17

МмАаНн

преди 2 години

Ауууу, за година и половина заразяване това прави приблизително 3 % от световното население. С това темпо ще трябват още 33 години, за да изгарат всички вируса.

16

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

ТАЗИ ГОДИНА умрели от рак - 6 милиона. От последствия от пушене - 3.6 милиона. От алкохол - 1.8 милиона. Моля психопатите от сектата на великия ковид да проверяват данните преди да си съчиняват.

15

Анонимен

преди 2 години

От рак умират по-малко хора отколкото от Ковид-19. От инсулт също по-малко.

14

Не ми дреме

преди 2 години

Колкото ще да са заразените. Всичко е ала-бала. Броя на починалите ми го водят вече година и половина. Вижте броя на починали от рак и инсулт, после плашете гаргите. Там статистиките са за една година, не като това нищо!

13

Анонимен

преди 2 години

Колко са починалите в България, може да се съди по надвишената смъртност спрямо годините преди епидемията, а тя е около два пъти и половина повече от регистрираните като починали от Ковид-19. Съответно може би и заразените са също два пъти и половина повече от официалния им брой.

12

Анонимен

преди 2 години

В първите месеци дори в богатите държави не се тестваха всички, а само постъпвали в болница , защото нямаше тестове. Все още в Африка и латинска Америка, Индия не се тестват, поради дефицит и бедност. В България не се тестват, за да не стят в карантина. Бройката заразени е поне 5 х по-висока. Умрелите също - ако не е тестван и положителен , не влиза в статистиката. Спомнете си Индия, напълниха реката с трупове, никой не знае кои са , не са тествани естествено. Така че сметките са криви.

11

Язе

преди 2 години

До 11 Явно вероятността да се разболеш тежко от ковида е равна на вероятността от тежки странични ефекти от ваксата......При 3% заразени и 0.0001% тежки случаи с ковид (не от ковид) явно няма много значение дали си ваксан или не....

10

Фалшив вирус

преди 2 години

Брей, много заразно нищо...

9

Анонимен

преди 2 години

ДВЕСТА И ОСЕМ милиона вече са преболедували и оздравели, ама не звучи толкова вълнуващо за заглавието.

8

Анонимен

преди 2 години

Много сте весели... докато ме влезете и вие, и близките ви в тези "нищожни" проценти. Не ви го пожелавам, нищо че сте глупави и съсипвате генетичния фонд.

7

Сата НАТО

преди 2 години

Не, грешка! Щеше да ни е минал два пъти и да минава трети път. И това при най-най-оптимистичната прогноза.

6

Сата НАТО

преди 2 години

Ако беше толкова заразен, колкото го рекламират, трябваше да е заразил сичките 7 милиарда и да минава втори път.

5

Анонимен

преди 2 години

открийте новата лада нива легенд,ще ви падне шапката

4

Анонимен

преди 2 години

а болните рак са повече, а изкаралите грип са над 500 милиона

3

Много, ве

преди 2 години

Няма и 3% от популацията.Баси и страшния вирус

2

Анонимен

преди 2 години

Е и? Нещо да има дето да не е като преди, освен покривките по лицата и химиите е тялото?

1

Язе

преди 2 години

3% от населението на планината.. . *аси и пандемията... Явно съвсем не е случайно, че преди няколко години премахнаха високата смърт и голям процент заразяване от дефиницията за пандемия....