115

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нищо сложно няма в машинното гласуване за човек който знае да чете и пише.Тези които не са си направили труда да се ограмотят значи да си стоят у дома, мястото им не е пред урните.

114

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 78 Като си толкова добре в чужбина,защо влизаш в български сайтове? Ще ти кажа.Защото си последната дупка на кавала и никой не се интересува от теб.

113

МНЕНИЕ

преди 2 години

Мишо се доказа като лъжец който фалшифицира резултати в полза на управляващата партия , добре че го изгониха . Бас ловя че ще е наобратно - ще има рекорд на гласували хора .

112

правец 8д

преди 2 години

Това не е мой проблем, домашните компютри съществуват от миналия век, така че невиждам проблем.

111

фен(бивш)

преди 2 години

Дали,ЛЪЖЕ,Мишо,не знам,но нали само,В БАНАНОВИТЕ,РЕСПУБЛИКИ,гласуват-МАШИННО.Не,че не ги стигнахме,УДАРИХМЕ,ЕПТЕН,ДЪНОТОООООО.

110

Анонимен

преди 2 години

яжте му на Радев хурката с тез машини .. глад и скърцане на зъби

109

Анонимен

преди 2 години

Вземете компютъра, калкулаторите и телефоните на Мишо Константинов. Компютърът му постоянно го лъже, калкулаторът му е измамник.........................Само той е честен, когато лъже за пари.

108

Анонимен

преди 2 години

Мишо или Машината? Кой лъже? Мишо не ще машина. Той смята наум победите на ГЕРБ и ДПС.

107

СМЕХ

преди 2 години

НИЕ ОТ ГЕРБ......ПАК СМЕ ТУКА!!!!!...НЕМА ЛАБАВО!

106

Анонимен

преди 2 години

Сменихме герберите с машини. Много лъжат герберите. В чужбина няма гербери и затова нямат машини. Машините са гербероустойчиви, защото герберите знаят само как да драскат бюлетини и как да плащат за престъплението купуване на гласове.

105

Анонимен

преди 2 години

Време е да се осъди държавата за дискриминация срещу възрастните и нискообразованите. После на Рашков да му се вземат всички имоти и с тях да се покрие част от сумата на която е осъдена държавата.

104

гнусно

преди 2 години

Гнусно: Гербаджията пропагандира да не се гласува. Тея пак си мислят, че ще отърват кожата!

103

Ко си мислите бе ало

преди 2 години

Неграмотната ром ша плати на грамотната ром да гласува место нега и пак ша е на далавера, шото пак ша останат пари, от тея дето взема.

102

az

преди 2 години

Прави сте ,че много хора не гласуваха заради машините - особено в махалите - при над 90% на предните избори , с машинно гласуване се оправиха само 5% . Дали не могат или няма как да снимат бюлетината - това е отделен въпрос.

101

ха ха

преди 2 години

До 111 - герб си мисли че има 'твърд електорат' - стотиците хиляди небужни чиновници които назначи - дефакто платени гласоподаватели (България е 'номер едно' в света по брой чиновници на глава от населението - Благодаря Герб! Само да не му се наложи на човек да трябва да се обърне за нещо към някоя Калинка ако има проблем... Ама и те усещат че палачинката се е обърнала и на техния глас не може да се разчите! Бати Боко да внимава с кръвното и успокоителните - че теглото му не изглежда добре...

100

Анонимен

преди 2 години

Мишо Факира правеше ГЕРБ винаги първи......................Математик-факир-фокусник. Много ценен човек за ГЕРБ. 12 години пичелише избори за ГЕРБ..................... Сменихме Човека с главно "Ч" Мишо-Факира, с Машина с главно "М"...........................

99

Анонимен

преди 2 години

Причината не е в машините, г-жо Цветанова, а в това, че старите партии -ГЕРБ, ДПС, БСП и новите партии - ИТН, ДБ. ИБГНИ ни подлъгаха, депутатите се караха се като роми в НС и накрая нищо не свършиха, но си взеха по 10 хил.лв на месец. Ние,наивниците, гласувахме на 2 пъти. Сега искат да ни водят като мечки отново да гласуваме - 3-и път за тях. Тая няма как да стане- гласувам за президент, а горепосочените нaхaлници от парламентарните партии да си търсят електорат. Депутатите ще бъдат същите.

98

Мнение

преди 2 години

Проф. Михаил Константинов забравя да отчете още нещо... че 11ти юли е средата на лятото и много хора не гласуваха не заради машините, а защото не бяха в града по местоживеене. Не вярвам, че машинното гласуване ще доведе до нещо "ужасно" - що за глупост - ми тогава да спрем всички компютри, телефони, телевизори и цялата техника на света. Нямало го в Европа - е, и? Какво толкова? Да го направим, ако искат като в Америка - 1 месец да се гласува.... Аман от професори!

97

Недоразбрал

преди 2 години

На времето имаше лаф,две и две равно на три,щом партията нареди!Сега е същото,ако Фигуранта и хунтата му приемат закон ,може да гласуваме с царевица и райкин боб!

96

до 111

преди 2 години

Един Чалгар би Бати Боко!!! А колко са били гласовете за герб - със няколко стотин хиляди по малко! Има места където от 1100 на предишните избори са взели само 100 на последните... Шейната на герб се плъзга бързо надоло и никакви платени 'медийни прогнози' не могат да я спрат! Сбогом герб,аз няма да плача ;-)