13

Анонимен

преди 2 години

е те измамниците е достатъчно на един да знаят имената и пак ще измамят някой стар човек, и да звъни, имената като съвпадат, колко му е, пак не е замислено добре това с посещенията

12

Преброител

преди 2 години

До АнонименИ преброителите искаме ЕГН или номер на лична карта за да запишем в анкетната карта кого сме преброили. Така ще знаят да не ви търсят за глобата от 160 лв.Искам да заявя на всички, че като преброител съм потресена от ужасяващата мизерия и нищета в която хората живеят и дори да ме канят е абсурд да стъпя във вашите домове, и за мен най-добре е да се броите сами масово и да се свършва с тази мъка. Съжалявам, че се хванах за да изкарам някой лев.

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се знае защо още ги има българите.Всичко им взеха,а те живи...верно живи да ги оплачеш,*** живи...Ех,каква е тази робия ,какви са тези еничари...

10

хунта

преди 2 години

При електрони избори никой не проверява и брои, при електроно преброяване решков Ви праща ченгета в дома Ви за разпит и доказателства.

9

vsvs

преди 2 години

Имат си всички данни по регистрите, но явно е много важно да занимават цялата държава, за да разберат кой има пералня и кой хладилник, кой е с дограма и кой без.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами то така си беше още от третия ден на преброяването.

7

Евроатлантик

преди 2 години

Един бърз кредит за да изтеглите и да ипотекирате апартамента.

6

Анонимен

преди 2 години

Цялата информация я имат в електронен вариант и могат да си я изкарат от базите данни на ЕСГРАОН и т.н. Сайтът изглежда вече взема информация от НАП, защото като си вкарате ЕГН-то в раздел Домакинство, автоматично попълва сферата на дейност на работодателя и заеманата позиция.

5

Анонимен

преди 2 години

А вие като ми искате пари задето не съм се броил е нормално?

4

Анонимен

преди 2 години

'Ако Ви посети лице, което се представя за преброител, и Ви поиска някакви документи или Ви кара да се подписвате, незабавно подайте сигнал в районното управление на МВР. Този човек най-вероятно няма нищо общо с преброяването' ------- тогава защо онлайн ти искат ЕГН, лична карта?

3

Анонимен

преди 2 години

Публикувайте въпросника от преброяването ще лъснат десетките безсмислени въпроси творческо на чиновническите болни мозъци.

2

Анонимен

преди 2 години

А защо при онлайн преброяването искат всички лични данни?

1

Асан

преди 2 години

А пари искат ли :)))