50

Анонимен

преди 2 години

Алкохолик е високо интелигентен обект който за определено време на ниско в/у земята преодолява въздействието на скъпо струващ алкохол. Веждиеф не съвпада с нито едно от споменатите в дефиницията обстоятелства поради което го намерат до боклуджийските кофи го карат в Противпияниците, майнЪ филибето

49

Байуй

преди 2 години

Кога Вежди излизе от алкохолното опиянение, че да може да даде някаква смислена оценка на когото и да било? Пиянде дето си играе на блъскащи колички.

48

Анонимен

преди 2 години

Рашидов най-добре да не се изказва за Борисов защото му прави мечешка услуга.

47

ikar

преди 2 години

До АнонименИ патриарх не е бил, но за там не е достатъчно само да се кръсти, както го правеше в последно време. Трябат и други компетенции, а и знания и акъл - все липсващи у него неща.

46

Бедняк

преди 2 години

Прав е Рашидов! Борисов всъщност става за всякакъв. Както дяланият камъкю И на кюше го сложиш, и там става. И като изведеш кучето, то все такъв камък търси за да дигне крака. Аз всъщност виждах Борисов някъде из Брюксел... Та нима Столтенберг е по-добър от него? Ами Борел и той за нищо не става. А защо не и в Ню Йорк? Кристалина се прибира и за стольт й се кандитатира Бойко. Изобщо училището в Симеоново подготвяше специалисти по всичко! А Рашиде, ти къде се виждаш при президентството на Бойко?

45

Хари

преди 2 години

ГЬОН СУРАТ КАКВО СТАНА С КАТАСТРОФАТА ОТНОВО СИ НЕВИНЕН НАЛИ

44

да живеят до 110 г!

преди 2 години

Пожелавам и на Баце и на тоя псевд-о българиин да живеят до 110 години възраст! Да се радват на постиженията и последствията от това управление. И на двамата децата в България да живеят до старини пожелавам! :)

43

Анонимен

преди 2 години

Борисов вече не става за нищо! Простият пожарникар вместо да си мирне на нacpан.ия ***, а това той трябваше да го направи пще миналата година, продължава да се перчи и да иска власт, макар че вече Т.Дончев, Д.Митов, Д.Атанасова се обявиха срещу него. Годините му тежат, деменцията и skлerozaта го хванаха, паниката от отговорност за престъпленията го тресе, но ББ не се дава.Така ще си отиде заедно с ГЕРБ.

42

Финансист

преди 2 години

Налейте му водка на мултака, за да престане да възхвалява мутрата от Банкя. Все пак, за кой Борисов става дума ? За гражданина Борисов, известен като мадридския крадец Симеон или за Методиев. Честито на безработните политици. Скоро ще започнат да кандидатстват за работа като народни представители !

41

Анонимен

преди 2 години

Ах този мул так, и ти и бориво и дончева и доган, всички от рапезата на мултигруп станавате страхотни кандидат затворници...

40

kory

преди 2 години

ДА,ДОБРИЯ КРАДЕЦ ВИНАГИ СИ ОСТАВА....КРАДЕЦ....БОРИСОВ!

39

помнещ

преди 2 години

Ти си или нагъл или луд бре другарю Ибришимов! " Борисов" добър президент? Това просто Банкянско бивше борче "добър президент"? др Рашидов.Банкянската мутра,колкото и да е нагла,си знае местото! Ако това просто овчарче имаше сиво вещество,и беше понаучило БАРЕМ АНГЛИЙСКИ,щеше да се опита да се "опре" на генерал Радев! Ама НЕ! Значи си знае местото а?-:)) И как щеше да е "добър президент" че нещо не ми е ясно? Тази бивша комунистическа мутра Борисов, незнанието на Английски го спря за "президент

38

Щирлиц

преди 2 години

Две хубави вежди, особено мустака.

37

Анонимен

преди 2 години

"Борисов е морален човек." Ало, Ваньо... Кръкан ли си?

36

Десито

преди 2 години

От Борисов най-добър ЗАТВОРНИК...ЩОТО ВЪНКА Е СРЕТАН!!

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя на кви цени е продавал ,,шадьоврите ,, си на черепа за да му узакони музея ? И това корупция ли е или те са скъпи като на Пикасо ? :)

34

Койчо

преди 2 години

Веждьо че боко тиквата прилича на един от столипеново.Какъв президент какви 5 лв.

33

Подло бе Ръждировски

преди 2 години

Ръждиров Ръждиров Ръждиров, цяла Художествена Академия си завършил а по зле от милиционерен тройкаджия ги мелиш. Защо се гавриш с Борето? Внасяш в егото му елементи на хазартен непрокопсаник,комарджия и казнаджия аде Тиганджия да му е по леко. Всяка дума, аркадаш, казана в грешната посока, неподходящото масто и лековатата тежест като тежък австралийски бумеранг се стоварва върху главата на кометирания Боресов.Не те ли е срам.Човекът ти помогна да си върнеш от БТВ мильончетата,бе пара-ефнджоснико

32

Асан

преди 2 години

Тиквата президент Рашид вицепрезидент от дъпъсъ :)))

31

Захарчук

преди 2 години

Той Борисов и добър ПОЖАРНИКАР щеше да бъде, драги Рашидов, може би, ноо ...