партия на Германия - никога не влиза в парламента). В Германия се гласува общо взето или за, или против АзГ, и от "не АзГ" не се очаква особена промяна. Ако Меркел пак се беше кандидатирала, пак щеше да спечели, а като така или иначе я няма, хората просто гласуваха за досегашното й вице.

23

Анонимен

преди 2 години

Ние се отървахме от Бойко Методиев комуниста, те от Ангела Меркел арабската пета колона. Празник!

22

Анонимен

преди 2 години

15 - на фона на Шолц, Меркел е цвете. Германците.. с този Юнаказателен" си вот, според зависи от коалициата, може да се окаже, автогол. Програмите на червни и зелени са доста близки, популистки и тежко му и горко на средния германец. А на червените и черните не им достига много малко, да играят сами. Проблем е идвщата зима, очертаващата се криза, а червените са абс. неадекватни да се справят

21

От 25 до 24

преди 2 години

Ти ме изпревари докато напиша имам същото мнение като теб. Ама качеството на 112 място по свобода дЖурналистика...

20

Анонимен

преди 2 години

Тая колко е некадърна. Само калинки пускате да се изказват в тая телевизия. "Гласували са 70 милиона" при население от 82 милиона в Германия като махнем децата до 18 г цялото население е 70 милиона. 100% активност на избори и в Северна Корея няма другари комунисти

19

Зиг

преди 2 години

Как 70 милиона, бе? Общо Германия е 83 милиона! Като махнеш децата и тези без правото на глас поради липса на гражданство, даже и 100% да гласуват, няма как да ги докараш 70 милиона! Според официални данни, право на глас имат 61 168 234 души. Гласували са 46 838 765 души. Намерете си по-грамотни "журналисти", които поне гугъл могат да ползват!

18

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, но в България наричаме областа "Бавария"...

17

BornFromAnger

преди 2 години

Един призрак броди из Европа - призрака на комунизма.

16

Анонимен

преди 2 години

Цяла Германия е около 80млн. но инъче 70млн. били главували.Сигурно и пеленачетат са водили до урните.

15

Некъф

преди 2 години

Лаят Лаят и на края няма проценти! Колко удобно да се замазват очите!

14

АнонимеН

преди 2 години

ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е МНОГО ДОБРА НОВИНА, ЗАЩОТО СЕГА НА ВЛАСТ Е БСП!!! АКО БЕШЕ БОРИСОВ И ГЕРБ МНОГО ЛОШО ЗА БЪЛГАРИЯ! БОРИСОВ БЕШЕ С МЕРКЕЛ

13

Койчо

преди 2 години

В Германия сега е празник след като се отърваха от меркел

12

АнонимеН

преди 2 години

СОЦИАЛ ЗНАЧИ БСП :D ЦВЕТА ИМ Е ЧЕРВЕН, А ЕМБЛЕМАТА ИМ Е ЧЕРВЕНА РОЗА :D

11

Достоевски

преди 2 години

Ще стане интересно! . Сега като спрят и социяла на голяма част от българите пребиваващи в Германия ще има доста който ще се принудят да се завърнат.