62

Боже опази

преди 2 години

Не се заблуждавайте, че по градинките ви ваксинира медицинско лице. Повечето са хванати от гората. Никаква стерилност, без течаща вода, спринцовките се търкалят навсякъде. А дали се дозира правилно, кой знае.

61

Питанчо

преди 2 години

Искам тая адвокатица да каже за риска от заразяване не само от Ковид, а и от полово предавани болести по нощните клубове и заведения.

60

Анонимен

преди 2 години

да не мислите че във ВМА ми правиха преглед? 30с и айде...

59

Анонимен

преди 2 години

Консумирането на кренвирши е по-опасно за здравето!

58

Анонимен

преди 2 години

Права е адвокат Петрова ,че такова ваксиниране е рисково ! Но трябваше да допълни ,че по принцип такова ваксиниране с експериментални субстанции , си е тотално рисково , независимо къде се извършва !

57

Анонимен

преди 2 години

Стоп на ваксините! Да, на дистанцията.

56

ПроСоТо

преди 2 години

До Българин в чужбина...много трогателно!..СВЕТЪТ сай впрегнал да " спасява " СВЕТА със сички средства...Направо са просълзих...Какви щастливци сме само!!..."НЕМАМЕ НИКАКВИ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ",единствено коковида ни остана като заплаха,сичко друго ний "на шест"...Лъки,лъки ас!

55

Българин в чужбина

преди 2 години

Как точно се ваксинират 7 милиарда максимално бързо? Ами така! Навсякъде отварят огромни халета, концертни зали, мобилни автобуси, всичко възможно е впрегнато да спасява света. Извънреден персонал, всякакви помещения, опашки се вият на улицата. ..така е в цял свят. Извънредна ситуация! Само при вас никакъв интерес за ваксината и само подозрения, параноя, мрънкане..

54

Анонимен

преди 2 години

Е да, ама разните там лекари, доктори, професори, академици, член кореспонденти, че даже и математици (а защо не и водопроводчици) ни зомбират повсеместно да се ваксинираме! Жена ми реши да се ваксинира наскоро и о, чудо! Ваксинаторът (Не го знам какъв е но би трябвало да е лекар нали?) в медицинския център си седи спокойно без маска, без ръкавици, и боцка наред! Против всякакви предписания и мерки, именно медицинските работници които би трябвало да носят маски са без маски, ами ние?

53

Анонимен

преди 2 години

Шамар да е, аванта да е. Или да е вакса. И подплашени с какви ли не бодливи лъжи, някои семпли душици се нареждат стадно за по игла на аванта. са Обещали са им че с вакса по-не се умира. А поради/от вакса?

52

ПроСоТо

преди 2 години

най-безопасно е да са боцкат в градскитекенефи,защото ромките,прибиращи левчето,най-редовно фъргат хлор и така там са оказва най-обеззаразеното место..

51

Анонимен

преди 2 години

До д-р Ох Боли "Дали си мият ръцете и дали си сменят ръкавиците след всеки набоден?" Всъщност просто си омазват ръкавиците с дезинфектант. Не ги сменят.

50

Анонимен

преди 2 години

До 56 "Предполага се, че преди да иде на опашката за ваксина, пациентът е говорил с личния си лекар и е прегледан." Значи предполагаш, че някой първо ще отиде при личния си лекар за преглед и след това, вместо да се ваксинира при него, ще отиде в парка или в мола да се ваксинира? Кажи честно, виждаш ли логика в това?!?

49

Българин в чужбина

преди 2 години

Предполага се, че преди да иде на опашката за ваксина, пациентът е говорил с личния си лекар и е прегледан. Никъде никога не се преглеждат пациентите във ваксинационните пунктове -, а Попълваш формуляр и разговаряш със сестрата и ако няма противопоказания - в момента - например да си болен от ковидподобни симптоми, те ваксинират. Ако вземаш специални лекарства, които пречат да се изгради имунитет, се обсъжда с лекуващия лекар предварително. Пак празни приказки и излишно плашене в България.

48

д-р Ох Боли

преди 2 години

Аз като отварях кабинет ме скъсваха от разни безумни изисквания и разрешителни, а тия ваксинират в палатки.Най-малкото е нехигиенично без вода.Дали си мият ръцете и дали си сменят ръкавиците след всеки набоден?

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен48 Аман, то сценаристи на скечове тип "Истинсни истории".

46

Анонимен

преди 2 години

Не видях до днес един да е в релсите и да се е набол. Парадните и панаирджийски преигравки с игли са башка.

45

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е рисковано, само завършените ***.о.ти не са разбрали още.

44

Анонимен

преди 2 години

В сопите (за Перник винкелите) е истината.

43

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането по молове и градинки е хиляди пъти по-малко рисково, отколкото "ваксинирането" при лични лекари, само и само да се получи сертификат. Скоро България ще е на първо място по умрели след такова "ваксиниране".