28

КАЛИН ОРЕЛА

преди 2 години

До BatSot456Точно така: КОСОВО Е НЕЗАВИСИМО! Това значи че и КРИМ Е РУСКИ заедно с Донецк и Луганск!Нали така? С референдум Косово стана независим, значи и КРИМ, ДОНЕЦК и луганск са РУСКИ! ДЕМОКРАЦИЯ И САМООПРЕДЕЛЕНИЕ!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Лично аз не ги разбирам много от тия коментари. Защо да си мразим съседите?

26

BatSot456

преди 2 години

Поредното дрънкане на оръжия и показване на мускули.Докъде ще доведе това?Сърбите понесаха страшен удар с за гъбата на Косово(въпреки че сами са си виновни;демографията на Косово.)Косово има силен съюзник в лицето на САЩ.Сърбите само се перчат(не знам Русия ,твърдо ще е с тях ли).Сърбите да приемат реалността,Косово е независимо.

25

Анонимен

преди 2 години

До 16... Прав е Сърбина ама ти не си чел историята да видиш откъде прадедите ти са се заселили по тези земи. Хан Аспарух когато е забил Конската опашка по тези земи местните Славяни и Траки са ги научили не само да правят ракия и баница ами са давали дъщерите си за жени на хората му за да ги очовечат и да станат хора. Но както изглежда не са успяли. Останали са си та.та.ари.

24

Анонимен

преди 2 години

Ужас и за тези ли да се притеснявам

23

Анонимен

преди 2 години

Сърбите ядоха бахура края на 90 те години, мина едно поколение, време е пак да го цункат нежно, те са си гейобразни принципно, като премиерката им с неизвестен пол и явно лява ориентация

22

Анонимен

преди 2 години

Сърбия да върне на Унгария откраднатата 1918 г " Войводина", да върне Зайчар на Румъния- там са само власи кьорав сърбин няма, да върнат на Бг Западните покрайнини и тогава да си искат " косово" или по точно северната му част, защото останалото са само албанци! Много *** и неприятна нация са сърбите, от както го има Дунав мост2 не съм стъпил в тая пропаднала държавица- селяци!

21

до номер 14

преди 2 години

До Анонименне си личи... Косово от 22 години не е под сръбски контрол и едва ли някога ще бъде.

20

Додо

преди 2 години

Късия диктатор в Кремъл не иска мир на Балканите! Нито пък ционистката клика във Вашингтон. Затова разиграват поредните хибридни схеми! Дуппе да ни е яко! Нищо добро не ни чака тук, на Балкана във времената на разпадащия се Западен Свят. А Ердоган, в това време и той бърка у гачи и го вади, иска Османска Империя 2.0 с него за султан!

19

Мефистофел

преди 2 години

Индия и Пакистан!!! ***, но и на нас ни изгодно да се ръфат чакалите!

18

Анонимен

преди 2 години

В складовете на САЩ и Великобритания има стари ракети и муниции. Добре ще е да се използват някъде за умиротворяване. Сърбите купиха военна техника за унищожаване от НАТО.

17

Анонимен

преди 2 години

НАТО ще каже на албанците - бийте се! Нали сте натовци? Ний ще подкрепяме морално.

16

Сюлейман паша

преди 2 години

Ясно,пак ни се отваря пьт кьм Балканите! Отново на аскера ще се наложи да ги ,,умиротворява" тия вечни хайдуци!

15

Анонимен

преди 2 години

Ей, не се наядоха с територия сърбетата. То не беше западни покрайнини, то не беше Косово, Босна, Войводина. Няма по-алчни от сърбетата, вечно жадни за чужди територии, нямат надяждане.

14

Анонимен

преди 2 години

Сърбите са по-голям враг на България от албанците. Сърбите мразят България, а говорил съм и с албанци и всички знаят истината за Македония и са приятели на България. Сърбите винаги ще бъдат врагове на България.

13

Боже...

преди 2 години

Един сърболяк в Германия на един германски курс ми твърдеше, че баницата била сръбска, ракията била сръбска, че аз каквото ям и пия е сръбско... А аз му викам, че единственото което е сръбско и съм пробвал е *** на щерка му...

12

Анонимен

преди 2 години

По всичко изглежда, че Пирот и Ниш ще се върнат към Румъния!

11

Анонимен

преди 2 години

Сърбия, за разлика от България, е суверенна държава и може да защити националния си интерес,когато се наложи.

10

Анонимен

преди 2 години

Нещата храбро вървят към предречения край - всички сърби под сянката на една слива. Джабе Вучич нареди да се изкоренят всичките сливи в Сърбия, особено след като се доказа, че сливовата ракия е с български корени и сръбските фашисти декларираха отказ от нея в полза на руската водка. Слива независимо от всичко ще се намери. Остава, обаче един кардинален въпрос: Дли слушащите чалга (сръбски турбофолк) са фашисти! Това е важно от политическа гледна точка.

9

Анонимен

преди 2 години

Сърболята пак си показват шовинизма. Ей, сърбета. Седнете си на Д... и си трайте, че ще загубите още територии и ще се свиете още. На всички ваши съседи им е писнало от безкрайния ви шовинизъм.