80

Анонимен

преди 2 години

анулирали почивките си у нас цял автобус ай ти специалисти от Великобритания и Ирландия, които искали да пренесат в Пирин хоум офиса си за седмица.... тоя верва ли си...

79

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ПОЧИВКАТА Е С ЦЕНА 300 - 450 лв НА ДЕН!!! ХОТЕЛ КАПИТАЛА МОЖЕ ДА ГИ ВДИГНЕ ДВОЙНО 600-900 НА ДЕН. ИМАТЕ МАНГИЗИ ТРЯБВА ДА ВИ ГИ ПРИБЕРАТ!!!

78

няма проблем

преди 2 години

Като задължат всички автомобили да минат на електричество, нещата с цените на елелтричеството ще се оправят. Понеже за колите електричесвото ще е субсидирано, хората че готвят в колите си. И ще спят в тях при студено време. И никакви хотели повече. И има и бизнес за отдаване на електрички за преспиване и котлон. Да благодриам на Байдън, Грета и зелените им проекти

77

Анонимен

преди 2 години

Много се кефя на мисленето на нашите хотелиери, понеже няма много туристи, дай да изгърбим, тези които са се излъгали. Излиза, че голямото предлагане съчетано с ниско търсене води до повишаване на цените.

76

Анонимен

преди 2 години

До Az: Още има баби. Една такава преди 2-3 години 10 дена я гледах и сутрин и вечер, седеше с табелата, а колко стаи е имала не знам. Но като гледах някои от къщите... Кракът ми не би стъпил там.

75

Монегаск

преди 2 години

Народа си иска курорта, па макар и за ден да се почуства кат бел човек затова ше си плаща. Язе пък си седим на село и одим до близкия баир на разходка, лев не давам за хотел и ресторант, да вдигат цените колкото си искат.

74

Анонимен

преди 2 години

Щом намират клиенти на тези цени , нямат нужда от помощи .

73

Анонимен

преди 2 години

По скъпо излиза само ако има балъци да плащат !

72

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на другаря Радев

71

Анонимен

преди 2 години

Българският туризъм се самоубива - цени на ниво Западна Европа, услуга на ниво Пакистан. Ако бях на тяхно място ще да се готвя за фалит.

70

Анонимен

преди 2 години

С подобни цени няма и да ми хрумне за почивка в България за съжаление.

69

IQ 3.14

преди 2 години

за триесе кинта на ден повече освен джакузи и ..., в стаята ми трябва да има и струг, бормашина и електрожен, ако цената на тока е определяща

68

Анонимен

преди 2 години

Ще ми карате електромобили - на ви сега скъп ток....

67

Гошо

преди 2 години

До АнонименСтой си в къщи бе

66

Гошо

преди 2 години

До ХхТо пише ,ама не пише че като се вдигнат цените на всичко ти щеш не щеш вдигаш и твоите или затваряш Пишело било в учебника А в учебника пише ли че трябва да се плаща за глупаретините на ония от Брюксел или това са го пропуснали

65

маргинал-майор Жаго

преди 2 години

Един поляк им виде сметката.....гледам дълъг кабел до колата му. Дойде изтощена, един електрически Шевролет, пусна кабела от апартамента в Несебър, зареди, кабела постоянно навън, зарежда ,яко бръчча по морето, на изправадяк пак зареди. Много хубави хора били, вика собственика ...400 лева го ожулиха.

64

фхскй

преди 2 години

Като говорим за комунизъм, една от причините той да е имал толкова привърженици в България през 40-те години, преди да дойде на власт още, е било, че капиталистите тогава в голямата си част са били сериозни експлоататори на обикновените хорица. Няма как една несправедливост да не породи гняв и желание за борба у угнетените. Сега вдигат цените ... ами да вдигат и да броят колко хора ще отидат.

63

11

преди 2 години

Бааумаммааму, аз 2 електрожена и едно канго да пускам у хотела, па няма да направя 30 лева на ден.

62

Турист

преди 2 години

Всяка година почивам в Турция и се наслаждавам на живота.На нашите алчни хотелиери пари НЕ давам:)

61

баба Пена

преди 2 години

Вдигнете цените още, дай, юбре, дай, горе, нагоре, още по нагоре и накрая така ще ви влезне че пак ще ревете че нямате клиенти. Кой балама ще дойде за терзи цени, като в съседна Турция за 2 пъти по малко си в 5 звезден хотел и те носят все едно си Дубайски принц. А в БГ-то те гледат като дойна крава и гледат всеки ден да ти дерът кожата.